Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
4s i kasar mı acaba
Tapatalk ile gönderildi.
вєякαη;434473' Alıntı:İphoneyi kullandım kullanalı hiç sevmiyorum benmi alışamadım bilmiyorum ama samsung kullanım ve özellik bakımından gerek forumlar gerekse internetteki araştırmalarıma göre iphone göre açık ara önde tahmin ettiğim gibi abartmıyorum geçen bir 5s aldım elime fırlatasım geldi abi ne iğrenç bir telefon
Beta sürümleri yüklemek için özel şeyler gerekiyor sanırım ? Benim telefonda çıkmıyor da
normal ios8 çıktığında iphone 4 için uyumlu olmayacak mı acaba?
hayır.
iP4 ios 7.1.1 ile ömrünü doldurdu hocam![]()
geliştiricilere çıkıyor hocam. normal kullanıcılara gelmez.
Geliştirici olabiliyor muyuz peki![]()
tüh belli bir süre sonra uygulamalarda uyumsuz olmaya başlar o zaman![]()
100$ öderseniz evet![]()
düşüncelerimiz tam tersi
samsung gibi taklitci, çalıcı bir telefondan nefret ediyorum.
вєякαη;434493' Alıntı:öyle deme zevkler ve renkler tartışılamaz ama samsung gerek işlemci gerek camera gerekse dizayn bakımından açık ara önde yani bu bir gerçektirBunu herhangibir internet sitesinden araştırabilirsin çok rahat bir şekilde üstünlüğü görebileceksin
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.