şuanda superonline kullanıyorum hiç kesilme ya da sorun yaşamadım genel arıza olan 2-3 sefer 1-2 saatlikler haricinde, nitekim alt yapı yetersizliğinden dolayı fiber parası veriyorum 3,5 megabit internete bu da koyuyor tabi, daha önce koşuyolu'da oturuyordum kablotv vardı binada o yüzden fırsat bulup kablonet bağlattım, 10 numara 5yıldız verim aldım, yanında hd tv de cabası, öok uygun paketleri olabiliyor ama 2 yıl taahütle girebiliyordun benim aldığım dönemde şuanda da aynıdır muhtemelen, gözün kesiyorsa al derim sorun yaşamazsın, baktın hızı yetmiyor yükseltirsin taahütün bozulmadan yapılabiliyor o. smile çok çektirdi, ttnet de bi' o kadar, usb ile çalışan saçma sapan internetlerden alma, superonline iyidir uydunet yoksa ve fibere müsaitse öyle al değilse de gidip ttnet falan alma kesinlikle. uydunetin hızı çok müthişti yalnız belirtmek isterim, 9megabite kadar diyorsa 9 megabit alıyorsun ne aşağısı ne yukarısı, ttnet 5megabite kadar diyor 1 veriyor 2 veriyor sonra tel açıp köpürüyorsun neden diye efendim 5e kadar, hep 5 alacaksınız diye bi'şey yok yeri gelecek 0.5 vercez diyor çıkıyor işin içinden terbiyesiz herifler -_-.
.