internetten kazanç konusu ?

• Kullanıcı babs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

babs

Kayıtlı Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar. yaklaşık 1 yıldır internetten para kazanma olaylarına bakıyorum gerek youtubeden gerekse farklı yollardan. youtubeden biraz kazanç sağladım ancak spam ile. tabiki herkesin fikri değişik olabilir ancak bu konuda beni mağdur görün spam ile veya illegal bir yoldan para kazanmak istemiyorum. tamamen kendi hakkım ile para kazanmak istiyorum. ancak baya bir araştırmama rağmen tam tatmin olacağım bir yöntem bulamadım. makale yazmayı denedim herhangi bir alanda uzmanlığım olmadığı için girmek istemedim. youtubede kendim video yapayım dedim getirisi uzun zaman alacağı için girmek istemedim. sizden ricam bu konuda hassasiyetimi anlayarak bana bir yol gösterebilir misiniz?

Aylik 10-15 tl ye reseller satilir.Yada yillik 50-60 tl ye kaliteli hizmet veren yerlerden alirsin bir reseller.
Sonra kendine 5-10 tane ilgi alanina girecek,yada severek yapacagin kategorilerde (magazin,moda,saglik,bakim guzellik vs gibi) 10 adet domain alip wordpressleri kurarsin.Sonra piyasadan haber sitelerinden magazin sitelerinden,yani senin sitelerinle ilgili haberleri yazilari ciktigi an piyasaya alip kendi sitene ozgunlestirerek eklersin.Biraz zaman sonra takipcilerin site hitin 300-500 olunca Adsense reklamlarini koyarsin.Bu iste sabir isi ama zamani geldiginde iyi paralar uzun sureli saglam kazanclar elde edersin.

valla hocam özgünü bekleyemem spamı yiyemem diyorsan bu forumda ekmek yok yani iki yol var ya özgün yapıcan ya da spam ha mail aç sat diyenler çıkacaktır ama o da bir spam çeşidi yaramaz sana :)

---------- Spam Engelliyici 03:33 ---------- Önceki Mesaj 03:32 ----------

Aylik 10-15 tl ye reseller satilir.Yada yillik 50-60 tl ye kaliteli hizmet veren yerlerden alirsin bir reseller.
Sonra kendine 5-10 tane ilgi alanina girecek,yada severek yapacagin kategorilerde (magazin,moda,saglik,bakim guzellik vs gibi) 10 adet domain alip wordpressleri kurarsin.Sonra piyasadan haber sitelerinden magazin sitelerinden,yani senin sitelerinle ilgili haberleri yazilari ciktigi an piyasaya alip kendi sitene ozgunlestirerek eklersin.Biraz zaman sonra takipcilerin site hitin 300-500 olunca Adsense reklamlarini koyarsin.Bu iste sabir isi ama zamani geldiginde iyi paralar uzun sureli saglam kazanclar elde edersin.

abi mesaj kutun dolu :) süpriz omuydu :)

ustad bunu denedim ancak ücretli makale yazarlar ile anlaşıp siteye makale yazdırıyordum. ama bu uzun süreliğine baya maddi açıdan külfetli olacağından bıraktım. ayrıca başka sitelerden alıp kendi siteme koymak da pek iyi görünmüyor çünkü bir nevi çalıntı gibi bişey oluyor.

ustad bunu denedim ancak ücretli makale yazarlar ile anlaşıp siteye makale yazdırıyordum. ama bu uzun süreliğine baya maddi açıdan külfetli olacağından bıraktım. ayrıca başka sitelerden alıp kendi siteme koymak da pek iyi görünmüyor çünkü bir nevi çalıntı gibi bişey oluyor.

Hocam kusura bakma da ''çalıntı'' kelimene biraz takıldım. Sonuçta burdaki insanların çoğu belli bir çalışma şekli ile para kazanıyor. Sen biraz da bizlere ''hırsız'' diyorsun gibime geldi. Eğer bu değilse söylemek istediğin şimdiden bağışla. Ha yok tam olarak bunu demek istedim diyorsan yanlış bir liman seçmişsin kendine. Saygılar.. :)

Son düzenleme:
Baska sitelerden alip koymak dan kastim ana kaynagindan almak.Bunun yerine ornek veriyorum tamamen,magazin dergisi alirsin,dergi'deki yazilari text olarak metin olarak cikartan prolar var.Bunlari yaziya dokup orj olarak yayinlarsin.Yani yapmaya kalktiginda cok is var ama ne is olursa olsun sabir cok onemli bunu unutma.Hic bir sey bugun yap yarin kaymagini ye seklinde degildir bilirsin az cok bu sektordeysen.

Hocam kusura bakma da ''çalıntı'' kelimene biraz takıldım. Sonuçta burdaki insanların çoğu belli bir çalışma şekli ile para kazanıyor. Sen biraz da bizlere ''hırsız'' diyorsun gibime geldi. Eğer bu değilse söylemek istediğin şimdiden bağışla. Ha yok tam olarak bunu demek istedim diyorsan yanlış bir liman seçmişsin kendine. Saygılar..

hocam kusura bakmayın hiç kimseye hırsız v.s. gibi şeyler demek istemedim. herkes yapacağı işte ve düşüncede özgürdür. ancak bana biraz ters geliyo. yani kendim birşeyler yapmak istiyorum demek istedim.

Baska sitelerden alip koymak dan kastim ana kaynagindan almak.Bunun yerine ornek veriyorum tamamen,magazin dergisi alirsin,dergi'deki yazilari text olarak metin olarak cikartan prolar var.Bunlari yaziya dokup orj olarak yayinlarsin.Yani yapmaya kalktiginda cok is var ama ne is olursa olsun sabir cok onemli bunu unutma.Hic bir sey bugun yap yarin kaymagini ye seklinde degildir bilirsin az cok bu sektordeysen.

Serkan hocam yaptığımız işe ''çalıntı'' kelimesini kullanan bir arkadaşa bence daha fazla fikir sunmak yersiz. Önce bu tip portallardaki insan zumrelerini analiz edip fikir sahibi olmalı, sonrasında zihniyetini bize sunmalı bana kalırsa. Ben oradaki çalıntı kelimesini aşırı içerledim şahsen.

@kubarbaz Serkan hocam yaptığımız işe ''çalıntı'' kelimesini kullanan bir arkadaşa bence daha fazla fikir sunmak yersiz. Önce bu tip portallardaki insan zumrelerini analiz edip fikir sahibi olmalı, sonrasında zihniyetini bize sunmalı bana kalırsa. Ben oradaki çalıntı kelimesini aşırı içerledim şahsen.

Ustad web islerinde çalinti - Spam çok kullanilir.Arkadasda onun aliskanligi var diye dusunuyorum.Sonuctada web islerinde genelde oyle denilir ve sevilmez bu spam olayi,calinti icerik olayi.Bu yuzden art niyetli olarak dusundugunu yazdigini sanmiyorum.

Ustad web islerinde çalinti - Spam çok kullanilir.Arkadasda onun aliskanligi var diye dusunuyorum.Sonuctada web islerinde genelde oyle denilir ve sevilmez bu spam olayi,calinti icerik olayi.Bu yuzden art niyetli olarak dusundugunu yazdigini sanmiyorum.

Sen böyle diyorsan olay bitmiştir hocam. Arkadaşa ve size saygılarımı sunuyorum. İyi geceler. :)

kardeşim kullandığınız windows orjinal değil kullandığınız programlar, oyunlar crackli siz hala illegal işlere bılaşmam diyosunuz. bilgisayar kullanmayın o zaman.

Makale yazmak için bir alanda uzman olman gerekmiyor , yazacağın makale konusunda iyi araştırma yapıp doğru uslüp ve kendi cümlelerinle yazabilirsin.Onun dışında web sitelerle ilgili tecrüben yoksa bu işe girmeni tavsiye etmem.Yeni site açarsan sıkılırsın büyük ihtimal , gelirli site alırsan da senin hakim olamayacağın sorunlarla karşılaşabilirsin.
Önerim ise , makale yaz + youtube özgün kanal ile devam et.Ve bunları ek iş olarak yap.Gerçek hayatta çalışıyor musun bilmiyorum ama önceliğin orası olsun.Tavsiyelerim bu yönde.Bol şanslar.

Makale yazmak için bir alanda uzman olman gerekmiyor , yazacağın makale konusunda iyi araştırma yapıp doğru uslüp ve kendi cümlelerinle yazabilirsin.Onun dışında web sitelerle ilgili tecrüben yoksa bu işe girmeni tavsiye etmem.Yeni site açarsan sıkılırsın büyük ihtimal , gelirli site alırsan da senin hakim olamayacağın sorunlarla karşılaşabilirsin.
Önerim ise , makale yaz + youtube özgün kanal ile devam et.Ve bunları ek iş olarak yap.Gerçek hayatta çalışıyor musun bilmiyorum ama önceliğin orası olsun.Tavsiyelerim bu yönde.Bol şanslar.

web site işlerinde iyiyimdir hocam yaklaşık 15 yıldır internet kullanıcasıyım bir çok site yöneticiliğim ve sahipliğim oldu. ancak kazanç sağlamak gibi bir düşüncem yoktu son 1 yıla kadar. şu makale işine yoğunluk vereceğim gibi görünüyor.

web site işlerinde iyiyimdir hocam yaklaşık 15 yıldır internet kullanıcasıyım bir çok site yöneticiliğim ve sahipliğim oldu. ancak kazanç sağlamak gibi bir düşüncem yoktu son 1 yıla kadar. şu makale işine yoğunluk vereceğim gibi görünüyor.

makale işi hakkında bilgi verirmisiniz site açmak falan ücretlimi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri