İnternetim Yavaşladı 16 mgbit Çıkardıktan Sonra

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba 8 mbit netimi 16 mbit çıkardım.İnterneti 3 4 kişi kullanıyoruz internet hem kablolu hem kablosuz kendi pc kablolu sorun yok ama diğer kullananlarda sorun var.Diyorlar internetim yavaşladı bağlantı kesiliyor.Kablosuz zaten hiç birimiz kullanamıyoruz ara sıra çekiyor hiç çekmediği oluyor.

Ttneti aradım dedi bizle alakası bir sorun yok.Modemle alakalı mı dedim dedi modeminiz markası v.s bizde modemi arkadaştan aldık ttnet dedi bize ait olmadığı için yardım edemeyiz.Tplink aradım o da dedi.Modemin üstünde logo olması lazım v.s.

Kimimiz arasıra bağlanıyor nete kimimiz hızı yavaş 16 mbit sonra bunlar oldu nedense.3 4 kişi kullanıyorz kablolu ve kablosuz sıkıntı var.Ne yapacağımı şaşırdım.

Modemim bu

Aynı sorun bendede var 8 megabitken internet hiç gitmezdi 16 megabite çıkardık günde en az 3 defa 10 dakika boyunca internet gidiyor.Sanırım hat 16 megabit interneti kaldırmıyor.

Bulunduğun bölgeye göre değişebilir henüz daha tüm yerler 16 mgbit i desteklemiyor. En sağlıklısı 8 den devam etmen

az önce bende 16ya geçmek için başvurdum,tek kullanıyorum ama umarım sorun çıkmaz.

aynı sorun bendede vardı modem o hızı desteklemiyordu 24 ay ayda 4 tlye ttnetten vdsl modem aldım wifi alanı çok güçlü sorunum geçti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri