İnternetten Mobilya Almayı Öneriyormusunuz

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar internetten mobilya almayı düşünüyorum.Dayımla baktık internet almak cidden çok daha karlı şu siteden mobilya almayı düşünüyoruz.
Evidea | burada her şey evin için | Ev Dekorasyonu - Mobilya

Sizin önerebileceğiniz yer var mı yada internetten alma yada git bellona v.s al ama arada fark var.Konuda düşünceleriniz neler?

Halı,televizyon ile duvar ünitesi,orta sehpa,2 tane bir büyük diğer küçük gardrop,portmanto,banyo dolabı,6 adet avize,mutfak masası v.s tutan para evidea 2.300 uygun tuttu.Gerçekte bir yerde alsak dünyanın parası.

Son düzenleme:
hayır. çünkü görsellerde güzel gözükebiliyor teslimattan sonra kırık, çıkık istediğiniz gibi bulamıyorsunuz.

ben öneriyorum.
bir kaç alışverişim oldu piyasadan epey ucuza denk geliyor.
evidea koçtaş'ın sitesi sanırım.
hiç başıma gelmedi ama, hasarlı ürün'de falan iade de sıkıntı çıkaracaklarını sanmıyorum.

hayır. çünkü görsellerde güzel gözükebiliyor teslimattan sonra kırık, çıkık istediğiniz gibi bulamıyorsunuz.

Anladım 1 saat önce tv duvar ünitesi baktım 130 140 lira sitede mobilyacıya gittim 750 lira taksitle peşin 650 diğerlerini saymıyorum zaten oda var kırık ama işte siteyi dedim önerirseniz v.s düşüncelerinizi merak ediyorum.

fiyatları görsele göre kıyaslamayın hocam , içinde kullanılan malzeme sitede yazar zaten , mobilyacıya da sorun ya da anlayan biriyle gidin. ona göre kıyas yapın. İnternet tabi ki biraz ucuz oluyo ama mağazalar bu işte nasıl olsa sıkı pazarlık yapılacagını bildikleri için normal fiyatın çok üstünde söyluyolar. Pazarlık yaparsanız söylediklerinden cok ucuza alırsınız.

evideadan 1 ürün aldım masa çok güzel yanlız tek ksıntı ürün 1 hafta dediler 2 ayda ancak geldi :)

Hocam bide ebatlarına dikkat edin.. Görselde eve sığmaz dediğiniz dolap ayakkabı kutusu kadar gelebiliyor :D

hepsiburadadan şaşma. Hem en iyi fiyat hem en kafan rahat olur.

Arkadaşlar internetten mobilya almayı düşünüyorum.Dayımla baktık internet almak cidden çok daha karlı şu siteden mobilya almayı düşünüyoruz.

Sizin önerebileceğiniz yer var mı yada internetten alma yada git bellona v.s al ama arada fark var.Konuda düşünceleriniz neler?

Halı,televizyon ile duvar ünitesi,orta sehpa,2 tane bir büyük diğer küçük gardrop,portmanto,banyo dolabı,6 adet avize,mutfak masası v.s tutan para evidea 2.300 uygun tuttu.Gerçekte bir yerde alsak dünyanın parası.

Evidea üzerinden sadece 1 siparişim oldu. Güzel bir çalışma masası beğenmiştim. Geldi ama kullanılmış, tekrar sökülmüş, sökülürken vida yerleri zarar görmüş bir masayı gönderdiler bana rezaletti! Sonradan farklı bir masa istedim onu gönderdiler. Tabi bu tek siparişim. Benim mi bahtsızlığım bilemiyorum.

büyük mobilyalar almanızı tavsiye etmem, küçükleri olabilir. biz evlenirken bursadan yemek odası takımı sipariş ettik. Gelmesine geldi ancak kimi parçası kırık, kimisi eksik... zar zor tamamladık. Kurulumu da kendim yaptım. Masanın bacaklarında ayarsızlık vardı.

bu tip takımları tavsiye etmem. ama küçük dolap falan sıkıntı olmaz.

Kesinlikle alma derim hocam. Bi e-ticaret sitesinde çalışmıştım, kargoda hep hasar görüyodu. Mahçup oluyoduk müşterilere, sipariş kesin gecikir zaten vaktinde gelmez.

Önermiyorum. Üzerine oturup denemediğin gözünle görmediğin şey alınır mı?
Bursa inegöle gel, Buradan Türkiyenin 4 bir yanına hatta Yurt dışına giden mobilyaları Yarı fiyatına alırsın esas yerinden en kalitelisini. Yol parası ve nakliye eğer istanbuldaysan felan bir şey tutmazda Karadeniz'de Doğuda felansan sıkıntı ama yinede bi kaç mobilya salon yada yatak odası takımı alırsan gene ucuza gelir.

Evidea iyidir fiyat olarak da , ikea daki ürünlerle karşılaştırınca kalitesi aşağıda kalır , ufak tefek şeyler oldukça faydalı ancak büyük eşya alcaksanız , sallanma riski çok montaj sonrası :D , kitaplık almıştım kitaplarla denge oyununa dönmüştü iş :P .

ben kendim aldm tv sehpası ve masa hepsiburada dan. demonte olarak aldm kendim kurdum sıkıntısız 1 yıldır kullanıyorum gayet de güzeller :)

Bahsettiğiniz siteden iki adet bilgisayar masası bir adet kitaplık bir adet gardırop bir adet tv sehpası ve mutfak ıvır zıvırı aldım. Tek eksik gelen kargo bilgisayar masasının vidalarıydı. Aradım söyledim 1 haftaya geldi siparişlerin gelmesi de 1 hafta sürmüştü

Arkadaşlar genel olarak internet mobilya almayı önermiyorsunuz.Size dediğim sitede pek memnun olduğunuz söylenemez.Çarşıda inş hallederim arada uçuk fiyat çıkmassa çarşıdan alırız artık.Siteden dediğim gibi büyük mobilya tarzı şeyler alıcaktık.Yine olmadı siteye bir daha bakarım yorumlar için tşk.

alacaksanda evida dan alma küçük bi dolap aldım 3 haftada geldi heryeri ezik kırık geldi, müşteri hizmetleri ticketları 2 haftada cevaplıyor

Ben bir kere yurudesignden çalışma masası aldım. 45 günde geldi :) masa kalitesi fiyatına göre idare eder. Ama internetten mobilya önermem.
Buda çalışma masam:
aMNAD5.jpg

3 Ay önce YILDIZ MOBLYA Trkiye nin Uygun Fiyatl Mobilya Alveri Sitesi bu adresden oturma grubu aldım. 25 gün teslimat süreleri vardı yaklaşık 20 günde adresime ücretsiz geldi. Hiç bir sorun bulunmuyordu ve sitedeki yazan fiyat için aradım indirim yaptırdım sıcak bir müşteri hizmetleri bulunmaktadır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri