nescafe3in1
Yasaklanmış
peki İOS kalitesi?![]()
ios kalitesi mi? ios un neyi kaliteli? Müzik indirmek istediğinde para ödemek zorunda kalmak mı? Telefonu güncellediğinde istersen bir önceki sürüme geri dönememek mi? Yapabileceklerinin sadece iki müzik dinleyip faceye foto atmak olması mı?
Peki ya android? Müziğini indir filmini indir altyazı ekle coder ini seç, root et telefonun özelliklerini sonuna kadar kullan, rom yükle sürüm değiştir telefon hızlansın şarjı daha çok dayansın, kısaca telefonun tüm detayına in. Ben htc one telefonumda, tp link wn722n adaptörü otg kablosuyla telefona takarak, backtrack işletim sistemini çalıştırıp etrafımdaki wps destekli modemlerin şifresini kırdığımı hatırlarım daha ne ios un kalitesinden söz ediyorsun
Bu yüzden ben iPhone kullanıcılarını sadece her şeyi hazır bekleyen hiç detaylarla uğraşmayanlar olarak görüyorum. Büyük anne babalara verilir ya iki telefon aç kapa yeter sana diye aynen o şekil. Macbook aldım mac os kullanamadım windows yükledim çok mutluyum. Yani iPhone, Mac bunları alacaksan tasarım için alacaksın. Başka hiç bir özelliği, en ufak değeri yok gözümde.