iOs cihazlardan iyi derecede anlayan var mı?

Anıl

Yasaklanmış
Başlıkta da belirttiğim gibi iOs cihazlardan anlayan varsa benimle acil iletişime geçebilir mi ?

Hocam problem yada sorun ne buraya yazarsanız burdan yardımcı olalım en azından başkası sizin sorununuzu yaşarsa konuyu okuyup sorununu çözer.

aynen hocam katiliyorum hem. diger forumlarda da oldugu gibi. fikiler birlestrilip ortak kararlara varilabilir.

Peki ozaman öyleyse direk buraya yazayım. Ben ios cihazlar kullanarak bir gameplay kanalı açmayı planlıyorum. Arkamda destek var yani videoların çok izleneceğinden eminim. İpad 2 wifi sahibiyim. Video çekme uygulaması arıyorum ancak the amazing spider-man 2 gibi oyunlarda kasmamalı. Recordmyscreen denedim ancak o da kasma yapıyor. Jailbreak var.

Ozaman son sürüm iPad alacağız. Sanırım recordmyscreen ozaman kasmaz. Çünkü youtubeda TouchGameplay gibi kanallar var adam çatır çatır video çekiyor. Hangi uygulamayı kullandığınıda öğrenemedim.

Farklı türde bir uygulama olabilir birazdaha araştır istersen hocam acele işe şeytan karışır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Farklı türde bir uygulama olabilir birazdaha araştır istersen hocam acele işe şeytan karışır.

1 haftadır felan araştırıyorum apple forumlarında konu açıyorum cevap yok burda bile daha fazla cevap geldi :)

Şunu halledersem inşallah çok iyi olacak

jailbreak yapmadan video kaydedemezsin.ekran record programları çıktığı an itunesden siliniyor.apple müsade etmiyor nedense.

Hocam jailbreak açığı kapatılmadan ürününüzü alın bence. İleride sıkıntı olabilir.

Lafı olmaz hocam alttaki arkadaşında dediği gibi bende video işi için jailbreak gerektiğini duymuştum ama bir video için yeni ürün almanı pek iyi bulmuyorum mutlaka vardır bir yolu diye düşünüyorum.

Umarım vulurum bir çaresini

Ben Reflector adlı program ile 4S'de çekiyorum.Eski versiyonda ses senkronizasyon sorunu vardı.
Yanlış hatırlamıyorsam 30 TL yakın para verip satın aldım.

Parası sıkıntı değil, cihazınız ne, donma kasma sıkıntısı var mı hocam ?
Edit : 4S miş heyecan yaptım birden :D kasma sorunu var mı

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri