İnternet hızında Türkiye Kaçıncı sırada ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ttnette çalışmıyorum. Ttnete benim kadar ateş püsküren azdır. Ama internetimiz senin gibi ülke düşmanlarının düşündüğü kadar kötü değil. Çünkü senin gibilere bu ülke cehennem kardeşim. Hiç bir şeyden memnun olmazsınız siz.. Altınıza Lamborghini Aventedor verseler, niye Lamborghini Venona değil dersiniz siz.

Bu kadar karamsar ve bitik olmaktansa, bu kadar mutsuz olmaktansa ben 10. sırada olmaya razıyım internet hızında..

He bana bu soruyla gelin. Kabul bende bunu biliyorum. Çoğu yerde yok ama olan yerlerde de kullanan yok. Fakat lafa gelince yerin dibine sokan çok. :) Ayrıca iddia ediyorum olmayan yerlerde bile o 8-9 mb lık internet dünya sıralamasında 79. değil.. Bu haberi yapan medya ortada. Sadece bunu diyorum ben..
Sen neyi savunuyosun onu anlamadm.tr gelismis ulke oldugu halde interneti bes para etmez.fiber varda biz mi kullanmiyoruz.resmen bizi soyuyorlar.mesela bulgaristanda yari fiyatina daha hizli net kullaniyosun.ustune birde akk var.turk halki soyulmaya mahkum sadece bu degil bircok seyde oyle.

yararlı yorum tşk.. gidip 1000tlye fiber aldım ülkemi 1. yaptım teşekkürler aynı hızdaki internet dünyanın diğer ülkelerinde 50$ iken Türkiye de 1000tl sen hala ülkenin ÇÖP İNTERNET SAĞLAYACILARINI övmeye devam et bkz:uydunet, ttnet, superonline bla bla.. al birini vur ötekine ayrıca 3. dünya ülkesiyiz teknoloji olarak haberin olsun

Hayatınızda hiç yurtdışına gittiniz mi ? (çin,almanya,fransa) yada giden birisine sordunuz mu ? bişey bilmiyorsun oturdun yerden konuşuyorsun :D

evet çıktım adamlar 5pingle lol oynarken ben 50mbps internetle 150pingle oynuyorum saygılar

ewet 2. oldu cahillini bu kadar'da belli etme :D Online oyunlarda pinglerin düşük veya yüksek olmasında en büyük etken ana sunucuya yakınlıkla alakalıdır..Senin anlaşılan lol oynuya oynuya beynin sulanmış git biraz temiz hava al :D

ewet 2. oldu cahillini bu kadar'da belli etme :D Online oyunlarda pinglerin düşük veya yüksek olmasında en büyük etken ana sunucuya yakınlıkla alakalıdır..Senin anlaşılan lol oynuya oynuya beynin sulanmış git biraz temiz hava al :D
hahaha çok zekisin kardeş
tr serverında oynuyorum zaten tr serverının sunucuları nerde ? antartikada mı ?
adam europada na da oynuyo 5 pingle sıradan bi oyuncu

hadi onuda geçtim ttnet ve superonline nın sürekli genel sorunları oluyo kaç kere ranked kazanırken oyun kaybettim haberin varmı

Son düzenleme:

hadi onuda geçtim ttnet ve superonline nın sürekli genel sorunları oluyo kaç kere ranked kazanırken oyun kaybettim haberin varmı

almanya'da diye biliyorum..

ana sunucu'dan bahsediyorum.
Sen en iyisimi git Lol ticket at sana aynısını söyliceklerdir.

ana sunucu ne alaka kardeş ?
LOL TR nin sunucuları ALMANYA FRANKURT TA dedimya kardeş anasunucu ne alaka ? Bilmiyosun bari laf salatası yapma

hocam bi gidin işinize Almanya dediniz ülke türkiye ile arası kaç km ? bi halt bildin yok konuşuyorsun !

hocam bi gidin işinize Almanya dediniz ülke türkiye ile arası kaç km ? bi halt bildin yok konuşuyorsun !
Aynen hiç bilmiyorum zamanda 4-5 sene geriye git biraz ağ, sunucu, ping vb. terimleri detayları öğren öyle gel tartışırız almanya uzak diyosun bide ne günlere kaldık hey allahım

internetimizin çok rezil bir durumda olduğunu düşünmüyorum.
ülkemizin seviyesine göre normal hatta iyi denebilecek düzeyde bence.
gaziosmanpaşa'da fiber var mesela 2 yıldır falan. gop ta varsa her yerde vardır. :))
fiber dediğimiz de 16 mı 20 mbit mi ne olması lazım.
yanlış hatırlamıyorsam 16 mbit'i amerika geniş bant kavramından dahi çıkarmıştı.
biz bunu fiber diye kullanıyoruz. :)

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_Internet_connection_speeds

bu liste daha gerçekçi, ve italyanın hemen ardında olduğumuzu görünce yorumumun pek te yanlış olmadığına kanaat getirdim.

Aynen hiç bilmiyorum zamanda 4-5 sene geriye git biraz ağ, sunucu, ping vb. terimleri detayları öğren öyle gel tartışırız almanya uzak diyosun bide ne günlere kaldık hey allahım

senin söylediklerin klavye başında oturan 11-14 yaşında çocukların bi taraflarından uydurdukları şeyler benim söylediklerim ise Dünyanın en iyi online oyun şirketleri arasında gösterilen NEXON'un yöneticisinin söylediği. ;)

Ülkemizdeki 2 mb upload hızına fiber demiyorsunuz sanırım değil mi arkadaşlar? Fiber olsa da hızlı demiyorsunuzdur en azından? Hızlı diyorsanız da başka ülkelerin eşit up down hızlarıyla bir saymıyorsunuzdur inşallah hadi hayırlısı rüyaya devam ülke kalkınıyor.

internetimizin çok rezil bir durumda olduğunu düşünmüyorum.
ülkemizin seviyesine göre normal hatta iyi denebilecek düzeyde bence.
gaziosmanpaşa'da fiber var mesela 2 yıldır falan. gop ta varsa her yerde vardır. :))
fiber dediğimiz de 16 mı 20 mbit mi ne olması lazım.
yanlış hatırlamıyorsam 16 mbit'i amerika geniş bant kavramından dahi çıkarmıştı.
biz bunu fiber diye kullanıyoruz. :)

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_Internet_connection_speeds

bu liste daha gerçekçi, ve italyanın hemen ardında olduğumuzu görünce yorumumun pek te yanlış olmadığına kanaat getirdim.
Malesef fiber cogu yerde yok hatta ust sokakta olupta alt sokaktaki kullanamiyor ole yerler var.bu hizlar bu fiyat pahali.ustune akk var.tartisilcak bi durum yok hersey ortada.bulgaristan gibi ulke bile bu fiyata daha hizli net kullaniyor.biz alisigiz herseyi kabul etmeye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri