İnternetten Mobilya Almayı Öneriyormusunuz

Önermiyorum. Üzerine oturup denemediğin gözünle görmediğin şey alınır mı?
Bursa inegöle gel, Buradan Türkiyenin 4 bir yanına hatta Yurt dışına giden mobilyaları Yarı fiyatına alırsın esas yerinden en kalitelisini. Yol parası ve nakliye eğer istanbuldaysan felan bir şey tutmazda Karadeniz'de Doğuda felansan sıkıntı ama yinede bi kaç mobilya salon yada yatak odası takımı alırsan gene ucuza gelir.

evlenirken bende tüm mobilyalarımı istanbuldan gelip görüp inegölden aldım nerdeyse buradakilerin yarı fiyatına geldi hala kullanıyorum 15 sene oldu taş gibi çıktı malzemeleri tavsiye ederim kesinlikle

evideadan 2 ürün aldım.1i kargodayken kırılmıştı tahtası.Aradık ve yedek parçayı ücretsiz olarak kargoladılar gün içinde gönderdiler.Ürünleri gayet güzel tavsiye ederim.

Arkadaşlar internetten mobilya almayı düşünüyorum.Dayımla baktık internet almak cidden çok daha karlı şu siteden mobilya almayı düşünüyoruz.
Evidea | burada her şey evin için | Ev Dekorasyonu - Mobilya

Sizin önerebileceğiniz yer var mı yada internetten alma yada git bellona v.s al ama arada fark var.Konuda düşünceleriniz neler?

Halı,televizyon ile duvar ünitesi,orta sehpa,2 tane bir büyük diğer küçük gardrop,portmanto,banyo dolabı,6 adet avize,mutfak masası v.s tutan para evidea 2.300 uygun tuttu.Gerçekte bir yerde alsak dünyanın parası.

öncelikle evidea kargoyu çok geç getiren bir firma şikayet vara bakmanı tavsiye ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri