Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geldiler baktılar bi cihaz ile ölçüm yaptılar.Hattın 23mbite kadar destekliyor dediler.Aslında problem olmaması lazımmış.arıza kaydı oluşturun gelsin baksınlar.
evdeki kablolardan da kaynaklanabilir.Geldiler baktılar bi cihaz ile ölçüm yaptılar.Hattın 23mbite kadar destekliyor dediler.Aslında problem olmaması lazımmış.
Sonra hattın saha dolabına uzaklığı 500metreymiş uzak falan dediler.
(Nette araştırdığıma göre uzak değil yakın bile sayılır.)
8Mbite düşürcez hızını o zaman bu kadar yavaşlamaz dediler.
Ama yok işte yok :S
Evin içinden ölçüm yaptılar.Bizzat modeme giden kabloyu çıkartıp makinaya taktılar.evdeki kablolardan da kaynaklanabilir.
bizim hattı hem evden ölçtüm 3.5-4 mbps arası çıkıyor. dışardaki kablodan da ölçtüm yine aynı 3.5-4mbps arası çıkıyor.
Ethernet -Wifi Hepsini denedim hep aynı. :SAynen benim de çok kötüydü. Ethernet kablosunu eski bir şey vardı onu takmıştım hız böyleydi sonra dayımın verdiği ethernet kablosu vardı onla değiştirdim hız eskiye döndü.
senin bilgisayarından kaynaklanan bişey olabilir mi acaba?Ethernet -Wifi Hepsini denedim hep aynı. :S
Maalesef aynı değerleri gösteriyor.senin bilgisayarından kaynaklanan bişey olabilir mi acaba?
telefonla speedtest yapmışsındır sanırım onda da mı aynı?
Maalesef aynı değerleri gösteriyor.
Yalın internet kullanıyorum.Ev telefonu yok.Ev telefonu var mı? Varsa telefonu açtığında hışırtı geliyor mu bi süre sonra?
Benim bu şekilde bi sorunum vardı yıllar önce, kablolar iyi bağlanmadığı için az hız ve sürekli kopma. Gelip yenilemişlerdi kabloları. Belki işine yarar.
kablodan kaynaklı olabilir.
muhtemelen duvardaki fişi söküp direk kablo uçlarını alıp cihaza bağladılar testi o şekilde yaptılar. o yüzden ya o duvardan modeme hat taşıyan kablonda sorun var ya da modeminde.Maalesef aynı değerleri gösteriyor.
Duvar falan yok direkten eve kadar tek bi kablo geliyo o gelen kabloda direk modeme bağlanıyormuhtemelen duvardaki fişi söküp direk kablo uçlarını alıp cihaza bağladılar testi o şekilde yaptılar. o yüzden ya o duvardan modeme hat taşıyan kablonda sorun var ya da modeminde.
eğer bunları da denedim diyorsan bi abdest almakta fayda var.
ethernet bağlayınca yine aynı demiştin sanırım önceki sayfada. o yüzden sinyal dağıtıcıda sorun yoktur, kesinlikle modem ya da duvardan modeme hat taşıyan kabloda sorun var. başka bişey kalmadı çünkü. :/
Geçen sene farklı modem takılıydı.Bu modem daha 3 aylık. Geçen senede düşüktü ben modemde sorun vardır diye 3ay önce ttnet internet paketi yenilerken modemide yeniledim.Farkli modem deneyin %90 sorun modemde
Telefondan gönderildi...
Modem değerleri yüksek gösteriyor ama.Gelen görevlinin ölçtüğü cihazda da yüksek çıktı.Hatta adam buralarda böyle internet alan yok dedi.Bulunduğun bölgenin alt yapısıyla da alakalı olabiliyor.
Bi alakası yok.Öyle olsa telefonda daha hızlı gösterirdi :So ping cok anormal zenmate felan acık olmasın
46
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.