iPhone 6'yı randevusuz alabilir miyim

Bende almayı düşünüyorum .Aldıktan sonra iyi yada kötü yanlarını yazarsan sevinirim.

Vatan'da iphone 6 için "Siparişler 26.09.2014 tarihinde sevk edilecektir." diyor.

iphone hiç kullanmadıysan harika bir telefon kesinlikle al ve kullan. Samsung hayranıydım iphone 5s aldım gerçekten inanılmaz fark var. Kesinlikle al

LG2 kullaniyorum ama IOS un yerini android hic bir zaman tutmayacaktir. iphone 6 ya terfi edecegim bugün yarin. Android telefonlarin sisirlmis özelligine kanmistim.

tam cevabımı alamadım

---------- Spam Engelliyici 22:43 ---------- Önceki Mesaj 22:41 ----------

Şimdiden teknosadan önsiparişle alabilirsin, 26 sındada hangi şubeye gelmişse gidip alırsın yada perşembe akşamı sıraya gir Cuma 00,00 dan sonra elinde olur :) Mağza listesi aşağıda:

Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji - iPhone 6

hocam bir adet almak için parayı göndermemiz gerekiyor mu yoksa randevu gibi bişey mi alacağız?

Samsung S4 bir kere elimden düşürdüm paramparça oldu .. ipHone S4 belki 25 defa düşürdüm telefonnun yanlarında 1 kaç ufak çizgi var .. Daha ipHone kullanmayanlar samsungu önerir durur :)

Bu arada Son4ky umarım iphone 6 yı bulursun

zorlu centeri aradım 20 dk bekledim adam stoklar değişebilir diyor netten takip edin diyor zorlu centerden randevusuz satış da olacağını söylüyor ama ne kadar olur bilemiyoruz diyor

4 Yıllık Apple Kullanıcısı olarak memnunum :D Eğer zorluya gideceksen bir sinemaya da uğramanı öneririm.Gerçekten güzel sineması var.

Samsung hariç istediğin telefonu alabilirsin, Vatan'da ön sipariş alımları da başlamış.

Android i yerden yere vurmussunuz, Bana iphone yi bedava verseler kullanmam o kadar tiksiniyorum kapali kutu işletim sistemi

tam cevabımı alamadım

---------- Spam Engelliyici 22:43 ---------- Önceki Mesaj 22:41 ----------

hocam bir adet almak için parayı göndermemiz gerekiyor mu yoksa randevu gibi bişey mi alacağız?

Teknosa veya Vatanın internet sitesinden satın alıyorsun (önsipariş), sonrada gidip 26 sında kargoya verilmeden önce teslim alıyorsun. Yanlız satın almadan önce arayıp bir konuş ben bu şekilde vatandan bir laptop aldım, topkapı şubesinden kargoya verilmeden gidip almıştım 2-3 sene oluyor belki sistem değişmiştir.

---------- Spam Engelliyici 23:09 ---------- Önceki Mesaj 23:05 ----------

Tabi bir kaç gün bekleyebilirsen pazartesi veya salı kargo ile evinden alırsın.

Teknosa veya Vatanın internet sitesinden satın alıyorsun (önsipariş), sonrada gidip 26 sında kargoya verilmeden önce teslim alıyorsun. Yanlız satın almadan önce arayıp bir konuş ben bu şekilde vatandan bir laptop aldım, topkapı şubesinden kargoya verilmeden gidip almıştım 2-3 sene oluyor belki sistem değişmiştir.

---------- Spam Engelliyici 23:09 ---------- Önceki Mesaj 23:05 ----------

Tabi bir kaç gün bekleyebilirsen pazartesi veya salı kargo ile evinden alırsın.

ben kahramanmaraşta oturuyorum hocam antepte varmış dediğiniz gibi yaparım ararım ayırırlarsa otübüsle falan giderim 1 saatte ordayım zorlu center nasip olmayacak heralde :)

İphone 5s 'im var inş 6 kötüdür :D

gitmek istiyorum ama elim boş dönme olasılığı olduğu için kararsızım

ben kahramanmaraşta oturuyorum hocam antepte varmış dediğiniz gibi yaparım ararım ayırırlarsa otübüsle falan giderim 1 saatte ordayım zorlu center nasip olmayacak heralde :)

Hocam ön siparişlerin çoğu sevkiyat tarihi ileri ve garanti ithalatçı garantisi oluyor.Ben bugün gece Apple Store internet Mağazası'ndan alacağım.Furkan adında bir çalışana danışmıştım.Gidip uğraşmaya değmez gibi.

Konu farklı ama Zorlu Center banada nasip olmadı ya :D Ennio Morricone gelecekti 22 Şubatta arka taraflarda ucuz biletler vardı alacaktım onları bi baktım dolmuş bitmiş.2 bilet alcağımdan geriside 300-400-600 tl arasındaydı alamamıştım :( ama sonra Ennio Morricone hastalanmış hiç gelememişti kimseye nasip olmadı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri