İphone 6 plus 2.100 tl hemde sıfır

Samsung Note 4 999tl
İphone 6 1099tl
İsteyen olursa gelirken getireyim

Cezayir den geliyorum
Zaman 1 aya kadar
Sıfır kutusunda
Kayıt işlemleri bu linkten bakabilirsiniz .:MCKS-Mobil Cihaz Kayt Sistemi:.

Sen bu cihazları bu fiyata orjinal şekide getir ...
Getirdiginin hepsını ben alıcam :D

Arkadaslar uyuyormusunuz?
Hangı akla mantıga sıgar İphone 6 nın 1099 TL , Note 4 ün 999 TL olması ...
Resmen kamera şakası gibi , tokatlıcak arkadas arıyor arkadas herhalde :D

16 gb 1.525 tl
32 gb 1.775 tl

E arkadaşım o zaman biz niye riske giriyoruz trdede bu fiyatın üstüne 100-200 lira koyarız pasaporta vericeğimiz parayı kvk garantilisini alırız bu işleri geç kaçak telefonun fiyatıda cazip olması gerekir yoksa alıcı bulamazsın.

Sen bu cihazları bu fiyata orjinal şekide getir ...
Getirdiginin hepsını ben alıcam :D

Arkadaslar uyuyormusunuz?
Hangı akla mantıga sıgar İphone 6 nın 1099 TL , Note 4 ün 999 TL olması ...
Resmen kamera şakası gibi , tokatlıcak arkadas arıyor arkadas herhalde :D

Kardeşim adamın foruma yeni kayıt olması tokatlayacak anlamına gelmez insanlık önemli kıbrıstada aynı para iphone 6 1300 note 4 900 lira. turkiye fiyatıda o ben trden 2.5 aldım iphone 6 yı kdvsiz fiyatına bakın ondan sonra gelin burda afra tafra yapın. boş konuşan çok var nefesinizi boşa tüketmeyin.

Kardeşim adamın foruma yeni kayıt olması tokatlayacak anlamına gelmez insanlık önemli kıbrıstada aynı para iphone 6 1300 note 4 900 lira. turkiye fiyatıda o ben trden 2.5 aldım iphone 6 yı kdvsiz fiyatına bakın ondan sonra gelin burda afra tafra yapın. boş konuşan çok var nefesinizi boşa tüketmeyin.

Hocam sende bana kıbrıs ta satılan yada yurtdısında satılan taahhutle verılen telefonlardan bahsetme olur mu? Cep telefonuyla bugunde tanısmıyoruz atıpta sıkmyıoruz da ...

benım ıncelememe gerek yok , buyur sen ıncele ...

Bende dıyorum ki madem Note 4 - 999 lira getırın hemen 10 tane butun sülalaeme alayım , madem o kadar kolay madem o kadar ucuz ...

Türkiye de İphone 5 - 5s gelmemişken İphone 5 satıyordum ben ...
Telefon kara borsayken yokken 2800 TL ye de ıphone sattıgım oldu ...

Bir tek sız anlıyorsunuz telefon camiasından zaten ...

İPHONE'LARIN TAVSİYE EDİLEN SATIŞ FİYATLARI

Altın, gümüş ve uzay grisi renklerinde satışa çıkarılan iPhone 6'ların Türkiye'de önerilen satış fiyatı, 16 GB'lık model için 2.349 TL (KDV hariç 1.923,36 TL), 64 GB'lık model için 2.649 TL (KDV hariç 2.169 TL) ve ilk defa geliştirilen 128 GB'lık model için 2.949 TL (KDV hariç 2.414,64 TL) olarak açıklandı.

Benim Anlamadığım İphone 6 1099tl,İphone 5s 16 gb 1.525 tl 32 gb 1.775 tl Diyor Arkadaş Benmi Yanlış Okudum İphone 5s,İphone 6 dan Pahalı Yani Bu İşte Bi İş Varda Çözemedim

Hocam sende bana kıbrıs ta satılan yada yurtdısında satılan taahhutle verılen telefonlardan bahsetme olur mu? Cep telefonuyla bugunde tanısmıyoruz atıpta sıkmyıoruz da ...

benım ıncelememe gerek yok , buyur sen ıncele ...

Bende dıyorum ki madem Note 4 - 999 lira getırın hemen 10 tane butun sülalaeme alayım , madem o kadar kolay madem o kadar ucuz ...

Türkiye de İphone 5 - 5s gelmemişken İphone 5 satıyordum ben ...
Telefon kara borsayken yokken 2800 TL ye de ıphone sattıgım oldu ...

Bir tek sız anlıyorsunuz telefon camiasından zaten ...

İPHONE'LARIN TAVSİYE EDİLEN SATIŞ FİYATLARI

Altın, gümüş ve uzay grisi renklerinde satışa çıkarılan iPhone 6'ların Türkiye'de önerilen satış fiyatı, 16 GB'lık model için 2.349 TL (KDV hariç 1.923,36 TL), 64 GB'lık model için 2.649 TL (KDV hariç 2.169 TL) ve ilk defa geliştirilen 128 GB'lık model için 2.949 TL (KDV hariç 2.414,64 TL) olarak açıklandı.

Bende sana ondan bahsediyorum mal sokmak o kadar kolay olsaydı gider herkes yurt dışından alırdı belli bir miktardan sonrası gümrükte kdv ye giriyor bizde cahil insanlar değiliz merak etme ama fiyatlar ortada amerikadaki fiyat ayrı trdeki fiyat ayrı

Benim Anlamadığım İphone 6 1099tl,İphone 5s 16 gb 1.525 tl 32 gb 1.775 tl Diyor Arkadaş Benmi Yanlış Okudum İphone 5s,İphone 6 dan Pahalı Yani Bu İşte Bi İş Varda Çözemedim

aynen bu nedir ? açıklasana atlıyorsun sorulara cevap vermeden

Telefonculuk yaptım ben bizde kore sattık. beyler kore felan değil onlar. bildiğin çin malı :D telefonu açın bataryanın alıtndaki etikette madein korea yazar ama onu yapıştırıyorlar onu çıkartın altında bir etiket daha var. işte orda made in china yazar :)

birebir kopya dediğin an bitmiştir iş hocam :D kopyalar 700 800 tl antepte istersen sıfır orjinal jelatinli kutusunda 2000 tl 128 gb getirteyim sana ıraktan :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri