İntihar Çözümmü Yaşadıklarım .

Unknow

Kayıtlı Üye
Hayatta bir çok şey üst üste başıma geldi tek çarenin intiharda oldunu düşünerek salaklık ettim dexforte adlı hap 2kutu ve 1 şişe şurup içtim en son karnım ağrıdını hatırlıyorum sonrasında hastanede gözümü açtım öldürmeyen allah öldürmüyor bir sebebi varki yaşamama müsade edildi size sadece şunu söylemek istiyorum arkadaşlarım intiharı düşünen varsa uzak dursun :(

Neden yaptın dicekler olacak aile iş güç çok bunaldım yaşama ümidim kalmamıştı.

bende intihar etmek istiyom ama canım acır diye korkudan vazgeçdim

bende intihar etmek istiyom ama canım acır diye korkudan vazgeçdim

ben intihar edenlere kızar nie ediolar derdim ama öyle bir noktaya geliyoruki insan kendin ne yaptına şaşırıyorsn yaşıyorsak bir sebebi vardır ben bunu anladım sakın yapma kardeşim ben yaptım bi salaklık sen yapma

Allah yardımcın olsun hocam neyse ki artık doğru olanın ne olduğunu farketmişsin. Tüm sıkıntılarını aşarsın inşallah.

kendini düşünmüyorsan seni sevenleri düşün.seni seven yoksa kendini düşün.sen gelmişsin bu dünyaya misafir.gideceksin zaten.yapınca değecekmi ? en kötü çık yollara gez dünyayı keşfet.farklı ırk farklı millet farklı insanlar farklı anakara.ne para derdin var ne mal mülk.

1 kere intihar etmeye çalışan kişi artık her olumsuzluk da intihar etmeyi düşüncektir

Geçmiş olsun, Umarım aşarsanız hocam

Öncelikle çok geçmiş olsun,
buraya konu açıp bizi uyarmanız bile ne kadar güzel insan olduğunu gösterir. inanın insanların o kadar dertleri var ki, hayat instagram veya facedeki gibi degil. bende öyle düşünüyordum, bi tek ben mi mutsuzum diye ama hepimizin dertleri var.

Sizlere tavsiyem anı yaşamanız ve dertlerinizle yüzleşmeniz. 1 kere yüzleştiğiniz zaman dertlerinizin kalktığını anlayacaksınız. bunun için bir uzmanlada görüşünüz, daha doğru telkin verecektir.

Bu hayatı 1 kez yaşayacaksın. O yüzden intihar bana göre zayıf insanların başvurduğu yoldur. Hayatta her zaman iyi şeyler yaşayacaksın, her zaman şanslı olacaksın diye bir kaide yok. Olaya "hayat tecrübesi" olarak bakıp aynı şeyler yaşamamak için hayata daha sıkı tutunmanızı öneririm. Zaten aradan biraz zaman geçtiğinde "ne aptallık etmişim, ya o gün ölseydim; şimdi olmayacaktım" diyeceksiniz.

Yaşanacaklar varken yaşanmışlıklara takılmayın hocam...

bir kere intihar eden bir daha etmeye korkar yanlış bilgi vermeyin.

bir arkadaşım ve bir akrabam intihar ettiler. daha doğrusu arkadaşım intihar etti kurtardık. akrabam olan kişi intihara teşebbüs etti vazgeçirdik. şimdi ikisi de sanki yeniden doğmuş gibi hayata tutundular. gayet iyiler.

hayatta herkesin başına kötü şeyler gelir, bu kötü şeyleri atlattığınızda sizden güçlüsü olmayacaktır.

bence umudunuzu kaybetmeyin. para pul, borç her şey değildir. maneviyat zaten kendiliğinden düzelir.

Bende bu hayatta gercekten çok acı olaylar yaşadım Çok defa keşke ben hiç olmasaydım keşke hiç bir şey olmasa idi dedim olmustur Şu anda bile büyük sıkıntılarım var ama benden beterlerini görünce halime şükrediyorum Allah bu gunlerimizi aratmasın Tüm samimiyetimle söylüyorum Allaha dua et ne derdin ne sıkıntın varsa dermanını Allahtan iste İntihar ettim en fazla 10 dk can acısı çekip kurtulurum öyle bişe yok bu dünya ahiretın tarlasıdır ne ekersen onu biçersin Canına kıymanın hesabını Allaha veremessin Ben gecende Türkcell rekalmını izledim orada gözleri görmeyen bir kızcağız elleri ile annesine dokunup kendi hayal dunyasında hayal edıp annesinin resmını yaptı Bu kızcağız hayat boyu hep göremıyecek Benim şu ankı sıkıntılarım ve başımda büyük bela olan ( 5 yıllık toplam kazancım gıdebılır) 1 aydır çok üzüldüğüm derdim bu kızcağızın derdının yanında dertmı Allaha ne kadar şükür etsek azdır Unutma bu dunyada bir tane daha sen yok sana bişey olsa ailenin senı sevenlerinin hali ne olur onları üzmeye hakkın yok Allahı unutmayan ınsan dua eden ınsan ruhsal yonden çok güçlü olur Şeytanları 3 harflileri psikolojık sorunları yener

Son düzenleme:
1 aydır depresyon kaygı panik bozukluk tekrar nüks etti, çoğu zaman intihar etmek aklımdan geçti, bu yüzden lustral ilacına tekrar başladım şimdilik iyi gidiyor. Spor ile aşılabiliyor ve seni çok iyi anlıyorum cehennem gibi, doktor, spor, sosyalleşme çok iyi geliyor, sakın pes etme....

Allah acil şifalar versin. keşke intihar çözüm olsa, annemize, babamıza, eşimize, dostumuza bu kadar büyük bir acıyı yaşatmaya asla hakkımız yok. intihar eden anlık olarak acısını çekiyor amankalanlar bir ömür boyu o acıyı çekiyor.

Sen intihar edecektin hocam eyvallah. Pat öldün gitti ve sen sözde kendince çözümü buldun. Sen kendi acını dindirirken geride bırakacağın yakın çevrene neden bu dünyada cehennemi yaşatmak istiyorsun.Tamam Allah acil şifalar versin de senin bu yaptığın acizlik,bencillik, kolaya kaçmak oluyor hocam.Ebeveynlerinin yerine koy kendini ya biraz empati yap. [MENTION=48763]Unknow[/MENTION]

Şu dünyada iki kişiye acımam "intihar eden " ve "uyuşturucudan ölen" insanlara. intihar çözüm değil bir kaçış yoludur.

Intihar yerine Psikoljik destek almayi neden dusunmediniz?

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir kere intihar eden bir daha etmeye korkar yanlış bilgi vermeyin.

bir arkadaşım ve bir akrabam intihar ettiler. daha doğrusu arkadaşım intihar etti kurtardık. akrabam olan kişi intihara teşebbüs etti vazgeçirdik. şimdi ikisi de sanki yeniden doğmuş gibi hayata tutundular. gayet iyiler.

hayatta herkesin başına kötü şeyler gelir, bu kötü şeyleri atlattığınızda sizden güçlüsü olmayacaktır.

bence umudunuzu kaybetmeyin. para pul, borç her şey değildir. maneviyat zaten kendiliğinden düzelir.

hocam hiç intihar etmeye kalkışmadığım için bilemiyeceğim ancak bana bunu yıllar önce psikoloji okumuş hocamız söylemişti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri