İnternet Aşırı Yavaş ?

Dizi izliyim dedim giremedim dizi sitelerine bende sinirlendim baya

TTnet 2 gündür yavaş, YTda 144p video bile izlenmiyo. Superonlineda şimdilik sorun yok.

Akşam 8den beri böyle. Site açılıyor ama konulara girmek için 40 takla attırıyor. İndirme hızı gayet yerinde açabilirsem 17-18mbit hız veriyor ama ping artık düşükmü yüksekmi sitelerden cevap aşırı geç geliyor.

aynı sorun bendede var ttnet fiber siber saldırı olayı mantıklı geldi bana :D download da bi ara düştü bayağı ama gezinme konusu aşırı kötü oldu r10 dh falan açılmıyodu az bişey düzeldi ama hala var helede yt de 240p video donuyo ya :D

şuan saat 03:58 itibarile hiç bir sıkıntı kalmadı, Yalnız saat 9 gibi internetimi ölçüyorum 45 mbps ama hiç bir siteye giriş yapamıyordum. şuan düzeldi.

akşam saat 8-9 gibi neredeyse tamamen gitti internet,arada bir geldi ama tadı yoktu.dükkandan yeni geçtim eve,evde sorun yok.dükkanda 2 tane ttnet var,ikiside sorunluydu.evde ise superonline var ve sorun yok gördügüm kadarıyla.ya düzeldi yada ttnet sorunlu,superonline sorunsuz :)

1 ttnet kablolu 2 ttnet vın ve bir türkcel vın hiç birinde sorun olmadı demek ki her ilde sorun olmadı ;

bu arada 8-9 arası çalışmamıştık ...

ttnet yavaş, yok normalde de yavaşta şimdi ayrıca yavaş :)

Gece bende de adam gibi site açmıyordu.
Şimdi düzelmiş gibi.
Bakalım.

Ttnet

arkadaşlar ttnet yavaşladı mı sizlerde ? türkiye geneli yavaşlık var dedi müşteri hizmetleri

bende kim güncelleyecek diyordum

ttnet yavaşlık var aşırı

upload dahil net aşırı yavaşladı...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri