iPhone 7 mi? 6s mi? S7 Edge mi?

furkaneses

Kayıtlı Üye
Telefon alacağım kararsız kaldım telefon piyasasını yakından takip edenler ve kullananlar sizce hangisini almalıyım? Kamera benim için önemli

alabilirsen 7 plus hoş geliyor bana. Kamera kalitesi, şarj süresi, ekran boyutu baya hoşuma gidiyor.

iphone 7 tabiki. 6s kasıyor şu anda. s7 edge alsan kamerası oyuncak gibi çekiyor

i7 ile edge 7 gözümle baktım s7 edge daha iyi gibi sanki

---------- Spam Engelliyici 00:34 ---------- Önceki Mesaj 00:33 ----------

alabilirsen 7 plus hoş geliyor bana. Kamera kalitesi, şarj süresi, ekran boyutu baya hoşuma gidiyor.

7 plus çok büyük hocam bayanların çantası var cepte kaba duruyor tablet gibi geliyor:D

7 plus çok büyük hocam bayanların çantası var cepte kaba duruyor tablet gibi geliyor:D

görünüşe aldanma :D
7 plusın kamerası muhteşem x den farkı yok pek makineyle çekilmiş gibi his veriyor yine de düşün derim.

iPhone plus modeller şarjı uzun gider pişman etmez :) 6s alınmaz iPhone 7 ideal olur. iPhone 8 plus kullanıyorum iki gün sonra yenisi çıksın benim tlf önceki performans kalmaz. iPhone durum böyle :( samsung kullanmadım bilmiyorum

Ben genelde elimde taşıdığım için sorun etmemiştim, ama kullananlar çok memnun :)

S7 edge iyidir ya. Bizzat kullanıyorum kendim. Edge ekranlı oluşu telefona ayrı bir zariflik katıyor. Sırf bunun için bile alınabilir. Kılıfsız kullandığın zaman otobüste ya da bkelediğin başka bir yerlerde insanlar telefonun markasını soruyor. Öyle bir zariflik :)

---------- Spam Engelliyici 08:18 ---------- Önceki Mesaj 08:12 ----------

Vede su ve toz geçirmemesi ise büyük bir değişim. Yol sektöründe çalışıyorum. İş dönüşüm eve geldiğim zaman telefon haliyle tozlu oluyor. Döküyorum sabunu üstüne yıkıyorum :) Tabi bi yarım saat kadar ahizeden boğuk bir ses geliyor ama düzeliyor. Suda yıkama işine cesaret edemeyebilirsiniz ama böyle de bir özelliğinin olduğunu da bilmek yağmurlu havalarda olsun ya da başka bir yerde olsun bir güven veriyor

Iphone 7 öneririm bende. Pahali nede olsa Apple ürünlerinden sasmayacaksin. Android'in yaptigi tek sey varsa bütün gün seni ispiyonlayıp bilgileri google aktarmak.

#rez

Ben de iPhone 7s almayı düşünüyorum. Kimden duyduysam 8s ile 7s'in aynı olduğunu söyledi.

Aradaki tek farkın arka cam olduğunu söylüyorlar. Tabii ki donanımsal farklar mevcut ama hissettirmiyor anladığım kadarıyla. 800 TL'lik fark da az değil. Hele ki Turkcell gibi yerlerden alacaksan daha da faiş fiyatlar var.

Telefon alacağım kararsız kaldım telefon piyasasını yakından takip edenler ve kullananlar sizce hangisini almalıyım? Kamera benim için önemli

bu 3 u arasından benım tercıhım iphone 7 olur..
cok memnun olarak kullandım bır sure bazı ufak sorunlar olsada her telefonda bırseyler olabılıyor.

sımdı onu sattım ve s9 aldım sımdlık memnunum

ben iphone 7 den cok memnunum çok zarif tek el kullanılıyor çok hızlı ve hafıza dolmuyor (tüm videolarım 4k)

İphoneu geç reyiz, birkaç güncellemeden sonra tel bilinçli olarak yavaşlatılıyor. Huawei kullanan var mı ? f/p olarak en iyisi bu marka gibi şuan.

cok merak edioyrum siz bu telefonlari neyle aliyorsunuz aylik maastan fazla cunku 4000tl 5000tl lik telefonlar

3 bin tl hocam ne 5000 i?

---------- Spam Engelliyici 23:12 ---------- Önceki Mesaj 23:12 ----------

S7 edge iyidir ya. Bizzat kullanıyorum kendim. Edge ekranlı oluşu telefona ayrı bir zariflik katıyor. Sırf bunun için bile alınabilir. Kılıfsız kullandığın zaman otobüste ya da bkelediğin başka bir yerlerde insanlar telefonun markasını soruyor. Öyle bir zariflik :)

---------- Spam Engelliyici 08:18 ---------- Önceki Mesaj 08:12 ----------

Vede su ve toz geçirmemesi ise büyük bir değişim. Yol sektöründe çalışıyorum. İş dönüşüm eve geldiğim zaman telefon haliyle tozlu oluyor. Döküyorum sabunu üstüne yıkıyorum :) Tabi bi yarım saat kadar ahizeden boğuk bir ses geliyor ama düzeliyor. Suda yıkama işine cesaret edemeyebilirsiniz ama böyle de bir özelliğinin olduğunu da bilmek yağmurlu havalarda olsun ya da başka bir yerde olsun bir güven veriyor

aynı sertifika iPhone 7 de de yokmu? toz ve su geçirmeme?

---------- Spam Engelliyici 23:14 ---------- Önceki Mesaj 23:12 ----------

bu 3 u arasından benım tercıhım iphone 7 olur..
cok memnun olarak kullandım bır sure bazı ufak sorunlar olsada her telefonda bırseyler olabılıyor.

sımdı onu sattım ve s9 aldım sımdlık memnunum

ne gibi sorunlar hocam?

#rez

Ben de iPhone 7s almayı düşünüyorum. Kimden duyduysam 8s ile 7s'in aynı olduğunu söyledi.

Aradaki tek farkın arka cam olduğunu söylüyorlar. Tabii ki donanımsal farklar mevcut ama hissettirmiyor anladığım kadarıyla. 800 TL'lik fark da az değil. Hele ki Turkcell gibi yerlerden alacaksan daha da faiş fiyatlar var.

hocam iphone 5c , iphone 5 , iphone 5s, iphone 6, iphone 6s, iphone se, iphone 7 , iphone 8 , iphone x seri telefonları var. 6-7-8 serilerin plus modelleri mevcut. iphone 7s ve iphone 8s model telefonları yok.

iphone 7 teknik özellikleri
https://www.apple.com/tr/iphone-7/specs/

iphone 8 teknik özellikleri
https://www.apple.com/tr/iphone-8/specs/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri