İnternet Tavsiyesi

mikail9595

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar artık tam bir spammer olmak için :D kendime ait internet açmaya karar verdim.Komşuyla ortak kullanıyorduk evde zar zor çekiyor TTNETte hız rezillik zaten.Bana önerebiliceğiniz güncel kampanyası olan aylık 50 TL civarı yalın internet varmıdır sanırım yalın internette telefon açmak gerekmiyormuş.Sınırsız olmalı ve hızı 8 mbps biraz yüksek olmalı AKK olması önemli değil :).Birde bu yalın internet için hat gereklimidir.Bizim evde telefon hattı yeri var ancak kullanılabilirmi yada nasıl hat çekmemiz lazım ne kadara mal olur?

-İnternet alacak arkadaşlar taadütsüz internet alsınlar. 1 Ay kullansınlar beğeniyor musunz begenmiyormusunuz test etmeniz gerek. Ortalama normal internet ile 10-20 tl farkı var denemek için değer. 52 TL'lik ttnet paketini taadütsüz olarak 65 tlye kullanıyorsunuz mesala. İlk ay için bence değer. (Turk.net,Superonline,TTNET ) tek tek denemenizi öneririm.

Son düzenleme:
Arkadaşlar artık tam bir spammer olmak için :D kendime ait internet açmaya karar verdim.Komşuyla ortak kullanıyorduk evde zar zor çekiyor TTNETte hız rezillik zaten.Bana önerebiliceğiniz güncel kampanyası olan aylık 50 TL civarı yalın internet varmıdır sanırım yalın internette telefon açmak gerekmiyormuş.Sınırsız olmalı ve hızı 8 mbps biraz yüksek olmalı AKK olması önemli değil :).Birde bu yalın internet için hat gereklimidir.Bizim evde telefon hattı yeri var ancak kullanılabilirmi yada nasıl hat çekmemiz lazım ne kadara mal olur?

Teşekkürler...

---------- Spam Engelliyici 20:20 ---------- Önceki Mesaj 18:54 ----------

Arkadaşlar Superonline aradım 16 mbps kadar yalın internet 3 ay ücretsiz kullanım 64 TL dediler.Herkes TTNET yada Superonline açın diyor ne diyorsunuz bu kampanya hakkında?

super online 27 ay tahattüd istiyor benim vodafone net bağlatasım var

superonline 50 tl 25 mbps fiber 50 gb akk 24 ay taahhüt istiyorgaliba

superonline 50 tl 25 mbps fiber 50 gb akk 24 ay taahhüt istiyorgaliba

Yok hocam bana dedi 16 mbps kadar 64 tl var tek.

---------- Spam Engelliyici 20:44 ---------- Önceki Mesaj 20:43 ----------

super online 27 ay tahattüd istiyor benim vodafone net bağlatasım var

Hocam forum donanımda herkes şikayetçi vodafonede diyorlar kopuyor 25 günde bağladılar çok yavaş diyorlar :(

Tnnet ultranet kullaniyom aylik 50 tl 16 mbit hiz 75 gb akn.hizi gayette iyi memnunum

Mikail kardeş şu yorumumu konuya ekler misin?

-İnternet alacak arkadaşlar taadütsüz internet alsınlar. 1 Ay kullansınlar beğeniyor musunz begenmiyormusunuz test etmeniz gerek. Ortalama normal internet ile 10-20 tl farkı var denemek için değer. 52 TL'lik ttnet paketini taadütsüz olarak 65 tlye kullanıyorsunuz mesala. İlk ay için bence değer. (Turk.net,Superonline,TTNET ) tek tek denemenizi öneririm.

Süper online adsl kullanıyorum 2 yıldan fazla oldu. Destek konusunda problem yaşamazsın. Teknik problem olduğu zaman süper onlineyi arıyorsun onlarda sorunu ttnete bildiriyor en geç 2 güne türk telekomdan yetkililer gelip sorunun çözüyorlar. sorununu çözüp çözmedikleri hakkında seni süper online arıyor bilgi alıyor. Destek konusunda problem yaşamazsın. hız konusuna gelecek olursak bulunduğu bölgede ttnet liler ne alıyorsa sende alırsın.

1 yil taahhutlu net var mi onerebileceginiz?

Telefondan gönderildi...

Teşekkürler...

---------- Spam Engelliyici 20:20 ---------- Önceki Mesaj 18:54 ----------

Arkadaşlar Superonline aradım 16 mbps kadar yalın internet 3 ay ücretsiz kullanım 64 TL dediler.Herkes TTNET yada Superonline açın diyor ne diyorsunuz bu kampanya hakkında?

Hocam hat sorun dğil zaten internet aldığnzda türktelekom gelip hat olmasa bile hat çekıyorlar eskiysede yeniliyorlar.TTnet'e bulaşma derim superonline alabilirsen al 10-20 tl fazla olsn en azından kafan rahat olur.

Mikail kardeş şu yorumumu konuya ekler misin?

Ekledim hocam konu başına :)

Sağolun arkadaşlar hepiniz değerli yorumlarınız için TTNETİ aradım bana 16 mbps kadar 50 gb akn 66 TL dediler nasıl 50 TL oluyor :confused: Superonline içinde malesef fiber internet bulunduğumuz yerde yokmuş.Ultra internet varmış 16 Mbps kadar destekliyormuş.Adam dedi zaten Superonline 8 Mbps internet 59 TL,64 TLye 16 Mbps kadar alın hemde 3 ay ücretsiz kullanın.Merak ettiğim Superonline neden bu kadar pahalı arkadaşlar?

Ekledim hocam konu başına :)

Sağolun arkadaşlar hepiniz değerli yorumlarınız için TTNETİ aradım bana 16 mbps kadar 50 gb akn 66 TL dediler nasıl 50 TL oluyor :confused: Superonline içinde malesef fiber internet bulunduğumuz yerde yokmuş.Ultra internet varmış 16 Mbps kadar destekliyormuş.Adam dedi zaten Superonline 8 Mbps internet 59 TL,64 TLye 16 Mbps kadar alın hemde 3 ay ücretsiz kullanın.Merak ettiğim Superonline neden bu kadar pahalı arkadaşlar?

3 ay ücretsiz, 4. aydan itibaren geçiriyorlar kardeşim sakın bulaşma :cool:

Yok hocam bana dedi 16 mbps kadar 64 tl var tek.

---------- Spam Engelliyici 20:44 ---------- Önceki Mesaj 20:43 ----------

Hocam forum donanımda herkes şikayetçi vodafonede diyorlar kopuyor 25 günde bağladılar çok yavaş diyorlar :(

Ben o paketi kullnıyordum Fiber alt yapısı var mı ?

Fiber yoksa Superonline almada ne alırsan al.. 15 gündür hız problemini çözemediler. Ttnette bu tarz durumlar anında çözülüyor. Ben ttnetten daha çok memnunum. 2 ttnet 1 superonline var hatta bugün kafamı bozdular iptal ettirmek için talimat verdim superonline ama ramazan sonuna kadar bekleyip öyle kapatacağım. Ttnet alacağım yine yada dsmart da alabilirim sırf dsmart tv kanallarınıda yanında bedava verdikleri için :)

Ben o paketi kullnıyordum Fiber alt yapısı var mı ?

Fiber altyapı yok ama bulunduğunuz yer destekliyor dedi dedim 16 mbps fiber değilmi yok dedi o ADSL dedi :D

---------- Spam Engelliyici 21:07 ---------- Önceki Mesaj 21:06 ----------

Fiber yoksa Superonline almada ne alırsan al.. 15 gündür hız problemini çözemediler. Ttnette bu tarz durumlar anında çözülüyor. Ben ttnetten daha çok memnunum. 2 ttnet 1 superonline var hatta bugün kafamı bozdular iptal ettirmek için talimat verdim superonline ama ramazan sonuna kadar bekleyip öyle kapatacağım. Ttnet alacağım yine yada dsmart da alabilirim sırf dsmart tv kanallarınıda yanında bedava verdikleri için :)

Kafam allah pullah oldu herkes diyor hepsi kötü bu gidişler hiç birinden açamayacağım anlaşılan herkes her ISS şikayetçi :D

Fiber altyapı yok ama bulunduğunuz yer destekliyor dedi dedim 16 mbps fiber değilmi yok dedi o ADSL dedi :D

---------- Spam Engelliyici 21:07 ---------- Önceki Mesaj 21:06 ----------

Kafam allah pullak oldu herkes diyor hepsi kötü bu gidişler hiç birinden açamayacağım anlaşılan herkes her ISS şikayetçi :D

o zaman doğrudur alt yapı olsa superonline fiber gayet iyi sen taahhütsüzlere bak dene ona göre al :)

Hocam bende tv almıstım yanında 1ay dsmart vermışlerdi Kapattırana kadar akla karayı seçtim duman oldum

hocam tavsiye ederim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri