Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben 6S'i beklicem eğer ram artarsa yada farklı bi yenilik gelirse çok fark yaratıcak bişey falan olur 6S alırım. yoksa 6 alıcam bulgardan. şuan iPhone 6 64 gb 1500 leva onunda üstüne 130 lira vergi koyunca 2400 liraya geliyor. burda 16 gb olanı bile ondan pahalı.
16 gb olanıda 2200 liraya gelıyor bulgarda. 6S'ide alırsam ordan alırım zaten burda devleti doyurmaya lüzum yok
ben 6S'i beklicem eğer ram artarsa yada farklı bi yenilik gelirse çok fark yaratıcak bişey falan olur 6S alırım. yoksa 6 alıcam bulgardan. şuan iPhone 6 64 gb 1500 leva onunda üstüne 130 lira vergi koyunca 2400 liraya geliyor. burda 16 gb olanı bile ondan pahalı.
16 gb olanıda 2200 liraya gelıyor bulgarda. 6S'ide alırsam ordan alırım zaten burda devleti doyurmaya lüzum yok
Sen ona bi 600 daha ekle hocam.
Cepte harç zammı kapıda - Hürriyet Ekonomi
nasıl alıyoz kardes ordan anlatsana birazhaklısın lüzüm yok
iphone sadece isim yapmış baksana fahiş fiyatlara ürün sattığı için google gelirini bile aşmış apple geçenlerde forumda öyle bir haber paylaşılmıştı. Adam nasıl kar etmesin ürünü üretiyor bin tlye satıyor en az 3-4 katına![]()
Sony z3 kullanıyorum çokta memnunum donma kasma yok samsungta olan sorunları diğer markalara mal etmeyin.. Ayrıca şarj iki gün gidiyor. Düşük pil modunu kullanırsan dahada artıyor.. Ekranı ve arka kısmını tornavidayla bıçakla çizemezsiniz.. Sualtında bile 4k video çekme imkanı veriyor varmı bunlar ıphone da![]()
@uploudpro39 daha birşey demedim sonynin ufak özelliklerinden bahsettimplaystation konsolu var telefon için özel playstation oyunlarını oynayabilir yada konsol yerine kullanabilirsiniz. Ayrıca fotoğraf video çekmeyi seviyorsanız 4 çeşit lensle bunu çok daha profesyonel hale getirebilirsiniz telefona takmadan kullanabilirsiniz kendine özel uzak bağlantı sayesinde
Lens Tipi Fotoğraf Makinesi | Akıllı Telefon Kamera Lensleri | Sony TR
[MENTION=31417]BurakAkman[/MENTION] sarj konusu çok farklıdır ben sabredemem mesela %50 dolmadan çıkartırım oynarım sonra tekrar sarja koyarım babam ise %100 olmadan kimseyi telefonuna yaklaştırmaz ve düşük pil demiyene kadar sarja takmaz bayadır kullanıyor babam hiç sarjından şikayetçi değil ama ben öylemi![]()
iphone sadece isim yapmış baksana fahiş fiyatlara ürün sattığı için google gelirini bile aşmış apple geçenlerde forumda öyle bir haber paylaşılmıştı. Adam nasıl kar etmesin ürünü üretiyor bin tlye satıyor en az 3-4 katına![]()
Sony z3 kullanıyorum çokta memnunum donma kasma yok samsungta olan sorunları diğer markalara mal etmeyin.. Ayrıca şarj iki gün gidiyor. Düşük pil modunu kullanırsan dahada artıyor.. Ekranı ve arka kısmını tornavidayla bıçakla çizemezsiniz.. Sualtında bile 4k video çekme imkanı veriyor varmı bunlar ıphone da![]()
o kadar para veren insan bunları anlamak istemez![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.