İphone 5s mi Galaxy S5 mi ?

Yanımda laptop tasımak ıstemıyorm kardeşim :) lafıma alınma işin espirisi oda, ne kadar büyük olursa tehlıkesi o kadar artar cok buyuk telefon istemiyorum 5 inc ve küsüratları iyidir.

Note 3 zaten dediğiniz boyutlarda hocam 5,7 inc ve cerceve cok ince eliniz hafif büyükse tek el bile kullanırsınız bende sorun olmuyor. Ayrıca birde su durum var normalde bende z2 alacaktım cünkü samsungtan sıkılmıştım artık değişiklik istiyordum fakat gelin görünki adamlar geri ve ayar tuşunu hala ekranın içine koymuşlar manuel bir tuş yok ekranın yarısı menü geri ve ayar tuşu ile dolmuş 5.2 inc diye ekran söylüyorlar zaten yarısı tuşlarla doluyor o yüzden yanaşmadım hiç. Birde bazı incelemelerde oyundalarda donma oluştuğunu gördüm. Note 3 te tek sorun ısınma oda 8 çekirdek işlemci ve deri kılıf için normal birşey gibi. Ben teknosadan garanti yaptırdım adam istediğin kır istersen gelir paranın %80 inini alırsın dedi eğer öyle bir imkan varsa kırıcam üzerine para koyup iphone 6 alıcam oda ekranı büyüttüler ele avuca sığar bişey yaptılar diye :)

Her iki telefona sahip olan biri olarak s5 İ bir tercih olarak görmeni şaşkınlıkla karşılıyorum şuanda alabileceğin en iyi android telefon z2 dir.iphone için ise şu An z2 ile aldatıyorum biraz tadını çıkarayım bunu anneme geri vereceğim.ama dediğim gibi android telefonda samsungu Note serisi hariç düşünme bile leğene para verip yazık etme.bu arada ben bu telefonu alalı 3 gün oldu en beğendiğim ekran ve sesiydi özellikle ekran s5 Vs gibi ekranlarda kıyaslanması bile komik yani.şuan alacaksan z2 beklersen ip 6 ama hiçbir zaman iostaki stabiliteyi androidde bekleme ben ikisini de aldım rahatım :p en az 50 kez yıkadım telefonu çok zevkli 😄💎💎💙

Yazım hataları için kbakmayin.

Ek olarak oyunlarda Vs herhangi bir donmaya şahit olmadım kamerası çok iyi.tek hatası kulaklığını o çok tanıtılan kulaklıktan vermemişler Tr ye :-( 😈😈

Xperia Z2 cihazımdan tapatalk aracılığı ile gönderildi.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar yaklasık 8 9 aydır iphone kullanıcısıydım. Ancak bugün iphone 4s'imi satmış bulunmaktayım. Şarjının çok gitmesinden dolayı sattım. İkisinden birini alıcam. android mi "galaxy s5" yoksa, ios mu? "iphone 5s" Sizin fikriniz nedir?

Kardeşim alacaksan mutlaka iphone 5s almanı öneririm çünkü android her türlü kasıyor ve belli bir süreden sonra tıkanıyor ama iphone 5s de öyle bir dert yok

lg g3 al az kaldi cikmasina g2 kullaniyorum guzel telefon batarya felan hery 10 numara kamerasi desen oyle android iyidir android lerin uygulama bakimindan cok zengin ne arasan var

Her iki telefona sahip olan biri olarak s5 İ bir tercih olarak görmeni şaşkınlıkla karşılıyorum şuanda alabileceğin en iyi android telefon z2 dir.iphone için ise şu An z2 ile aldatıyorum biraz tadını çıkarayım bunu anneme geri vereceğim.ama dediğim gibi android telefonda samsungu Note serisi hariç düşünme bile leğene para verip yazık etme.bu arada ben bu telefonu alalı 3 gün oldu en beğendiğim ekran ve sesiydi özellikle ekran s5 Vs gibi ekranlarda kıyaslanması bile komik yani.şuan alacaksan z2 beklersen ip 6 ama hiçbir zaman iostaki stabiliteyi androidde bekleme ben ikisini de aldım rahatım :p en az 50 kez yıkadım telefonu çok zevkli 😄💎💎💙

Ek olarak oyunlarda Vs herhangi bir donmaya şahit olmadım kamerası çok iyi.tek hatası kulaklığını o çok tanıtılan kulaklıktan vermemişler Tr ye :-( 😈😈

Evet z2 'de yeni tercihlerim arasına girmekte. Sonny'nin kamerasına sonuna kadar güveniyorum. Ancak ses olarak, biraz tedirgin oluyorum. Birde android ilk kez kullancam normalde iphone kullandım daima. İphone'den de şarj konusunda sıkıntılarım oldu yarı yolda bırakıcak bi telefon 5s alayım diyorum bu kez de 6 cıkıyor altıyı bekleyım dıyorum. Bu kez de o çıkana kadar kullanabılcegım telefon yok. Yani kafam çok karısık :)

lg g3 al az kaldi cikmasina g2 kullaniyorum guzel telefon batarya felan hery 10 numara kamerasi desen oyle android iyidir android lerin uygulama bakimindan cok zengin ne arasan var

LG kullanmayı dusunmuyorum. LG'yi smart tv de sadece tercih ediyorum. Android kafam kurcalıyor sadece. ios ile android arasında %50 %50 kararsızım.

Sana en mantıklı yorumu yapıyım;
1-)Paran çoksa iphone al çünkü değer.
2-)Paran orta derecedeyse samsung al.
3-)Hem ucuz hem güzel olsun diyorsan discovery al :)

Sana en mantıklı yorumu yapıyım;
1-)Paran çoksa iphone al çünkü değer.
2-)Paran orta derecedeyse samsung al.
3-)Hem ucuz hem güzel olsun diyorsan discovery al :)

İphone şarj konusunda geri adım attırıyor bana, discovery'de tercih etmiyorum. s5 ile z2 arasındayım :)

herkes baya büyük konuşuyor sürekli :D S5i çıktığı hafta aldım, aramız çok iyi, gayet iyi anlaşıyoruz. Kibir düşmanı olduğum iphone kullanmıyorum, kafam rahat. Sonye gelince piyasaya ilk girdiğindeki rezilliklerini üzerinden attığı düşüncesindeyim, güzel ürünler çıkarmaya başladı. Umarım biraz daha geliştirecek kendisini. kolay gelsin

LG kullanmayı dusunmuyorum. LG'yi smart tv de sadece tercih ediyorum. Android kafam kurcalıyor sadece. ios ile android arasında %50 %50 kararsızım.

Bak dostum bilen bilir iphone 5si alırken baya araştırdım pişman olmadım. Az çok bir kullanıcı kafasıyla anlarım böyle şeylerden s5 senin için bir seçenek olmamalı güven bana ses konusuna gelince iphone 5s dan daha düşük çıkmıyor..paran orta derecelerde dahi olsa Samsung'dan uzak dur ha Note serisi alırım dersen ayrı ama ben 3 ay önce iphone aldığımda herkesin ağzında bir z2 vardı bekledim çıkmayınca ip 5s aldım.pişman mıyım asla ama yine annemi bahane ederek aldım z2 yi o yüzden o leğen gibi iğrenç bir tasarıma sahip olan şişirme renkler ile ekranı güzel göstermeye çalışıp her yıl kendini tekrarlayan bir telefona para verip paraya yazık etme.eski bir samsung kullanıcısı olarak şişirmelere kanma 3 ay sonra yarı fiyatı etmeyeceği gibi ekşi bir pişmanlık yaşama yine de sen bilirsin.merak ettiğin birşey olursa seve seve yardımcı olurum
olurum

Herkes takmış bir donma olayina S4 ve S5 modelinde öyle birşey kesinlikle yok Samsung s4 ve S5 modelini kullanmayan ve incelemeyen kişiler donma sorunu var diyor. Internette istediğiniz kadar araştırma yapabilirsiniz karşılaştırma yapabilirsiniz samsung s4 ve Samsung S5 modeli iPhone'un bütün sürümlerini karşı üstünlüğü kanıtlanmıştır . Hem Camara camera çekimi olsun ram olsun islemci olsun hız olsun sarj yönünden olsun kullanım kolaylığı yönünden olsun açıkçası samsung s4 ve S5 modeli iphone göre her yönden üstündür.. Yani youtube den olsun herhangibir internet sitesinden olsun Samsung'un iphone göre ezici bir üstünlüğünü rahatlıkla görebilirsiniz. bir telefon baisine git eline samsung s4 al S5 bile değil ve birde iphone 5s al cameralari ac ne demek istediğimi anlayacaksınız

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tabiki iphone 5s. satarken Galaxy S5 gibi değer kaybetmiyor.

zevkler ve renkler tartışılmaz bana göre hiç biri not 3 herkezin düşüncesi sonra telefonda yaptığı işlem farklıdır hocam o yüzden kendin oturup önce telefonda napıcağını belirle devamlı oyunmu oynuyorsun yoksa çokfazla fotoğraf çekiyor ve çekmeyi seviyormusun vs gibi birsürü şey ben not 3 tercih ettim sebebi ise sunucumu vs gibi tüm işlerimi telefonumdan rahatca yapa bilmem büyük ekranının olmsı kaleminin olamsı o kalem gerçekden can dır çok işe yarıyor yeri geliyor foto çekiyorum 13 mp neyime yetmesin kırkda bir foto çeken biri için :) vs yani tavsiyem sende kendi şeyini çıkarır öle karar verirsen senin için daha yararlı olur derim bu arada iphone bence boş ha dersenki ben iş adamıyım devamlı banka hesaplarımı kontrol edip internet bankacılığı kullanıyorum ozaman hiç düşünme iphone al ama diğer türlü bence boş iphone un yüzüne bile bakmayan biriyim beni tatmin etmiyor şuan :)

Hadi birazda eksilerinden ben bahsedeyim . Siz hep iyi yönlerini yazmışsınız.

1- Arka kamerada lens kayması mevcut
2- Kasada açıklık var
3- Telefon çalarken 2. hoparlör aktif olmuyor ve ses az çıkıyor. Çarşıda cebindeyken duyman imkansız.
4- Telefon çaldığından direk kulağına koyup konuşma özelliği ve telefonu sallayarak meşgule atma özelliklerini kullanamıyorsun.
5- Çok ısınma oluyor (Sanırım her telefonda var bu)

Şimdilik aklıma gelenler bunlar . Z2 aldım pişmanım şahsen (Merakla güncelleme çıkmasını bekliyorum . Bakalım güncellemeden sonra ne olur. )

Selam arkadaşlar yaklasık 8 9 aydır iphone kullanıcısıydım. Ancak bugün iphone 4s'imi satmış bulunmaktayım. Şarjının çok gitmesinden dolayı sattım. İkisinden birini alıcam. android mi "galaxy s5" yoksa, ios mu? "iphone 5s" Sizin fikriniz nedir?

Hakkını vererek iphone'u kullandıysan (arama mesaj atma dışındaki işlevslleri kullandıysan) zaten iphone'dan başka telefon kullanamazsın kardeş :D Yeni Maceralar arama derim android pişmanlıktır :D

Hadi birazda eksilerinden ben bahsedeyim . Siz hep iyi yönlerini yazmışsınız.

1- Arka kamerada lens kayması mevcut
2- Kasada açıklık var
3- Telefon çalarken 2. hoparlör aktif olmuyor ve ses az çıkıyor. Çarşıda cebindeyken duyman imkansız.
4- Telefon çaldığından direk kulağına koyup konuşma özelliği ve telefonu sallayarak meşgule atma özelliklerini kullanamıyorsun.
5- Çok ısınma oluyor (Sanırım her telefonda var bu)

Şimdilik aklıma gelenler bunlar . Z2 aldım pişmanım şahsen (Merakla güncelleme çıkmasını bekliyorum . Bakalım güncellemeden sonra ne olur. )
1. Evet lenste kayma var lakin bunun fotoğraflara en ufak bir etkisi var mı??? yok.Tonlarca fotoğraf alabilirim yarattığı bir dez avanTaj yok demek ki bu şıkkı eliyoruz.
2- Kasada açıklık yok fotoğraf atabilirim evet olanlarda varmış fakat DH yi okursanız bununda bir sorun olmadığını kullananların yazılarından anlarsınız ;)
3. Yaşamadım görmedim duymadım bilmiyorum ��
4.bunu sorun olarak görmeniz çok garip bu listede olmaması gerek ip 5s de var mı bu özellik bilmiyorum ama olsa da kullanmam heralde ha bunları sorun sayarsak bende iphone umun çift tık ile ekranın açılmasını istiyorum ama dediğim gibi bunlar sorun değil tercihtir.
5.genel bir sorun olarak görülebilir dediğiniz gibi ısınıyor doğru.yanında su dolu bir kap bulundurabilirsin bence oldukça zevkli olur :d : p

Listenin Neredeyse hepsi elendi her telefonun eksisi vardır özellikle adı geçen diğer telefonlarda eksileri saymaya kalksak sayfalar dolar heralde lakin önemli olan artıların eksilerini gizlemesidir yılın telefonu olmaya aday bir telefon olmakla birlikte bunu gerçekten iyi başarmış sony.

Son düzenleme:
Bak dostum bilen bilir iphone 5si alırken baya araştırdım pişman olmadım. Az çok bir kullanıcı kafasıyla anlarım böyle şeylerden s5 senin için bir seçenek olmamalı güven bana ses konusuna gelince iphone 5s dan daha düşük çıkmıyor..paran orta derecelerde dahi olsa Samsung'dan uzak dur ha Note serisi alırım dersen ayrı ama ben 3 ay önce iphone aldığımda herkesin ağzında bir z2 vardı bekledim çıkmayınca ip 5s aldım.pişman mıyım asla ama yine annemi bahane ederek aldım z2 yi o yüzden o leğen gibi iğrenç bir tasarıma sahip olan şişirme renkler ile ekranı güzel göstermeye çalışıp her yıl kendini tekrarlayan bir telefona para verip paraya yazık etme.eski bir samsung kullanıcısı olarak şişirmelere kanma 3 ay sonra yarı fiyatı etmeyeceği gibi ekşi bir pişmanlık yaşama yine de sen bilirsin.merak ettiğin birşey olursa seve seve yardımcı olurum
olurum

Kafam çok karışık dostum. Yorumun ve güzel düşüncelerin için çok sağol eyvallah. İphone şarj konusunda, ve mesaj yazma klavyesi ile beni tatmin etmeyerek 4s'i sattım zaten. Bi yanımda 5s 'e gidiyor duruşu şekli ne bilim cekıyor benı cogu eş dost 'da zaten bana 5s gold'u yakıstırıyor ondan al bence dıyerek fikir sunuyorlar. Nabsam bilemedim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri