iphone 6 hakkında ne düşünüyorsunuz...

by_tmrci

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar iphone 5 kullanıcısıyım sizce iphone 5'ten iphone 6'ya geçmeli miyim?

*öenmli: iphone 5 şarj baya az gidiyor acaba 6 beni şarj konusunda memnun eder mi ...

+ ve - leri ile kullanan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim...

sizce 6 ya geçme vakti geldi mi?

iPhone 6 plus düşünmüyorum boyut olarak baya büyük çünkü

Son düzenleme:
Benim oglum bile iphone 6 istemedi,5s aldim.Ama tabii zevk meselesi

iphone 6 kullanıyorum şarj beni hiç memnun etmiyor şimdiki aklım olsa s6 alırdım heralde

illa o kadar para vereceksin 94 model şahin araştıır

ip 6+ var ip5s i ablama verdim yüzüne bakasım gelmiyor ip5s i de sıfırıyla değiştirmiş olmalarına rağmen. Şarjı görünümü performansı her şey çok iyi tabi bu benim fikrim. ip6 hakkında yorum yapamayacağım kullanmadığım için.

Hocam ben 6 plus kullanıyorum 6 ile 6 plus sarj konusunda çark farklı birbirinbden 6 plus 3000 mah oldugu için gün boyu her an elimde olmasına rağmen 1.5 gün dayanıyor ama normal 6'nın öyle olmadığını duydum geri kalan özellikler zaten aynı ama şunu derim bu ara dolar ve eurodan dolayı acayip fırladı iphone fiyatları biraz bekle istersen

6 kullanıyorum gayet iyi şarj olayı da sıkıntı çıkarmadı şuana kadar. 6 plus ın büyüklüğünü görünce sn düşünmeden 6 almalıyım dedim çok kaba durduğunu düşünüyorum.

iphone 6 gerçekten çok iyi telefon kız arkadaşım kullanıyor şarjı da iyi gidiyor öneririm.

Iphone 6 tam bir gun gidiyo. Her daim internetteyim, tel elimden dusmez. 5s'teki gibi sarj bitecek ruh haline hic sokmuyo, yetiyo yani.

Her anlamda cok iyi telefon yapmislar, pisman olmazsin.

6+ buyuklugu dert olmayacaksa onu da alabilirsin, sarj konusunda daha uzun gider ama tavsiyem 6dan yana. O kisim zevk meselesi biraz.

İphone 6 kullanıcısıyım eğer telefonla cok işiniz oluyorsa kesinlikle tavsiye etmem günde 2-3 kez sarz ediyorum eskiden iphone 5s de kullandım o daha kötü durumdaydı samsung s5 i 6 ay kullandım sadece günde bir kez sarz ediyordum sistem diyorsanız iphone ama grafik teklonojı ve sarz acısından samsung..

Bende mi bir iphone 6 alsam mı ne yapsam karar veremedim. İphone 6 kasası biraz daha plastik gibi görünüyor iphone 5 kasasına göre.
İphone 5 şarj problemi yaşıyorum garantiye göndersem iyi olacak değişirler mi oda meçhul ama denemek lazım.

Bende mi bir iphone 6 alsam mı ne yapsam karar veremedim. İphone 6 kasası biraz daha plastik gibi görünüyor iphone 5 kasasına göre.

İphone 5 şarj problemi yaşıyorum garantiye göndersem iyi olacak değişirler mi oda meçhul ama denemek lazım.

ayni durumdan bende muzdaribim hocam eger 6 ile sarj olayini bi nebze olsa cozecegimi bilsem alacagim...

mobilden yazilmistir...

Öncelikle ben teknoloji hastasıyım. Iphone 4'den 5'e geçtiğimde sanki çağ atladığımı düşünmüştüm. iphone 5'den de iphone 6'ya geçtiğimde bir devrim olduğunu düşünüyorum. Herşeyden öncelikle + ları bence şunlar.

1) Telefonu kullanırken aslında hiç donmuyor gibi gelebilir(4 ve 5 serisi). Ama 6 kullanmaya başlayınca 4 ve 5 gerçekten dona dona işlem yaptığını sonradan anlıyorsunuz. Performans %100 daha iyi.

2) Hafiflik ve görüntü büyüklüğü. 1 gün iphone 6 kullanın. Sonraki gün yıllarca kullandığınız iphone 5 e geri dönün. İnanın iphone 5 i hiç kullanmak istemeyeceksiniz.

3) Şarjım önceden 20 saat gitmiyordu, şimdi şarjım 36 saate yakın bir zaman gidiyor.(Tek baktığım forumu ve videoyap yönetici desteğini takip etmek).

Iphone 6 yı kendim. Iphone 6 Plus ı eşim kullanıyor. Eşimin telefonundan hakikaten birşey izlemek gayet güzel ve zevkli. Fakat ben bir iş adamıyım, etrafımdakilerle birlikte otururken öyle kocaman ekranlı bir telefonu masaya koyamam. Şahsen görgüsüz veya oyun canavarı demekki büyük ekran kullanıyor imajı oluşturuyor. Ben daha çevremde kariyeri zirvede bir kişide 6 Plus görmedim. Eğer bir üniversite okuyor veya daha küçükseniz daha kariyer başlamamış, dış görünüşün öneminin olmadığı bir zamandır. Bu nedenle iphone 6 plus almanız uygun olabilir. Fakat bir çalışma hayatı sizin için başlamışsa şahsen 6 plus almayın. Benim fikrim kişinin hakkındaki düşünceleri geriletiyor.

Not: Bu kişinin işiylede alakalıdır. Mesala bir online ticaret hakkında firmada çalışıyorsa kişi tabiki iphone 6 plus kullanması normal. İşiyle alakasız telefon kullanılıyorsa iphone 6 öneririm.

Bana göre en iyi seri iphone5s fakat jarj problemi var o problem olmazsa en kral telefon iphone5s

ben de LG G4 ile 6 arasında gidip geliyorum.. 4 yıllık iphone kullanıcısıyım ve iphone nun yerini hiç birşey tutamaz ama androidin özgürlüğü var herşeyi ypabiliyorsun o yüzden aklım çeliniyor.. ama sistem güvenliği ve dayanıklılık açısından iphone diyorum kararsızım :) bide iphone 6 pahalı o açıdan düşündürüyor

Öncelikle ben teknoloji hastasıyım. Iphone 4'den 5'e geçtiğimde sanki çağ atladığımı düşünmüştüm. iphone 5'den de iphone 6'ya geçtiğimde bir devrim olduğunu düşünüyorum. Herşeyden öncelikle + ları bence şunlar.

1) Telefonu kullanırken aslında hiç donmuyor gibi gelebilir(4 ve 5 serisi). Ama 6 kullanmaya başlayınca 4 ve 5 gerçekten dona dona işlem yaptığını sonradan anlıyorsunuz. Performans %100 daha iyi.

2) Hafiflik ve görüntü büyüklüğü. 1 gün iphone 6 kullanın. Sonraki gün yıllarca kullandığınız iphone 5 e geri dönün. İnanın iphone 5 i hiç kullanmak istemeyeceksiniz.

3) Şarjım önceden 20 saat gitmiyordu, şimdi şarjım 36 saate yakın bir zaman gidiyor.(Tek baktığım forumu ve videoyap yönetici desteğini takip etmek).

Iphone 6 yı kendim. Iphone 6 Plus ı eşim kullanıyor. Eşimin telefonundan hakikaten birşey izlemek gayet güzel ve zevkli. Fakat ben bir iş adamıyım, etrafımdakilerle birlikte otururken öyle kocaman ekranlı bir telefonu masaya koyamam. Şahsen görgüsüz veya oyun canavarı demekki büyük ekran kullanıyor imajı oluşturuyor. Ben daha çevremde kariyeri zirvede bir kişide 6 Plus görmedim. Eğer bir üniversite okuyor veya daha küçükseniz daha kariyer başlamamış, dış görünüşün öneminin olmadığı bir zamandır. Bu nedenle iphone 6 plus almanız uygun olabilir. Fakat bir çalışma hayatı sizin için başlamışsa şahsen 6 plus almayın. Benim fikrim kişinin hakkındaki düşünceleri geriletiyor.

Not: Bu kişinin işiylede alakalıdır. Mesala bir online ticaret hakkında firmada çalışıyorsa kişi tabiki iphone 6 plus kullanması normal. İşiyle alakasız telefon kullanılıyorsa iphone 6 öneririm.

Bu kadar detaylı şekilde yazıp bilgi verdiğin için sağol ege hocam.Uzun zamandır görüşemiyoruz, sağlık durumun nasıl oldu? Dediğin gibi İphone 6 daha hoş duruyor. Çalıştığımız için iphone 6 plus bana uygun değil ve boyut olarak büyük ama iphone 6 ideal görünüyor.
[MENTION=15171]Katip[/MENTION] : Her ne kadar iphone 5 ile idare etsem de aynı şeyleri düşünüyoruz. İos ve Andorid arasındaki güvenlik-batarya-işletim sisteminin özgürlüğü arasındaki gel gitler. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri