İphone 6 mı İphone 6 plus mı

konu kalabalığı olmasın burdan sormak istiyorum
iphone 6 plus la samsung galaxy 6 edge arasında kararsız kaldım.şu anda samsung S4 kullanıyorum artık android işletim sisteminden sıkıldım farklılık olsun istiyorum. ram ve kamera pixeli olarak samsung daha yüksek ama apple teknolojisinin 8MP kamera 1gb rami ile androidin 16mp kamerası 3 gb rami kıyaslamak ne kadar doğru olur mobil donanımla ilgili pek bilgim yok ama sonuçda farklı işlemciler ve farklı teknolojiler.özellik yüksekliğine bakıp S6 edge alırsam S4 ün daha yüksek özelliklisini almış gibi olucam ben farklılık istediğim için 6 plus düşünüyorum. gün boyunca mobil verim açık pek sosyal ağlarda gezmem genelde whatsappı kullanıyorum sarj bu kullanımda nasıl olucaktır.6 saat gibi bi sürede sarj olduğunu söyleyenler olmuş bu biraz beni düşündürüyo S4 2 saatte fulleniyo ve S6 edgeninde hızlı sarj özelliği varmış.sizce ne yapmalıyım bu durumda

Note4 ile iphone6 arasında kalmıştım.İphone 5S kullanıyordum öncesinde de elime aldığımda android işletim sistemi çok ağır geldi yine iphone almak durumunda kaldım.İphone6+ gereksiz büyük ve cepte kıvrılma gibi olaylar çok gördüğümden kafamdan silmiştim ilk baştan.5S kullanan biri olarak 6'nın ekranı bile büyük geliyor bana :)

6 al. plus çok büyük kullanışlı değil

büyük olması sorun değil hocam o şekilde kullanımı seviyorum

Note4 ile iphone6 arasında kalmıştım.İphone 5S kullanıyordum öncesinde de elime aldığımda android işletim sistemi çok ağır geldi yine iphone almak durumunda kaldım.İphone6+ gereksiz büyük ve cepte kıvrılma gibi olaylar çok gördüğümden kafamdan silmiştim ilk baştan.5S kullanan biri olarak 6'nın ekranı bile büyük geliyor bana :)

bükülmeleri araştırdım hocam genelde kaplı kullanırım telefonu. kapsızken güç düğmesinin ordaki boşluk ve yapısının inceliğinden dolayı büküldüğünü öğrendim bükülme durumunda garantiye yollandığında bilerek bükme olmadığını araştırıyolarmış o şekilde bi durum yoksa ürünün 0 ını yolluyolarmış

ne zaman çıkar acaba hocam

Son düzenleme:
büyük olması sorun değil hocam o şekilde kullanımı seviyorum

bükülmeleri araştırdım hocam genelde kaplı kullanırım telefonu. kapsızken güç düğmesinin ordaki boşluk ve yapısının inceliğinden dolayı büküldüğünü öğrendim bükülme durumunda garantiye yollandığında bilerek bükme olmadığını araştırıyolarmış o şekilde bi durum yoksa ürünün 0 ını yolluyolarmış

ne zaman çıkar acaba hocam

eylul gibi cikmasi bekleniyor hocam

6 iyidir 6 plus çok büyük ama bu kadar gelmişken 6s in çıkmasını bekle beğenmezsen bile 6 nın fiyatı düşücek.

Valla senelerce android kullandım sonra iphoneye geçtim dünya varmış dedim. 3 aydır iphone 6 kulanıyorum çok memnunum. Şarzı bitmez donmaz etmez. Harika.. Plusa bakmıştım büyük olduğu için vazgeçmiştim ama samsung edge de felaket telefon. Ben 6s çıkar çıkmaz 6 yı satıp alıcam. iphone forever bundan sonra..

10 temmuz doğum günüm kendime hediye alıcam. Öyle hep son çıkan olsun diye takıntım yok sadece alıcağım zaman en sonunu alıyorum bakalım ne yapıcam çok kararsızım

büyük ihtimalle öyle yapıcam hocam kafama bi sarjı takılıyo S4 de yanımda sarj aletiyle geziyorum 24 saat acaba bundada o şekilde sorun olucakmı sadece whatsapp kullanımında

tabikide hayır :) ben kullanıyorum 2 gün gördüm :) %5 gelince zaten bitmek bilmiyor şarj :) hele bide %100 den sonra biraz daha şarj et %100 oluyor sana %150 :)

Galaxy note 4 kullanıyorum. Büyüklüğe ilk etapta alisamamistim ama şimdi zevk alıyorum.

Şarjı ilk %50 si yarım saatte doluyor. 65 ile 70 dakika arasında ise tam şarj oluyor.
Hızlı şarj özelliğinin olmasını çok sevdim.
Bazen bir yerlere gidecegim bir vakit hiç şarjı olmadığını görüyorum, hemen şarja takıyorum 15 ile 25 dakika arasında hızlıca şarj oluyor bana 1 gün yetiyor bu

tabikide hayır :) ben kullanıyorum 2 gün gördüm :) %5 gelince zaten bitmek bilmiyor şarj :) hele bide %100 den sonra biraz daha şarj et %100 oluyor sana %150 :)

o zaman çok iyi çok sağolun hocam haftaya gidip uzay grisi alıyım bi tane :rolleyes:

Galaxy note 4 kullanıyorum. Büyüklüğe ilk etapta alisamamistim ama şimdi zevk alıyorum.

Şarjı ilk %50 si yarım saatte doluyor. 65 ile 70 dakika arasında ise tam şarj oluyor.
Hızlı şarj özelliğinin olmasını çok sevdim.
Bazen bir yerlere gidecegim bir vakit hiç şarjı olmadığını görüyorum, hemen şarja takıyorum 15 ile 25 dakika arasında hızlıca şarj oluyor bana 1 gün yetiyor bu

S6 Edgeninde tek cazip gelen olayı oydu hocam ama artık android sıktı değişiklik olsun istiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri