İnternetten Telefon Aldı İçinden Salatalık Çıktı :D

ya senide etiketleyecektim ama yeni nickini yazamıyorum senin başınada gelmişti dimi :D
IPhone Almıştın sen

ona yine salatalık ve telefon gelmiş. bizim 2000 tl gitti hiç bişey gelmedi. :) Ama gülmeyin derim.. İnsanoğlu ne kadar tecrübeli ne kadar zeki olursa olsun hayatta yapılan herşeyin iyi veya kötü bir karşılığı vardır. O yüzden bu gibi durumlarda rencide edici davranışlarda bulunulmaması gerektiğini düşünüyorum.. Aksi halde hayatın başka bir alanında olumsuzluklarla karşılaşmanıza neden olabilir :)

Kargo firması açtırmazsa direk geri gönderecen aga ürünü yoksa böyle hıyarmı yersin başka bi şeymi yersin orasını bilmem :D

Ben gece bekçisi olduğum için butun gece tv de uydu kanallarını izliyorum Tabletti baldı telefondu gergedandı derken epey bir servet yaptılar Ülkemızde saf çok malesef bir o kadarda uyanık var Yanımda çalısan abı bunlardan telefon almıstı Bir başka çalısan elemanda almıs telefon Telefonlar o kadar kötüki bedavayı bırak üstte para verseler yemınle ben almam Ama bu saf garıban arkadaşlarımız çok af edersınız eşşek gıbı çalısıp dişinden tırnaığından artırıp tel almıslar umutla sevınce bu üçkaitcılara ınanıp sonuc hüsran Uzun lafın kısası böyle garıban saf vatandaşları tokatlayabılırsınız ama bu garıbanların çoğu alın terınle çalısarak bu parayı kazanıyorlar Size hesap soran yetkılı devlet vs olmayabılır ama bir gün arabayla gıderken taklayı atınca e...nınkını göreceksın Şunu bıl dolandırıcılar bu dünya boş değil her şeyın hesabını soran ilahı adalet var

Ben gece bekçisi olduğum için butun gece tv de uydu kanallarını izliyorum Tabletti baldı telefondu gergedandı derken epey bir servet yaptılar Ülkemızde saf çok malesef bir o kadarda uyanık var Yanımda çalısan abı bunlardan telefon almıstı Bir başka çalısan elemanda almıs telefon Telefonlar o kadar kötüki bedavayı bırak üstte para verseler yemınle ben almam Ama bu saf garıban arkadaşlarımız çok af edersınız eşşek gıbı çalısıp dişinden tırnaığından artırıp tel almıslar umutla sevınce bu üçkaitcılara ınanıp sonuc hüsran Uzun lafın kısası böyle garıban saf vatandaşları tokatlayabılırsınız ama bu garıbanların çoğu alın terınle çalısarak bu parayı kazanıyorlar Size hesap soran yetkılı devlet vs olmayabılır ama bir gün arabayla gıderken taklayı atınca e...nınkını göreceksın Şunu bıl dolandırıcılar bu dünya boş değil her şeyın hesabını soran ilahı adalet var

işte sözün bittiği yer herşeyi özetlemişsin :) Mükemmelsin hocam :)

Valla ben gülmedim yalanım yok.Alıcı gözünden değil de satıcı ağzıyla konuştun bence.O zaman sana hayırlı işler...Fakat başınıza bu tarz bişey geldiği zaman bütün suç benim dersiniz, kafanıza takmazsınız yani,herşey hallolur yani.

Yav hocam hadi. Allah aşkına alıcının 1.dereceden akrabası oluyorsunuz veya sizinde böyle bir yaranız var gocunuyorsunuz.

Yani ben r10dan sayısızca dolandırılan ve gülen adam tanıyorum. Dolandırılma şeklin saçma bir sebepse güleceksin çünkü elinden başka bir çare gelmez..

Bu kişi sahibinden vs gibi büyük bir siteden almış olsa. Başına böyle bir şey gelse bu durumu bu kadar yaşıyor olmazdık. Adı üstüne reklama tıklamış!
Tıklarsan aga tıklatırlar devir bu devir yani.

Ben satıcı ağzından değil olayla hiç bir ilgisi olmayan şahıs olarak fikrimi beyan ediyorum bilmem anlatabildim mi ?

Yav hocam hadi. Allah aşkına alıcının 1.dereceden akrabası oluyorsunuz veya sizinde böyle bir yaranız var gocunuyorsunuz.

Yani ben r10dan sayısızca dolandırılan ve gülen adam tanıyorum. Dolandırılma şeklin saçma bir sebepse güleceksin çünkü elinden başka bir çare gelmez..

Bu kişi sahibinden vs gibi büyük bir siteden almış olsa. Başına böyle bir şey gelse bu durumu bu kadar yaşıyor olmazdık. Adı üstüne reklama tıklamış!
Tıklarsan aga tıklatırlar devir bu devir yani.

Ben satıcı ağzından değil olayla hiç bir ilgisi olmayan şahıs olarak fikrimi beyan ediyorum bilmem anlatabildim mi ?

Benim alanla satanla alakam yok.Tanımam etmem.Sadece alan kişinin kandırılmasını salaklığına bağlayan, hırsızı haklı gören anlayışa kızıyorum. r10 olsun reel hayat olsun, karşındakini kandırarak iş yapıyorsan suçlusun. Devirle mevirle alakası yok insanlığın çivisi çıkmış!

Herkesin düşünce, yaşam biçimi farklı benim düşüncem bu. Adam safmış haketmiş öyle mi? İster saygı duybu düşünceme ister duyma beni alakadar da etmiyor. Artık yazmak da istemiyorum bu konuya, siz bildiğinizden şaşmayın.

Benim alanla satanla alakam yok.Tanımam etmem.Sadece alan kişinin kandırılmasını salaklığına bağlayan, hırsızı haklı gören anlayışa kızıyorum. r10 olsun reel hayat olsun, karşındakini kandırarak iş yapıyorsan suçlusun. Devirle mevirle alakası yok insanlığın çivisi çıkmış!

Herkesin düşünce, yaşam biçimi farklı benim düşüncem bu. Adam safmış haketmiş öyle mi? İster saygı duybu düşünceme ister duyma beni alakadar da etmiyor. Artık yazmak da istemiyorum bu konuya, siz bildiğinizden şaşmayın.

Ya benim hak etmiş dediğim bir yazımı göstersene Allah aşkına. Ben komik bir durum komik bir kazık yeme şekli buna güldüm herkes gibi.

Ve komik yani. Her gün duymuyoruz böyle salatalık yollayan kişileri. Ve o salatalığın yarısını yiyenleri. :)

sana sonuna kadar katılıyorum hocam. İnsanlığın çivisi çıkmış R10' da gülüyorlar diye kendisi gülüyormuş R10' da başka işler yapsalar kendisi de yapacak sanırım :) Allah doğruluktan ayırmasın, Allah akıl fikir hidayet versin onlara

вєякαη;233777' Alıntı:
sana sonuna kadar katılıyorum hocam. İnsanlığın çivisi çıkmış R10' da gülüyorlar diye kendisi gülüyormuş R10' da başka işler yapsalar kendisi de yapacak sanırım :) Allah doğruluktan ayırmasın, Allah akıl fikir hidayet versin onlara

Anladığına sevindim hocam. Sanırım r10 da böyle giderse güven , insanlık satılır gibi konular açılırsa şaşmamak gerek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri