- Web sitesi
- www.mutluhanbiter.com
iPhone 6 yeterli olacaktır.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
6 al. plus çok büyük kullanışlı değil
Note4 ile iphone6 arasında kalmıştım.İphone 5S kullanıyordum öncesinde de elime aldığımda android işletim sistemi çok ağır geldi yine iphone almak durumunda kaldım.İphone6+ gereksiz büyük ve cepte kıvrılma gibi olaylar çok gördüğümden kafamdan silmiştim ilk baştan.5S kullanan biri olarak 6'nın ekranı bile büyük geliyor bana![]()
6s bekle![]()
büyük olması sorun değil hocam o şekilde kullanımı seviyorum
bükülmeleri araştırdım hocam genelde kaplı kullanırım telefonu. kapsızken güç düğmesinin ordaki boşluk ve yapısının inceliğinden dolayı büküldüğünü öğrendim bükülme durumunda garantiye yollandığında bilerek bükme olmadığını araştırıyolarmış o şekilde bi durum yoksa ürünün 0 ını yolluyolarmış
ne zaman çıkar acaba hocam
10 temmuz doğum günüm kendime hediye alıcam. Öyle hep son çıkan olsun diye takıntım yok sadece alıcağım zaman en sonunu alıyorum bakalım ne yapıcam çok kararsızım
plus al o zaman hocam![]()
büyük ihtimalle öyle yapıcam hocam kafama bi sarjı takılıyo S4 de yanımda sarj aletiyle geziyorum 24 saat acaba bundada o şekilde sorun olucakmı sadece whatsapp kullanımında
tabikide hayırben kullanıyorum 2 gün gördüm
%5 gelince zaten bitmek bilmiyor şarj
hele bide %100 den sonra biraz daha şarj et %100 oluyor sana %150
![]()
Galaxy note 4 kullanıyorum. Büyüklüğe ilk etapta alisamamistim ama şimdi zevk alıyorum.
Şarjı ilk %50 si yarım saatte doluyor. 65 ile 70 dakika arasında ise tam şarj oluyor.
Hızlı şarj özelliğinin olmasını çok sevdim.
Bazen bir yerlere gidecegim bir vakit hiç şarjı olmadığını görüyorum, hemen şarja takıyorum 15 ile 25 dakika arasında hızlıca şarj oluyor bana 1 gün yetiyor bu
o zaman çok iyi çok sağolun hocam haftaya gidip uzay grisi alıyım bi tane![]()
gold iyidiralmadan önce bak tabi
kararın değişebilir
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.