İnternette zamanınızı nasıl geçiriyosunuz ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Etkinlikler
dota2 oynamaya başla takıma ruslar geldimi fena sarıyor böyle bir zevk yok

Tüm günüm ytparada şikayet konularını okumak.artık cips falan alıp oto f5 yaptıracak bi bot.yaptırıp zamanımı tüm gün öyle geçircem.şikayetler asla bitmiyor malum :D

facebook twitter ytpara iphone yardım ve tasarımcı oldugumdan 100lerce site :D

ytpara,youtube,facebook,twitter,alkislarlayasiorum,liveleak,tribundergi,dizist işte top sitelerim :D

5 saat ytpara 2 saat oyun :D 1 saat facebook.. vds bot olmadıgından ne yükleme yapıyorum ne indirme :d ben pcye pc bana bakıyor :D

Chrome'yi açarım sonra sırasıyla outlook - facebook-ytpara-altın fiyatları-zoomin-youtube-alkışlarla yaşıyorm-

Buraları bir güzel yerim bitiririm sonra hiçbir şey yapmayacağımı bildiğim halde tekrar açarım. Aynı dakika da kapatır tekrar açarım :)

Ha bir de adsense var. Ona yarım saatte bir bakmazsam rahat duramam zaten.

5-6 senedir facebook da günde ortalama 15 dk zaman geçiriyorum.
ytpara, divxplanet, freelancer, bloglarım ve seo çalışmları için keşifler :) internette böyle vakit geçiyor ama pc başında çoğu vaktim kodlamalara falan gidiyor.

keşke evde olsamda tek derdim canımın sıkıntısı olsa.Ben şahsen izinli olduğum hafta sonları vds ye giripyorum videoları toplu yüklüyorum o yüklerken pc ye geçip film dizi takılıyorum çıkıyorum sağa sola geziyorum.Haftaosnu lig maçım var ona gidiyorum böyle geçiyor.Şahsen evde olan biri olsam kolay kolay canım sıkılmaz:D

Film izlemeye çalışıyorum.
Point Blank oynuyorum.
Arada ders çalışıyom üni lazım :D
Yakın zamanda dersane düşüncem var bakalım sabah kalkabilirsem dersane giderim :D

Bir kaç site var ama onlara devamlı girersen kazanç durumun çok iyi gitmeyebilir. :D

ytpara, r10 ve youtube üçlüsü arasında günümü geçiriyorum arada birde skype işte

Ytpara - r10 - facebook - bigpara.com - haberturk.com - haberler.com - mynet tavla - half life - arada bi çık güvercinleri uçur - köpekle yürüyüş yap - kedileri sev bu kadar :D

1.trf1.net
2.youtube.com
3.ytpara.com
4.internethaber.com
5.facebook.com
6. Stop motionla ilgili çeşitli videolar ve kaynaklar
7.soru hazırlama
8.bazen sadece ekrana bakarak

keşke evde olsamda tek derdim canımın sıkıntısı olsa.Ben şahsen izinli olduğum hafta sonları vds ye giripyorum videoları toplu yüklüyorum o yüklerken pc ye geçip film dizi takılıyorum çıkıyorum sağa sola geziyorum.Haftaosnu lig maçım var ona gidiyorum böyle geçiyor.Şahsen evde olan biri olsam kolay kolay canım sıkılmaz:D

nerdesinki..?

Okul iş spor kurs derken pek vakit kalmıyor ama girdiğim zamanda ytpara, facebook, videoyap, hotmail, musicnations dashboard ve adsense, ar-ge çalışmaları yaptığım siteler :)) bazen arkadaşlarla face üzerinden 101 okey plus, çok canım sıkılırsada cso nexon oynar çıkarım :)

seninkinden çok farklı değil..ytpara,youtube,ensonhaber üçlüsü favorilerim. facebook,twitter falan hoşlanmam kullanmam.öyle bi eksiklik var eksiklik denirse tabi:D onun haricinde de aklıma takılan kurcalayan ne olursa onu saatlerce araştırırım erinmem. bu sağlıkla ilgili bi konu olabilir, biyografi olabilir, internetle ilgili bişey olabilir vs vs vs.... tabi e-ticaret sitelerinide es geçmemek gerek!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri