İphone ve Dolar

bende 6 plus alıcam ama şimdi mi alsam 6s in çıkmasını mı beklesem bilemedim

dolar biraz duşşe 2.500e alacagımda :/ aldıktan sonra duserse oturur ıcıme :D

ben 6S'i beklicem eğer ram artarsa yada farklı bi yenilik gelirse çok fark yaratıcak bişey falan olur 6S alırım. yoksa 6 alıcam bulgardan. şuan iPhone 6 64 gb 1500 leva onunda üstüne 130 lira vergi koyunca 2400 liraya geliyor. burda 16 gb olanı bile ondan pahalı.

16 gb olanıda 2200 liraya gelıyor bulgarda. 6S'ide alırsam ordan alırım zaten burda devleti doyurmaya lüzum yok

ben 6S'i beklicem eğer ram artarsa yada farklı bi yenilik gelirse çok fark yaratıcak bişey falan olur 6S alırım. yoksa 6 alıcam bulgardan. şuan iPhone 6 64 gb 1500 leva onunda üstüne 130 lira vergi koyunca 2400 liraya geliyor. burda 16 gb olanı bile ondan pahalı.

16 gb olanıda 2200 liraya gelıyor bulgarda. 6S'ide alırsam ordan alırım zaten burda devleti doyurmaya lüzum yok

Sen ona bi 600 daha ekle hocam.
‘Cep’te harç zammı kapıda - Hürriyet Ekonomi

nasıl alıyoz kardes ordan anlatsana biraz :D haklısın lüzüm yok

bu zammı yaparlarsa jailbreak yaptırır IMEI attırırım telefona hayatta ödemem. 600 lıra yapamazlar yapsalarda umrumda olmaz ödemem vallahi

---------- Spam Engelliyici 16:15 ---------- Önceki Mesaj 16:14 ----------

nasıl alıyoz kardes ordan anlatsana biraz :D haklısın lüzüm yok

kardeş orda da media markt gibi yerler var oralardan hesapladım. Spotçulardan veya internetten alırsan daha ucuza bile gelebilir.

[MENTION=31417]BurakAkman[/MENTION] sarj konusu çok farklıdır ben sabredemem mesela %50 dolmadan çıkartırım oynarım sonra tekrar sarja koyarım babam ise %100 olmadan kimseyi telefonuna yaklaştırmaz ve düşük pil demiyene kadar sarja takmaz bayadır kullanıyor babam hiç sarjından şikayetçi değil ama ben öylemi :D

iphone sadece isim yapmış baksana fahiş fiyatlara ürün sattığı için google gelirini bile aşmış apple geçenlerde forumda öyle bir haber paylaşılmıştı. Adam nasıl kar etmesin ürünü üretiyor bin tlye satıyor en az 3-4 katına :)
Sony z3 kullanıyorum çokta memnunum donma kasma yok samsungta olan sorunları diğer markalara mal etmeyin.. Ayrıca şarj iki gün gidiyor. Düşük pil modunu kullanırsan dahada artıyor.. Ekranı ve arka kısmını tornavidayla bıçakla çizemezsiniz.. Sualtında bile 4k video çekme imkanı veriyor varmı bunlar ıphone da :)

iphone sadece isim yapmış baksana fahiş fiyatlara ürün sattığı için google gelirini bile aşmış apple geçenlerde forumda öyle bir haber paylaşılmıştı. Adam nasıl kar etmesin ürünü üretiyor bin tlye satıyor en az 3-4 katına :)
Sony z3 kullanıyorum çokta memnunum donma kasma yok samsungta olan sorunları diğer markalara mal etmeyin.. Ayrıca şarj iki gün gidiyor. Düşük pil modunu kullanırsan dahada artıyor.. Ekranı ve arka kısmını tornavidayla bıçakla çizemezsiniz.. Sualtında bile 4k video çekme imkanı veriyor varmı bunlar ıphone da :)

o kadar para veren insan bunları anlamak istemez ;)

@uploudpro39 daha birşey demedim sonynin ufak özelliklerinden bahsettim :) playstation konsolu var telefon için özel playstation oyunlarını oynayabilir yada konsol yerine kullanabilirsiniz. Ayrıca fotoğraf video çekmeyi seviyorsanız 4 çeşit lensle bunu çok daha profesyonel hale getirebilirsiniz telefona takmadan kullanabilirsiniz kendine özel uzak bağlantı sayesinde :D Lens Tipi Fotoğraf Makinesi | Akıllı Telefon Kamera Lensleri | Sony TR

@uploudpro39 daha birşey demedim sonynin ufak özelliklerinden bahsettim :) playstation konsolu var telefon için özel playstation oyunlarını oynayabilir yada konsol yerine kullanabilirsiniz. Ayrıca fotoğraf video çekmeyi seviyorsanız 4 çeşit lensle bunu çok daha profesyonel hale getirebilirsiniz telefona takmadan kullanabilirsiniz kendine özel uzak bağlantı sayesinde :D Lens Tipi Fotoğraf Makinesi | Akıllı Telefon Kamera Lensleri | Sony TR

iphonın ekranı büyüdü sen hala yok ps lens uzaktan kumanda diyorsun yav :D

[MENTION=31417]BurakAkman[/MENTION] sarj konusu çok farklıdır ben sabredemem mesela %50 dolmadan çıkartırım oynarım sonra tekrar sarja koyarım babam ise %100 olmadan kimseyi telefonuna yaklaştırmaz ve düşük pil demiyene kadar sarja takmaz bayadır kullanıyor babam hiç sarjından şikayetçi değil ama ben öylemi :D

gece sarja takar %100le uyanırsın problem cıkmaz yoksa tabikide şikayetçi olursun :D

Kasma yok dıyonda hocam gecen alıcaktim iphone karsılastırdım senın dedıgın gıbı ozellıkler bakımından s4 daha mantıklı gelmişti ama iphone almadıgım ıcın cok pişman oldum aşırı derece kapanmalar ve yuksek donmalar meydana geldı bayısıne gonderıp duzeltmelerini istiyem evden birine hedıye ederım artık iphone kullanıcılarına cok sordum merak ettıgım herseyı hep olumlu oldu kendımde test etme ımkanı buldum şarkı baya dayandı ve tek kasma donma yok A8 işlemci cok iyi oturmuş ve android yerine ios daha kalıtelı acık kaynak kod dısında uygulamalarda genelde ilk ios a geliyor ve ios guncelleme bakımından androıdın ustunde bılıyorsunuzkı her guncelleme her telefona gelmıyor bu aynı serı olsa bıle bu şekilde ama iphonenin tum telefonlarına gidiyor en yenı guncellemeler ararsanız sızde bırcok ust duzey ozellık bulabılırsınız kullanıp denemenızı tavsiye ederim :)

o kadar para veren insan bunları anlamak istemez ;)

test etmeyenlerde farkını anlayamıyor işte

Samsung konusunda aklısın tam bir rezalet ama htc,sony,lg harikalar yarattı onlarıda bir araştır [MENTION=31417]BurakAkman[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri