ip değişmiyor önemli !

Sahin01

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar biraz önce forumdayken reset attım sonra sayfayı yenileyince forum beni atmadı bu nedenle ip nin değişmediğini anladım tekrar reset attım yine atmadı sonra ip yi kontrol ederek arka arkaya 5 defa reset attım hepsinde de ip aynı ve Ukrayna gösteriyor. Evdeki diğer 2 bilgisayardan kontrol ettim onlarda ip aynı ve kullandığım bilgisayarın ip sinden farklı. Neyse bilgisayarı yeniden başlattım ip ye baktım bu kez farklı ama Amerika'da gösteriyor sonra tekrar reset attım ip yine aynı ve Amerika'da. Diğer bilgisayarlarda Türkiye'de ve ip ler değişiyor.
Çok ilginç bir durum anlam veremedim. Bilgisi olan ya da mantıklı açıklama yapabilecek birileri varsa çok iyi olur.

Önemli not: Bu bilgisayardan 2 tane adsensemi spama düsürdüm demekki sebep buymuş. Bence spama düsenler bi kontrol etsinler.

İyi forumlar.

hocam herhangi bir proxy programın yada vpn programın varmı? yoksa imkansız :d

Yüklediğiniz bir proxy/vpn programı ip adresinizi etkiliyordur.

hocam herhangi bir proxy programın yada vpn programın varmı? yoksa imkansız :d

yok hocam kesinlikle ip değiştirecek falan hiç bir program yok bunda vds bile kullanılmadı hiç.

---------- Spam Engelliyici 22:27 ---------- Önceki Mesaj 22:26 ----------

Yüklediğiniz bir proxy/vpn programı ip adresinizi etkiliyordur.

Yok hocam hiç bir program yüklenmedi buna :S

yok hocam kesinlikle ip değiştirecek falan hiç bir program yok bunda vds bile kullanılmadı hiç.

---------- Spam Engelliyici 22:27 ---------- Önceki Mesaj 22:26 ----------

Yok hocam hiç bir program yüklenmedi buna :S

vpn proxy yoksa eklentı varmı tarayıcında zenmate vb.

modem arayüzüne gir durum yada ana sayfa dersen ip adresin yazar zaten birde what is my ip adress yaz google gir ilk siteye ordaki ip ne bak farklıysa bilki pc de yada tarayıcıda kurulu eklenti var ve %99.999999 eklenti yada program :D

Sorun tarayıcıdaymıs arkadaslar :) konu kilitlenebilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri