Arkadaşlar merhabalar, benim yıllardır çektiğim bir problemim var ve artık son raddeye geldim. TTnet Fiber 24mbps internet kullanıyorum ama kullandığım bu güne kadar 24'ü göremedim diyebilirim. Son 1 kaç yıldır akşam 19:00 saatlerinden 22:00'a kadar aşırı yavaşlıyordu internetim, hiç bir online oyunu oynayamıyordum 300-400 arası ping oluyordu. Son zamanlardaysa gündüzleri de bu olay olmaya başladı, özellikle 15:00dan sonra yavaş yavaş başlayan bu yavaşlık gece geç saatlerde hiç kullanılmaz hale geliyor. Hız testi yaptığımda 0.50 çıktığı bile oluyor hızım. Az önce Fortnite oynamaya girdim fakat pingim 150 ve 200 arasında oynayıp duruyordu. Hız testi yaptım ve sonuç bu şekilde.
Geciktirilmiş hiçbir borç yok, akk aşılmamıştır. Dün müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı oluşturdum fakat hiç bir şey değişmedi. Tivibu'dan kaynaklanıyor desem kapalı da olsa hızda değişme olmuyor. Ailem Tivibu kullandığından değiştiremiyorum malesef sözleşme bitene kadar. Var mıydı bu sorunu daha önceden yaşayan ve nasıl bir yol izlediniz merak ediyorum.
Geciktirilmiş hiçbir borç yok, akk aşılmamıştır. Dün müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı oluşturdum fakat hiç bir şey değişmedi. Tivibu'dan kaynaklanıyor desem kapalı da olsa hızda değişme olmuyor. Ailem Tivibu kullandığından değiştiremiyorum malesef sözleşme bitene kadar. Var mıydı bu sorunu daha önceden yaşayan ve nasıl bir yol izlediniz merak ediyorum.