İnternet Hızım

Elenia Pol

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar son 4 gündür filan Youtube video yüklenirken hiç bir şey yapamıyorum öyle böyle bir yavaşlık değil sanki internet yok hiç bir siteye girmiyor (tabi video yükleme hızı da baya yavaş) acaba akk yi mi aştım diye superonline sitesine girdim ama bişi anlamadım

Varsa anlayan arkadaş gerekirse şifre mi veriyim baksın

[url=http://hizliresim.com/g2JARb][/URL]

Not:Eğer oturdunuz yerde Superonline'ın kendi alt yapısı yoksa sakın bulaşmayın benim gibi bin pişman olursunuz.

Gece Gece arıyıcam Superonline sövücem o olcak !!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
Arkadaşlar son 4 gündür filan Youtube video yüklenirken hiç bir şey yapamıyorum öyle böyle bir yavaşlık değil sanki internet yok hiç bir siteye girmiyor (tabi video yükleme hızı da baya yavaş) acaba akk yi mi aştım diye superonline sitesine girdim ama bişi anlamadım

Varsa anlayan arkadaş gerekirse şifre mi veriyim baksın

[url=http://hizliresim.com/g2JARb][/URL]

Not:Eğer oturdunuz yerde Superonline'ın kendi alt yapısı yoksa sakın bulaşmayın benim gibi bin pişman olursunuz.

Gece Gece arıyıcam Superonline sövücem o olcak !!!!!!!!!!!

kardeşim sadece superonline için değil bütün firmalar ay sonu frekans azaltıyorlar, arayıp söyle onlar farklı reset atıyor frekans değişiyor bana da arada oluyor çok sıkıntı internetimiz var toplum olarak :)

Benden ay sonu dünyanın parasını alıyor ama ınternetten 720p evleneceksen gel izlemek ıstedım zaman hep takılıyor 480 p izlersem takılma yok Aynı şekılde ındırme hızı berbat yukleme hızını hıc sorma Paraya gelince dunyanın en pahalı ınternet parasını al oh iyi be Sonra lafa gelınce dunyanın bilmem kacıncı ekonomısı

Hocam sorun fiber kabloda olmasın? Eğer o modemin yanındaki kutuya giden kablonun ucu aşındıysa internet çok etkileniyor. Oralarla oynadıysanız vs. aşınma ihtimali var.

Eğer aradığınızda sorunu çözemiyorlarsa sorun büyük ihtimalle kablodadır.
Geçen sene aynısı başıma geldi sık sık kesilmeler, 50mbps hızım olduğu halde 20mbps yi geçmeme gibi sonra aradım çözemediler teknik ekip gönderiyoruz dediler sonraki gün gelip fiber kablonun ucunu değiştirdiler 15tl faturaya yazdılar :)

Benden ay sonu dünyanın parasını alıyor ama ınternetten 720p evleneceksen gel izlemek ıstedım zaman hep takılıyor 480 p izlersem takılma yok Aynı şekılde ındırme hızı berbat yukleme hızını hıc sorma Paraya gelince dunyanın en pahalı ınternet parasını al oh iyi be Sonra lafa gelınce dunyanın bilmem kacıncı ekonomısı

Dayı senin yaşın gelmişte geçiyor, evleneceksen geli izleme gidip 10K görüntü ile orada olman gerek:)

Alınacak bir lafım olduysa kusura bakma, geyik olsun istedim

kardeşim sadece superonline için değil bütün firmalar ay sonu frekans azaltıyorlar, arayıp söyle onlar farklı reset atıyor frekans değişiyor bana da arada oluyor çok sıkıntı internetimiz var toplum olarak :)

Hocam aradım ama saatin geç olmasından ulaşamadım birazdan arıyıcam 555 mb şeyi 6 saatte zor yüklüyor yt ye ve yüklenirken wifi den filan internete girmen imkansız

Abi bunedirya pinge para veriyorum 2gündür böyleyim genel bi sorunmu var yoksa bana özelmi bu yavaşlık?

qjZkn5.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri