Iphone 7 ile Video cekmek

• Kullanıcı GetReaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

GetReaL

Kayıtlı Üye
Millet bende iphone 7 var ve evde life hacks tarzi basit videolar cekmek istiyorum. Sizce isimi görür mü? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

millet bende de insanlarin şu para dedikleri kagitlardan var, bunlari yaksam isinir miyim, sizce isimi gorur mu? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

zenginim.jpg

Not: tamamen espri amacli, art niyet aramasin konu sahibi lutfen :) [MENTION=45743]GetReaL[/MENTION]

Ortam ışığını iyi ayarlarsan görür

Başlangıç için kesinlikle sana yardımcı olur zamanla değiştirirsin

millet bende de insanlarin şu para dedikleri kagitlardan var, bunlari yaksam isinir miyim, sizce isimi gorur mu? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

zenginim.jpg

Not: tamamen espri amacli, art niyet aramasin konu sahibi lutfen :) [MENTION=45743]GetReaL[/MENTION]

bence sen bugun cunku avatarında benziyor :) ustad :)

Ortam ışığını iyi ayarlarsan görür

Hocam video uzantisini .MOV olarak veriyor Iphone 7. Bu format Camtasia Studioya atilmiyir. Bunu Format Factory programi ile MP4'e ceviriyorum. 270mb lik dosyayi 40mb a düsürüyor ve haliyle video kalitesi de düsüyor. Bu olay suan isimi bozuyor. Adobe After effect de .MOV uzantili dosya atiliyor mu?

---------- Spam Engelliyici 22:08 ---------- Önceki Mesaj 22:07 ----------

Başlangıç için kesinlikle sana yardımcı olur zamanla değiştirirsin

4k görüntü kaydi aldigimda Camtasia Studio kaldirmiyor kasiyor. Editleme yapmak imkansiz. Önerebileceginiz bir edit programi var mi? 4k cekim yaptigim videoyu yazdirabilmem icin? Yada 1080 video kaydi mi yapsam Iphone ile?

---------- Spam Engelliyici 22:12 ---------- Önceki Mesaj 22:08 ----------

Bende 7+ var. Sesten pek memnun kalmadim. Ozel mikrofon alacaksan iphone 7ne is gorur

Mikrofon kullanmicam hocam. Youtube'da ücretsiz olan müzikleri eklicem arka plana bana sadece kamera gerekli suan. Elimde Sony A68 Kamera var. Video kaliteli gercekten cok güzel ama odaklanmasindan pek memnun degilim ve cok hantal bir kamera büyük ve agir. Cekimleri rahatlikla yapamiyorum.

Hocam video uzantisini .MOV olarak veriyor Iphone 7. Bu format Camtasia Studioya atilmiyir. Bunu Format Factory programi ile MP4'e ceviriyorum. 270mb lik dosyayi 40mb a düsürüyor ve haliyle video kalitesi de düsüyor. Bu olay suan isimi bozuyor. Adobe After effect de .MOV uzantili dosya atiliyor mu?

4k görüntü kaydi aldigimda Camtasia Studio kaldirmiyor kasiyor. Editleme yapmak imkansiz. Önerebileceginiz bir edit programi var mi? 4k cekim yaptigim videoyu yazdirabilmem icin? Yada 1080 video kaydi mi yapsam Iphone ile?

Mikrofon kullanmicam hocam. Youtube'da ücretsiz olan müzikleri eklicem arka plana bana sadece kamera gerekli suan. Elimde Sony A68 Kamera var. Video kaliteli gercekten cok güzel ama odaklanmasindan pek memnun degilim ve cok hantal bir kamera büyük ve agir. Cekimleri rahatlikla yapamiyorum.

Adobe Premiere kullan.

4k denemedim ama adobe premier ve vegas kullandım bugüne kadar bir dönemde az ediua en iyisi premiere'di

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri