İphone 5S Dokunmatik Sorunu

Alex

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 2 hafta önce İphone 5s 32 gb aldım.

Ancak 2 türlü yatay pozisyonda da 3 er harf basmıyor.

1.yatayda: j,n,ç
2.yatayda: z,s,v

Sizce bu yazılımsal mı yoksa donanımsal bir problem mi?

Daha gıcır gıcır telefon vallaha heyecanım kaçtı sorun yaratınca, şimdi aldığım yere götürücem GOLD dan almıştım. Garantisi var.

Sizce değiştirirler mi? Sıfırıyla? Bu şekilde sorunla karşılaşan veya duyan oldu mu hiç?

iphone alalım dedik başımzıa gelene bak.

Daha gıcır gıcır telefon vallaha heyecanım kaçtı sorun yaratınca, şimdi aldığım yere götürücem GOLD dan almıştım. Garantisi var.

Sizce değiştirirler mi? Sıfırıyla? Bu şekilde sorunla karşılaşan veya duyan oldu mu hiç?

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] bak ben demiştim bu adam gizli zengin ya forumdaki adamları bana sorun

bilgisayardan yedek alıp bir restore et kardeşim ama buyuk ihtimalle düzelmez ama genede denemekde fayda var olmazsa direk gold a değişmesi gerek

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] bak ben demiştim bu adam gizli zengin ya forumdaki adamları bana sorun

Bonomo yu çağırma la çok yorgunum bugün :)

neyse gelmeden konu kilit. Eski forumu özlüyorum Emekthor.

---------- Mesaj saat 21:22:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:20:40 civarında gönderildi. ----------

bilgisayardan yedek alıp bir restore et kardeşim ama buyuk ihtimalle düzelmez ama genede denemekde fayda var olmazsa direk gold a değişmesi gerek

Fabrika ayarlarına döndüm değişme olmadı, artık çaresini GOLD bulucak, sıfırıyla değiştirirler umarım veya yazılımı yeniden yüklesinler düzeltsinler inş.

Bende 32 gb aldım arkadaşımla beraber benimkin de bi sıkıntı olması fakat arkadaşınkinin kapatma tuşu bozuldu hemen yenisini verdiler .sende geri iade et bence

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bende 32 gb aldım arkadaşımla beraber benimkin de bi sıkıntı olması fakat arkadaşınkinin kapatma tuşu bozuldu hemen yenisini verdiler .sende geri iade et bence

Kapatma tuşu zangır zangır oynuyor benim de ama çalışıyor bir gevşeme sezdim gibi yine de.

Değiştirirlerse süper olucak içime oturdu 2.5k verdik harf basmıyor :)

Kapatma tuşu zangır zangır oynuyor benim de ama çalışıyor bir gevşeme sezdim gibi yine de.

,kardeşim iphone marka telefonlar tr de acılmıyor sorunu ne olursa olsun yenisi ile deiştiriyorlar

Arkadaşınkinde yumuşama vardı hani basınca çıt sesi gelmesi lazım ya o gelmiyordu :)

Zaten 2yada 3 kere servise giderse istersen 2/3 seferden sonra para iadesini alabiliosun diye biliyorum.

Ama ben gayet memnunum canavar gibi telefon maşallah :)

cihazın yönünü değiştirdiğinde yine aynı noktaya mı geliyor hocam belirttiğin harfler, kafada tam kurgulayamadım ben şimdi.

mesela 1. yatayda j harfinin geldiği noktaya 2. yatayda z, s, v harflerinden biri mi geliyor?

eğer aynı noktaya denk geliyorsa donanımsaldır cihazı değiştirirler yok denk gelmiyorlarsa yazılımsaldır.

cihazını yedekleyip restore et, ama sıfır kurulum yap. yedekten yükleme cihazı.

Aynı alan üzerindeki pixeller başka yerde sıkıntı yaratmıyısa yazılımsaldır restore bu işi çözer :)

Orta tuş ve kilit tuşunu aynı anda 1 dk boyunca basın, kendini yeniden başlatıp düzelmesi gerek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri