İphone 5s mi Galaxy S5 mi ?

takatezuaril

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar yaklasık 8 9 aydır iphone kullanıcısıydım. Ancak bugün iphone 4s'imi satmış bulunmaktayım. Şarjının çok gitmesinden dolayı sattım. İkisinden birini alıcam. android mi "galaxy s5" yoksa, ios mu? "iphone 5s" Sizin fikriniz nedir?

iPhone 5s Kardeşim şaşma sakın. IOS kalitesi hiç bir şeyde yok. biraz bekle 6 geliyor

sonny z2'de çekiyor beni. Bi yandan biraz once göz attımda. Yakışana bakarsak. Tüm eş dost, iphone 5s yakıştırıyor bana, ama kısıtlamalarından bıktım bi yandan, ios8 ile az cok kısıtlama kaldırıyor ama yinede yetersiz kalıyor. Kafa baya karıştı.

Hiç bir zaman apple kalitesinden şaşma tüm ürünlerinide apple almaya bak kalite akıyor adamlardan :D

Ben iphone6'nın akıllı telefon piyasasına yeni bir rota çizdireceği beklentisinde olanlardanım.
Kim bilir belki bir şey olmaz.
Ama bende 6'yı bekliyorum

İphone 6 ne zmn cıkar tr ye ne zmn gelir fiyatı ne olur. Orası meçhul ancak erken bi zaman da geleceği söylenemez gel gelelim bende iphone 6'yı bekleyım dıye dusunuyorum ancak beklencek zaman yok cunku suan ıcın kullandıgım telefon sorunsal bi telefon o yüzden en fazla 1 hafta ıcıne kadar bi telefon almam şart :) Fiyat cok önemli değil, önemli olan kalite!

iphone 5s kullanıcısıyım zaten öncedende iphone kulllanıyormuşunuz En azından telefonda donma yok ve ios fark ortaada iphone dan şaşma

iphone 5s kullanıcısıyım zaten öncedende iphone kulllanıyormuşunuz En azından telefonda donma yok ve ios fark ortaada iphone dan şaşma

Kesinlikle sorunu yok. Hele ki bide ben jailbreak'li kullandım 2 3 ay sadece jb yapınca kasmalar oluyordu. Buda son derece normal. Ama mesaj kullanan mesajlasmayı seven biri oldugum ıcın klavye seklınde yazmak cok zor oluyor android surumlerınde oldugu gibi, numerik klavye ile yazma olasılığı olsa hiç dusunmeden iphone'ye yönelcem ama klavye seklınde yazmak yolda acil durumlarda vs.vs. zor oluyor.

3 gün önce note 3 aldım bana kalırsa note serisi üzerine telefon yok performans olarak. Almadan öncede savunuyordum test ettim hala savunuyorum.

3 gün önce note 3 aldım bana kalırsa note serisi üzerine telefon yok performans olarak. Almadan öncede savunuyordum test ettim hala savunuyorum.

Yanımda laptop tasımak ıstemıyorm kardeşim :) lafıma alınma işin espirisi oda, ne kadar büyük olursa tehlıkesi o kadar artar cok buyuk telefon istemiyorum 5 inc ve küsüratları iyidir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri