Arkadaşlar merhaba, çok acelesi yok ama belki ihtiyacı olan vardır diye buraya da ilan açma gereği duydum. Dosta, eşe, çocuğunuza gidecek, Temmuz 2017'ye kadar garantisi devam eden, yanında da İPad Air 2 için tasarlanmış Bluetoothlu 400tl'lik ve henüz 1 aylık ve 23 ay garantisi olan Logitech klavye&kılıfla birlikte hepsini 1300 TL'ye satıyorum. Takas düşünmüyorum ancak msi yeni nesil laptoplarla takas olabilir.
iPad özellikleri:
iPad Air 2 Gold (Altın Rengi)
16 GB Hafıza
WiFi ile çalışır
Pil kapasitesi tam dolumda 10 saat gider
Temmuz 2017'ye kadar garantisi devam ediyor.
Ürün Teknosa'dan alındı. Kutu ve fatura duruyor.

resim yülke
Yanında vereceğim klavye n11.com'dan satın alınmıştır. İlgili klavyenin özelliklerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Klavyenin de kutu ve faturaları her bi şeyi duruyor
Tek tek satamıyorum. Söylediğim gibi her şey bir arada. Zaten tek tek almak isteseniz mümkün değil bu fiyatlara bulamazsınız.
Pazarlık sünnettir ancak apple ürünlerini biliyorsunuz. Pek ölücülere göre değil. Alana şimdiden hayırlı olsun. İStanbul içi elden veririm, istanbul dışı ise önce eft sonra kargo yaparım.
Fotoğraflarda da gördüğünüz üzere herhangi kırık, çizik, vuruk hatta tozu bile yok. iPad Air 2 koruyucu kılıftan hiç çıkmadı. En ufak bir çiziği bile yoktur. Tek şarj 10 saat gitmektedir. Her şeyi orjinaldir. Daha fazla bilgi için özel mesaj atabilirsiniz.
iPad özellikleri:
iPad Air 2 Gold (Altın Rengi)
16 GB Hafıza
WiFi ile çalışır
Pil kapasitesi tam dolumda 10 saat gider
Temmuz 2017'ye kadar garantisi devam ediyor.
Ürün Teknosa'dan alındı. Kutu ve fatura duruyor.

resim yülke
Yanında vereceğim klavye n11.com'dan satın alınmıştır. İlgili klavyenin özelliklerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Klavyenin de kutu ve faturaları her bi şeyi duruyor
Pazarlık sünnettir ancak apple ürünlerini biliyorsunuz. Pek ölücülere göre değil. Alana şimdiden hayırlı olsun. İStanbul içi elden veririm, istanbul dışı ise önce eft sonra kargo yaparım.
Fotoğraflarda da gördüğünüz üzere herhangi kırık, çizik, vuruk hatta tozu bile yok. iPad Air 2 koruyucu kılıftan hiç çıkmadı. En ufak bir çiziği bile yoktur. Tek şarj 10 saat gitmektedir. Her şeyi orjinaldir. Daha fazla bilgi için özel mesaj atabilirsiniz.