İphone 6 mı İphone 6 plus mı

medser

Yasaklanmış
arkadaşlar telefon alıcam fikirlerinizi almak istedim hangisini tercih etmeyelim fikirlerinizi yazarsanız sevinirim 2 telefon hakkında olursa

iPhone 6 Plus oldukça büyük ve o ekranın hakkını veremiyor. Phablet istiyorsan Samsung Note serisine yönel ki o ekranın avantajlarını kullanabilesin. iPhone 6 için ise bir şey diyemem al pişman etmez.

[MENTION=13751]Mehmet Ali Ertunç[/MENTION] hocam note serisinden sıkıldım biraz ios geçmek istiyorum tekrardan ondan iphone 6 öneriyorsun yani

Bende düşündüm ve iphone 6 aldım.Bana göre çok buyuk ve şarj sorunu oldugunu soylediler.

6 plus pek tavsiye etmiyorum kullanıyorum hatta , 6 7 saatte şarj Dolması sürüyor, ses te büyük sorunları var

Iphone 6 al bence iphone 6 plusun ekran büyüklüğünden dolayı şarj sorunu var

6 ile 6 plus arasında bir kaç ufak fark var o kadar.

6 plus'ın ekranı yan yatıyor tablet gibi.
2915 mah pili var ki bu 6'dan 1000 mah daha fazla.
taşıması biraz zor.
kamerada ois var. ( optik imaj sabitleyici ) - bunu pek umursayacağınızı zannetmiyorum. :D

6'nın taşıması kolay, çok büyük değil.
pili kötü 1810 mah bu bence yetersiz. 5s'teki pil performansına göre 30 dk'lık bir artış anca olur.

benim tercihim 6 plus olacak bataryası için.

3D grafik performansında plus azıcık daha iyi ancak diğer tüm konularda 6, plusı hep geride bırakıyor..Bu bilgiler benim kişisel görüşüm değil, yapılan test sonuçlarıdır..Tabi iphone alırken düşünmesi gerekenler bunlar değil şarj sorununu hallederim diyorsan iphone 6 al hocam..

Zevk senin ancak 6 daki 4.7 inçlik ekran 5.5 inçlik 6+ göre daha kaliteli çünkü piksellerde değişiklik yok.

[MENTION=13751]Mehmet Ali Ertunç[/MENTION] hocam note serisinden sıkıldım biraz ios geçmek istiyorum tekrardan ondan iphone 6 öneriyorsun yani

3 yıl iPhone kullanıp en son Xperia Z2'ye ve şu anda HTC ONE M8'e geçiş yapan biri olarak söyleyebilirim ki iPhone 6 Plus alıp dev gibi bir ekran taşıyacaksın ve ne bir kalem ne bir ek fonksiyon olmayacak ( iPhone 6'ya kıyasla )

O nedenden ötürü iPhone 6 tavsiye ederim. Batarya konusuna gelecek olursak ne iPhone 6 ne de iPhone 6 Plus günlük kullanımda gün sonu mutlaka şarj ihtiyacı duyduğu için plus avantaj sağlamaz.

Phablet düşünüyosan ben Sony Z Ultra kullanıyorum gerek şarjı olsun gerek özellikleri olsun gayet güzel ben 1 yıldır kullanıyorum nerdeyse hiçbir şikayetim yok :)

Not: 6.44 inç ekranı var :D :D

6 64 gb almayı düşünüyorum plus'ın kasası büyük taşırken sıkıntı olur düşünce kırılma riskide artar alan büyüdükçe :D 6 tavsiye ederim

bende ilk çıktığı gün kuyruğa girip 6 aldım ekranı ilk zamanlarda ideal geliyordu ama zamanla alıştıkça küçük gelmeye başladı. 1 ay önce de gidip 6 plus la takas ettim gelelim gözlemlerime :) 6nın sesi 6 plusa göre daha iyi gibime geldi onun dışında tip olarak küçük ve ince olduğu için şuana kadar tasarım olarak en iyi telefon diyebilirim (kendi görüşüm) ama ekran kalitesi 6 plusta çok daha iyi şarj olarak çok çok daha iyi (şarj önemli) kamerada bi fark göremedim. şimdi ikisinide kullanan bana fikrimi sorarsan görünüş benim için önemli telefonu çok kurcalamam şarjı nasıl olsa günü kurtarır telefonu tek elimle kullanmak istiyorum dersen düşünme git bir iphone 6 al. ha şarj önemli ekranım daha parlak olsun daha büyük seversen yine düşünmeden plus al. önceliklerini belirlemelisin almadan önce ikisi arasında başka göze çarpan bi fark yok hadi kal sağlıcakla

edit: bazı arkadaşlar 6nın şarjının daha iyi gittiğini belirtmiş yok öyle bişi 6 plusun şarjı galaxy s5 ten daha iyi gidiyor.

Son düzenleme:
Kesinlikle ama kesinlikle
Samsung galaxy Note 4
Sadece ama sadece Samsung galaxy gear vr bu urunu araştır. İphoneden vaz Geçersin :)

kafamda fikir oluştu tüm yorum yapanlardan allah razı olsun zamanınızı ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri