İnternet Baglatıcam Düsüncem TTNET Sizce ??

şuanda superonline kullanıyorum hiç kesilme ya da sorun yaşamadım genel arıza olan 2-3 sefer 1-2 saatlikler haricinde, nitekim alt yapı yetersizliğinden dolayı fiber parası veriyorum 3,5 megabit internete bu da koyuyor tabi, daha önce koşuyolu'da oturuyordum kablotv vardı binada o yüzden fırsat bulup kablonet bağlattım, 10 numara 5yıldız verim aldım, yanında hd tv de cabası, öok uygun paketleri olabiliyor ama 2 yıl taahütle girebiliyordun benim aldığım dönemde şuanda da aynıdır muhtemelen, gözün kesiyorsa al derim sorun yaşamazsın, baktın hızı yetmiyor yükseltirsin taahütün bozulmadan yapılabiliyor o. smile çok çektirdi, ttnet de bi' o kadar, usb ile çalışan saçma sapan internetlerden alma, superonline iyidir uydunet yoksa ve fibere müsaitse öyle al değilse de gidip ttnet falan alma kesinlikle. uydunetin hızı çok müthişti yalnız belirtmek isterim, 9megabite kadar diyorsa 9 megabit alıyorsun ne aşağısı ne yukarısı, ttnet 5megabite kadar diyor 1 veriyor 2 veriyor sonra tel açıp köpürüyorsun neden diye efendim 5e kadar, hep 5 alacaksınız diye bi'şey yok yeri gelecek 0.5 vercez diyor çıkıyor işin içinden terbiyesiz herifler -_-.
.

kafam karıstı simdi :)

ama çogunluk süperonline demis sanırım

pazartesiye kadar biraz daha arastırcam bakalım sonya ya Bismillah

ttnet bende çok sıkıntı yapıyo aşırı yavaşlamalar kopmalar falan bayağı fazla ama işte bi arkadaşında dediği gibi oturduğun bölgenin altyapısı santral,verici uzaklığı-yakınlığı gibi faktörler çok önemli bu konuda..ttnet müşteri hizmetleriyle konuşmuştum onlarda böyle demişlerdi.. yani iki ucu b.klu değnek hocam şansına :D memnun olanlarda var olmayanlarda..

TTNET mi şehrin ortasında internetsiz kaldım ,fiber yok normal bağlatabiliriz dediler o da yok bina yeni diye iki tane kablo döşemediler halen,15 gündür iş yapamıyorum,2000 metre rakımda bile devlet uydudan internet veriyodu bunlar şehrin içinde 2 kabloyu döşeyemediler,el mahkum bekliyoruz...

Kardeşim oturduğun yerin önce altyapı durumuna bak fiber geçiyosa Süper online bağlattır bence o fiyat olarak daha avantajlıydı diye hatırlıyorum.Fiber hattı yok ise bence TTNET 16Mbps yalın internet paketini al.Benim olduğum bölgede fiber altyapısı yok,16Mbps hızın wifi bağlantısı ile 14Mbps'sini alıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri