Vodafone net yalın internet kullanıyorum 50 tl 16 mbit. 4 aydır kullanıyorum herhangi bir hız sorunu yaşamadım
Mobilden gönderildi
Mobilden gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Vodafone var hocam bir bakın ben gecicem 49.90 16 mbit
Vodafone var hocam bir bakın ben gecicem 49.90 16 mbit
Bende superonlıne var genel anlamda memnun um ama ip no son iki veya son üç numarası değişiyor kanal açılısında toplu kanal kapanmalarında hep problem Belkı bu ozellık bızım bolgeye has tır bilemem ama ıp no sınırlı Bende butun ıp noları değişen ınternet araıyorumHocam vodafonede çok kopma oluyormuş ve indirme iyi ama gezinme çok yavaş diyorlar tavsiye etmiyorlarmış
Arkadaşlar ben 16 mbps açtırmaya karar verdim ancak sizin görüşlerinizi alayım TTNET 16 Mbps mi yoksa Superonline 16 Mbps daha iyidir hangisinde sorun yaşamam?
Bende superonlıne var genel anlamda memnun um ama ip no son iki veya son üç numarası değişiyor kanal açılısında toplu kanal kapanmalarında hep problem Belkı bu ozellık bızım bolgeye has tır bilemem ama ıp no sınırlı Bende butun ıp noları değişen ınternet araıyorum
Bende superonlıne var genel anlamda memnun um ama ip no son iki veya son üç numarası değişiyor kanal açılısında toplu kanal kapanmalarında hep problem Belkı bu ozellık bızım bolgeye has tır bilemem ama ıp no sınırlı Bende butun ıp noları değişen ınternet araıyorum
Bütün internet firmalarında böyle değil mi ? TTnet kullanıyorum , baştaki numara hiç değişmiyor hep aynı.
Yok hocam bende ortak TTNET var işte ama ortak olunca çok yavaş modemi kapatıp açınca tüm haneler değişiyor atıyorum 182... ile başlıyorsa 72.... ile başlıyor.
ben ttnet yalın üniversiteli olani almistim kac senedir kullanirim bakarsin siteden telefon hatti olmasi lazim telefon sabit ucreti odememis oliyorsunuz tavsiyem evinizden tasinmisyacaksaniz 24 ay ideal ama nolacaginiz belli degilse 12 aylik yapin
Hocam bütün ip noları değişen ınternet bulursanız lütfen beni de haberdar edınbende hiçkimsede değişmiyor diye hiç önemsemedim , benim baştaki sayı hep sabit araştırayım bir onu teşekkürler
Süper online adsl kullanıyorum 2 yıldan fazla oldu. Destek konusunda problem yaşamazsın. Teknik problem olduğu zaman süper onlineyi arıyorsun onlarda sorunu ttnete bildiriyor en geç 2 güne türk telekomdan yetkililer gelip sorunun çözüyorlar. sorununu çözüp çözmedikleri hakkında seni süper online arıyor bilgi alıyor. Destek konusunda problem yaşamazsın. hız konusuna gelecek olursak bulunduğu bölgede ttnet liler ne alıyorsa sende alırsın.
Hocam sizde durum nasıl Superonline düşünüyordum ama arkadaş diyor ip değişince son 2 hane değişiyor bu kanal açarken büyük sıkıntı kapanma olasılığı yüksek sizdede böylemi?![]()
Komsulariniza danışın internet hızlari nasıl diye.he söyle bir durum var aynı apartmanda ilk ben 24 mbit hıza yukseldim diğerleri bir sene sonra yükseldi bunu da göz ardı etmeyin lütfen.(ttnet)Arkadaşlar uzun süre düşündüm birkaç gün içinde 16 MBPS açtırıcağım ama aklıma birşey takıldı çok önemli bir sorun şimdi adamlar gelip derse 16 MBPS geçtin sözleşmede imzaladık sonra gelip bağlayınca hat hızın düşük 3 MBPS veriyoruz derse ben ne yapacağım bunu aşmanın bir yolu yokmu ne yapılabilir bu hatın hızını öğrenebilmek için ilerde sorun yaşamak istemiyorumda?
Komsulariniza danışın internet hızlari nasıl diye.he söyle bir durum var aynı apartmanda ilk ben 24 mbit hıza yukseldim diğerleri bir sene sonra yükseldi bunu da göz ardı etmeyin lütfen.(ttnet)
mobil mesaj
Aslında bir yolu var mevcutta ttnet kullanıyorsan arıza kaydı açtığında gelen teknisyen sizin mahallenin hat durumunu biliyor.bu sebeple yönlendirebilir.bir şekilde ona ulaşabilirsin ben mahallede başka bir müşteri sorunuyla ilgilenirken denk gelmiştim adam telefonunu bile vermişti sormak istediğin bir şey olursa ara diye..altyapıyı en iyi mahalleye bakan teknik ekip bilir.Hocam bizim apartmanda üst komşu var 8mbit onlarda bilmiyor hız önemli değil anlamazlar çocuğu lise bire gidiyor ödevini yapsın diye açmışlar 4 yıl önce kuzenle kullanıyorduk 8mbit zar zor şimdi durum nedir bilmiyorum bina 20 yıllık.Nasıl öğrenebilirim sizce bir yolu varmı 16 MBPS açtırıp hızımızı az vermesinler desteklemiyor diye?
Aslında bir yolu var mevcutta ttnet kullanıyorsan arıza kaydı açtığında gelen teknisyen sizin mahallenin hat durumunu biliyor.bu sebeple yönlendirebilir.bir şekilde ona ulaşabilirsin ben mahallede başka bir müşteri sorunuyla ilgilenirken denk gelmiştim adam telefonunu bile vermişti sormak istediğin bir şey olursa ara diye..altyapıyı en iyi mahalleye bakan teknik ekip bilir.
mobil mesaj
Onu işte nasıl bulabilirim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.