İnstagram'da fenomen olun! Hile yok, Panel yok, TAMAMEN ORGANİK!

MasterOfJustice

Kayıtlı Üye

Arkadasla ticaretimiz oldu. sagolsun cok yardımcı oldu. team ile baglanıp gerekli hesap ayarlamalrını yaptı. Sadece TW'den 1 dakikada birkaç kişi takip etti, sayfa yeniledik kendi hesabımız 10 takip arttı, halen taktiği deniyorum işe yarayacagını düşünüyorum. :)

1 günde 5k takipci kasılır desem şuan için yalan olur ama bu yontemle calsıldıgında hesap belli bir seviyeye ulasıldıgında günlük 10k takip de görür begeni de alır diye düşünüyorum.hergün ilgilenildiği muddetce illa işe yarayacaktır. tamamen dogal bot vs kullanılmadan..

ben de kendi sitelerim için bu şekilde hesaplar acıp çalışacagım. uzun uzun yazmaya calıstım çünkü en başta benm de tereddütlerim vardı.. bu şekilde çalısacak arkadaslar umarım emegınızn karsılıgını kısa zmanda alırsınız..

2 gün oldu 2k takipcim oldu her fotoyu 200-300 kişi beğeniyo

Arkadaş gayet ilgili birisi. Satın aldım ve pişman değilim daha bir gün olmasına rağmen etkileşim gayet yüksek. Herkese tavsiye ederim kendisine de ilgisi için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
R10' da eski konumuz da referanslarımız var.
İlginiz için teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 16:58 ---------- Önceki Mesaj 16:24 ----------

Forum dışında satıldı 1 adet ve olumlu bir mesaj alındı.
Screenshot by Lightshot

Mesajım bulunsun ilk fırsatta yeniden geleceğim. Hayırlı satışlar...

hocam sistem tam olarak nasıl birşey anlamış değilim biraz daha açrmısn birde örnek hesap gösteririmsin ?

Satış profillerinde de ise yariyormu
Evet yaramakta..

---------- Spam Engelliyici 17:43 ---------- Önceki Mesaj 17:43 ----------

hocam sistem tam olarak nasıl birşey anlamış değilim biraz daha açrmısn birde örnek hesap gösteririmsin ?
Örnek hesap gösteremiyoruz, aksi takdir de taktik meydana çıkmaktadır.
Eğer ki sorularınız var ise hocam
Skype'den en detaylı şekilde anlatabilirim.

1 Adet Eft yaptim pazartesi hesabına geçer hayırlısı yolladiklarini okuyup tek tek denicem insallah

tahmin ettiğimden 1-2 farklı şey çıktı tavsiye ederim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri