Iptv servisi aranıyor

frknyksl10

Kayıtlı Üye
Daha önce kullanmış olduğum servis pahalı olduğu için alternatif hizmetlere yöneldim. İptv kullanıp da fiyatı uygun, önerebileceğiniz bir marka var mı? 1 kullanıcılı 2 ya da 3 kullanıcılı olabilir.

Örneğin ; guek ip tv 3 kullanıcılı 48 ay toplam 530 tl ücret istiyor.
Kişi başı 176 tl ye tam 4 sene hizmet almak çok iiyi fakat güvenemedim siteye. 4 sene aktif olacak mı bilemiyorum. Öneriniz var mıdır

srüe uzadıkça seni yoğun servera atarlar tavsiyem 1 veya 3 aylık alman.

Deneme yayını istedim, deneme yayınında sıkıntı yok ama ısrarla 1 aylık satmıyorlar. Şu anda maçları deneme şansımız yok, 1 aylık verseler maçları dener ona göre devam ederiz ama 3 aydan başlıyor paketler, bu da insanı şüpheye düşürüyor doğal olarak

uzun süredir kullanıyorum, kesinlikle sorun yaşamazsın

internet hızım 12 mbps :D

tek kişi için yeterli. maç saatinde interneti kullanmazsan hiç problem yaşamazsın

Peki işlemler nasıl oluyor? Kuruluma mı geliyorlar? Tv için internet gerekiyor mu? Benimkisi çünkü akıllı tv değil ben pc için istiyorum gerçi tv için mi box var ama uyar mı bilemedim.

Peki işlemler nasıl oluyor? Kuruluma mı geliyorlar? Tv için internet gerekiyor mu? Benimkisi çünkü akıllı tv değil ben pc için istiyorum gerçi tv için mi box var ama uyar mı bilemedim.

bir çok iptv deneme fırsatı buldum ama en iyisinin yine daha önce kullanmış olduğum germanyserver ip tv olduğu kanaatine vardım. Biraz pahalı ama onu alacağım muhtemelen. İnternet olarak da kablosuz kullanacaksanız isterse 50 mbps olsun stabil bir hız almanız gerektiği için 5 ghz uyumlu bir modem alırsanız kesinlikle problem yaşamazsınız

bir çok iptv deneme fırsatı buldum ama en iyisinin yine daha önce kullanmış olduğum germanyserver ip tv olduğu kanaatine vardım. Biraz pahalı ama onu alacağım muhtemelen. İnternet olarak da kablosuz kullanacaksanız isterse 50 mbps olsun stabil bir hız almanız gerektiği için 5 ghz uyumlu bir modem alırsanız kesinlikle problem yaşamazsınız
Linki özelden atabilir misiniz siteyi bulamadım.

Teşekkürler. Anladığım kadarıyla eve gelip uydu kurmalık bir sistem yok burada. Siz en son ne zaman kullandınız burayı? Şikayetvarda bazı şikayetleri gördüm de aslında baya şikayetçi olan da var. Gerçekten ip tv seçimi çok zormuş :) Boşa gitme ihtimali var.

alfa ip tv 5-6 senedir kullanıyorum memnunum

akıllı televizyonu olmayan arkadaşlar xiaomi mi stick alıp çok rahat izleyebilirler

yayınlarda düşük interneti olanlar için sd hd 4k bulunmaktadır

alfa ip tv 5-6 senedir kullanıyorum memnunum

akıllı televizyonu olmayan arkadaşlar xiaomi mi stick alıp çok rahat izleyebilirler

yayınlarda düşük interneti olanlar için sd hd 4k bulunmaktadır
Onun hakkında da şikayetler okudum bu yayında donan veya hiç girmeyen insanlarda nasıl oluyor ya da yarı müşteriye iyi hizmet yarı müşteriye kötü hizmet mi veriyorlar tombala gibi anlamadım ben :)

Onun hakkında da şikayetler okudum bu yayında donan veya hiç girmeyen insanlarda nasıl oluyor ya da yarı müşteriye iyi hizmet yarı müşteriye kötü hizmet mi veriyorlar tombala gibi anlamadım ben :)

hocam o sitede bein sport hakkında da şikayet var. çok nadir donma yaşıyorum yok denecek kadar az, hiç girememe sebepleri zaman zaman damoin ve altyapının değişmesinden kaynaklı, telegram destek grupları dahi var

hocam o sitede bein sport hakkında da şikayet var. çok nadir donma yaşıyorum yok denecek kadar az, hiç girememe sebepleri zaman zaman damoin ve altyapının değişmesinden kaynaklı, telegram destek grupları dahi var
Teşekkür ederim onların da linkini atabilir misiniz?

Daha önce kullanmış olduğum servis pahalı olduğu için alternatif hizmetlere yöneldim. İptv kullanıp da fiyatı uygun, önerebileceğiniz bir marka var mı? 1 kullanıcılı 2 ya da 3 kullanıcılı olabilir.

Örneğin ; guek ip tv 3 kullanıcılı 48 ay toplam 530 tl ücret istiyor.
Kişi başı 176 tl ye tam 4 sene hizmet almak çok iiyi fakat güvenemedim siteye. 4 sene aktif olacak mı bilemiyorum. Öneriniz var mıdır

Nerden baksan 5-6 yıldır guek iptv kullanıyorum ,çok memnunum.Çok nadiren de olsa hd yayında sıkıntı çıktığında sd yayına geçip izledim,şimdiye kadar derbiler dahil izleyemediğim maç olmadı,kaldı ki zamanında dt play'den bile maç izleyememiştim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri