Arkadaşlar biraz önce forumdayken reset attım sonra sayfayı yenileyince forum beni atmadı bu nedenle ip nin değişmediğini anladım tekrar reset attım yine atmadı sonra ip yi kontrol ederek arka arkaya 5 defa reset attım hepsinde de ip aynı ve Ukrayna gösteriyor. Evdeki diğer 2 bilgisayardan kontrol ettim onlarda ip aynı ve kullandığım bilgisayarın ip sinden farklı. Neyse bilgisayarı yeniden başlattım ip ye baktım bu kez farklı ama Amerika'da gösteriyor sonra tekrar reset attım ip yine aynı ve Amerika'da. Diğer bilgisayarlarda Türkiye'de ve ip ler değişiyor.
Çok ilginç bir durum anlam veremedim. Bilgisi olan ya da mantıklı açıklama yapabilecek birileri varsa çok iyi olur.
Önemli not: Bu bilgisayardan 2 tane adsensemi spama düsürdüm demekki sebep buymuş. Bence spama düsenler bi kontrol etsinler.
İyi forumlar.
Çok ilginç bir durum anlam veremedim. Bilgisi olan ya da mantıklı açıklama yapabilecek birileri varsa çok iyi olur.
Önemli not: Bu bilgisayardan 2 tane adsensemi spama düsürdüm demekki sebep buymuş. Bence spama düsenler bi kontrol etsinler.
İyi forumlar.