Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O cihazla biraz zor. Sadece cihaz degil, bilgisayar da onemli..
Aradiginiz program Squirrels - Apps to go nuts for. Creators of AirParrot, Reflector and Slingshot. 'dan Reflector programi..
Ozaman son sürüm iPad alacağız. Sanırım recordmyscreen ozaman kasmaz. Çünkü youtubeda TouchGameplay gibi kanallar var adam çatır çatır video çekiyor. Hangi uygulamayı kullandığınıda öğrenemedim.
Farklı türde bir uygulama olabilir birazdaha araştır istersen hocam acele işe şeytan karışır.
Sent from my iPhone using Tapatalk
1 haftadır felan araştırıyorum apple forumlarında konu açıyorum cevap yok burda bile daha fazla cevap geldi
Şunu halledersem inşallah çok iyi olacak
Bende biraz bakınayayım hocam bulursam haber veririm sana
Teşekkür ederim zahmet olmasın
Hocam jailbreak açığı kapatılmadan ürününüzü alın bence. İleride sıkıntı olabilir.
Lafı olmaz hocam alttaki arkadaşında dediği gibi bende video işi için jailbreak gerektiğini duymuştum ama bir video için yeni ürün almanı pek iyi bulmuyorum mutlaka vardır bir yolu diye düşünüyorum.
Umarım vulurum bir çaresini
Başlıkta da belirttiğim gibi iOs cihazlardan anlayan varsa benimle acil iletişime geçebilir mi ?
Ben Reflector adlı program ile 4S'de çekiyorum.Eski versiyonda ses senkronizasyon sorunu vardı.
Yanlış hatırlamıyorsam 30 TL yakın para verip satın aldım.
Parası sıkıntı değil, cihazınız ne, donma kasma sıkıntısı var mı hocam ?
Edit : 4S miş heyecan yaptım birdenkasma sorunu var mı
Yok hocam kasmıyor eski versiyon bazen kapanıyordu.Bunda sorun yok.1 ay kadar önce satın aldım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.