İnstagram'da sizde fenomen olun hilesiz hurdasız.

50 tl olan fiyat birkaç saat içinde nasıl 100'e çıktı ?

şöyle söyliyim çok fazla talep var ve tekrar düşündüm benim bu taktikle 2-3 günde 5 k yaptığım hesapları insanlar 200 -300 tl ye satıyor böyle bir nimet 50 tl ile kısıtlandırılmamalı dedim.

---------- Spam Engelliyici 23:41 ---------- Önceki Mesaj 23:40 ----------

kitabı satın aldım daha denemeye fırsatım olmadı ama içindeki bilgiler güzele benziyor teşekkürler

Çok sağolun hocam bol kazançlar dilerim :)

[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] mantık nedir? Takibe takip ile hesap kasma mı?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] mantık nedir? Takibe takip ile hesap kasma mı?

Kardeş adam kitabını sattığı taktiğin küçük de olsa nasıl ipucunu versin? :)
Bu kez parayla satın alanlara da ayıp olmuş olur.

Benim de Insta ile hiç işim olmaz ama ilgimi çekti ne yalan söyleyeyim, demek Instada para var haa

TimmyWithDollarEyes.jpg

:p

Hayırlı satışlar

İnstada pek para yok ama ileride ne olcak ben size söyliyim :)

İleride insta yt videolarını embed olarak çalıştırcak buna inanıyorum :) buda tabiki extra hit demek extra hit hem yt ye kazanç sağlar hem istataya 2 yer içinde kârlı bir anlaşma olabilir buda bizlerin işine gelir tabi :) insta kasın şimdiden :)

Kardeş adam kitabını sattığı taktiğin küçük de olsa nasıl ipucunu versin? :)
Bu kez parayla satın alanlara da ayıp olmuş olur.

Benim de Insta ile hiç işim olmaz ama ilgimi çekti ne yalan söyleyeyim, demek Instada para var haa

TimmyWithDollarEyes.jpg

[emoji14]

Hayırlı satışlar
Takibe takip bilinen bir taktik. R10da bunla ilgili birçok program satılıyor ve işe yarıyor. Yöntem oysa evet der yoksa hayır der. Hali hazırda takibe takiple kastığım hesaplar var. Bildiğim bie yönteme de para veremem. Ama farklı birşey ise onu da alır değerlendiririm.

Valla kardeşler 4 günlük hesap
Sizce performans nasıl? Beğeniler 400-850 arasında yorumlarda 0-13 arasında gidiyor
112f1bd723928725fc9e75acf475c3ce.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hesabı kastığın kategori veya takipçi sağladığın genel kategori nedir? (Örneğin; güzellik, bilim vs)

Cinsiyet yüzdesi nedir?

Günde 500 takipçi için ortalama kaç dakika uğraşılır?

Takip etmeden mi bunlar oluyor, yoksa takibe takip stili mi?

Hesabı kastığınız profil kadın mı ve kişisel resimler mi içeriyor?

[MENTION=33427]Emr[/MENTION] Hocam ilk soru hariç(vermek istemeyebilir) diğer soruları rica etsem sen de cevaplar mısın?

Son düzenleme:
Valla kardeşler 4 günlük hesap
Sizce performans nasıl? Beğeniler 400-850 arasında yorumlarda 0-13 arasında gidiyor
112f1bd723928725fc9e75acf475c3ce.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takip e takip mi. Toplam 28 fotomu attınız yoksa sildikleriniz varmı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri