Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şimdiden teknosadan önsiparişle alabilirsin, 26 sındada hangi şubeye gelmişse gidip alırsın yada perşembe akşamı sıraya gir Cuma 00,00 dan sonra elinde olurMağza listesi aşağıda:
Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji - iPhone 6
4 Yıllık Apple Kullanıcısı olarak memnunumEğer zorluya gideceksen bir sinemaya da uğramanı öneririm.Gerçekten güzel sineması var.
tam cevabımı alamadım
---------- Spam Engelliyici 22:43 ---------- Önceki Mesaj 22:41 ----------
hocam bir adet almak için parayı göndermemiz gerekiyor mu yoksa randevu gibi bişey mi alacağız?
Teknosa veya Vatanın internet sitesinden satın alıyorsun (önsipariş), sonrada gidip 26 sında kargoya verilmeden önce teslim alıyorsun. Yanlız satın almadan önce arayıp bir konuş ben bu şekilde vatandan bir laptop aldım, topkapı şubesinden kargoya verilmeden gidip almıştım 2-3 sene oluyor belki sistem değişmiştir.
---------- Spam Engelliyici 23:09 ---------- Önceki Mesaj 23:05 ----------
Tabi bir kaç gün bekleyebilirsen pazartesi veya salı kargo ile evinden alırsın.
gitmek istiyorum ama elim boş dönme olasılığı olduğu için kararsızım
ben kahramanmaraşta oturuyorum hocam antepte varmış dediğiniz gibi yaparım ararım ayırırlarsa otübüsle falan giderim 1 saatte ordayım zorlu center nasip olmayacak heralde![]()
ben kahramanmaraşta oturuyorum hocam antepte varmış dediğiniz gibi yaparım ararım ayırırlarsa otübüsle falan giderim 1 saatte ordayım zorlu center nasip olmayacak heralde![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.