Internet Download Manager Ömür Boyu Lisans Satışı [Orjinal]

PremiumTURK

Kayıtlı Üye
Internet Download Manager Ömür Boyu Lisans Satışı [Orjinal]

ZIOS19o.jpg

1 yıllık değil ürünlerimiz orjinal kod ile teslimatı yapılan Ömür Boyu kullanım hakkına sahiptir.

IDM Ömürboyu kullanımlık Hesap Satın almak için :
IDM SATINAL
adresimizden güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

Kredi kartı ile yapılan ödemeler 1 Dakika içerisinde ürün orjinal kodu SMS olarak cep telefonunuza gönderilmektedir. (256bit SSL kullanılmaktadır. Sitede kesinlikle kredi kartı bilgileri tutulmaz.)

Banka Havalesi ile yapılan ödemelerde : Ödemeniz onaylandığında Mail olarak size orjinal serial numarası gönderilir.

Özellikle belirtmek istedim; Satışını yaptığımız ürün Internet Download Manager sitesinin orjinal serial numarası olarak gönderilir. Kendi hesabınızı oluşturarak Ömürboyu kullanım hakkına sahip olursunuz.

Ömür Boyu IDM kullanım lisansı : 58 TL'dir.

Web Sitemiz : www.premiumturkiye.com

Saygılar.

şimdi ömür boyu craği koysam altına satış baltalamak mı olur :D şaka şaka hayırlı satışlar :)

Piyasada o kadar Crack patch lisans varken para ile orjinal lisans almanın avantajı ne

şimdi ömür boyu craği koysam altına satış baltalamak mı olur :D şaka şaka hayırlı satışlar :)
Teşekkür ederim anlayışınız için.

Piyasada o kadar Crack patch lisans varken para ile orjinal lisans almanın avantajı ne
Kimi insanlar crackle vesaire uğraşmak istemezler. Belki siz bu durumu pek tatmamış olabilirsiniz ama o insanlar böyle şeylerle vakit kaybetmek istemezler. Bu yıllık olmuş olsaydı dediğiniz daha doğru olurdu ancak ömür boyu lisans alıp sorunsuz sıkıntısız virüssüz kullanmak daha mantıklı geliyor.

Anlayışınız için size de teşekkür ederim.

Ben de sürekli crackli kullanıyorum ama bir süre sonra bir şey oluyor ve çalışmamaya başlıyor, silip tekrar kuruyorum başka crack indiriyorum falan bugüne kadar 20 kere kurmuşumdur. 60 lira verip sorunsuz kullanmak isteyebilir insanlar.

Hayırlı satışlar ama ben 20 kere daha kurmayı tercih ediyorum :p

Teşekkür ederim.

Ben de sürekli crackli kullanıyorum ama bir süre sonra bir şey oluyor ve çalışmamaya başlıyor, silip tekrar kuruyorum başka crack indiriyorum falan bugüne kadar 20 kere kurmuşumdur. 60 lira verip sorunsuz kullanmak isteyebilir insanlar.

Hayırlı satışlar ama ben 20 kere daha kurmayı tercih ediyorum :p

Bizde sizin görüşünüze saygı duyuyoruz. Teşekkürler.

kaç pc de geçerli belli sayıda pc ye kurduktan sonra lisans daha aktive olur mu

Malesef her kod orjinal ve tek pc için geçerlidir.

Bu forum için en büyük dezavantajı bu olmuş :) bunu alacak büyük çoğunluk vds için alacaktır.IDM efsanedir fakat bu satış konuları için geç kalındı çünkü idm devrinin en parlak zamanlarını geçirdi şuan idmye rakip yüzlerce program var,hayırlı satışlar hocam.

Bu forum için en büyük dezavantajı bu olmuş :) bunu alacak büyük çoğunluk vds için alacaktır.IDM efsanedir fakat bu satış konuları için geç kalındı çünkü idm devrinin en parlak zamanlarını geçirdi şuan idmye rakip yüzlerce program var,hayırlı satışlar hocam.

Çok teşekkür ederim güzel kardeşim. Seninde dediğin gibi IDM bir efsane. Kullananların çoğu hala çok memnun. Bizde Yâ nasip diyip açtık konumuzu. Bereketi Allah'tan diyelim :)

Hayırlı Satışlar Hocam Fiyat Gayet İyi Ömür Boyu Lisans İçin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri