İrem Derici 80 Milyon Saçmalığı??

• Kullanıcı bojan54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Şarkı önüme çok geldi youtube'da ama açıp dinlemedim. Fakat sözlerini ister istemez sağdan soldan duyduk. Yani halkın her tabakasından insan bu şarkıyı dinliyor bence.. Kekosu, kırosu, cantisi, enteli, conconu, çocuğu, ihtiyarı hepsinin ağzında bu şarkı. Bence rakam doğrudur..

arkadaşlar rakam doğru doğru olmasına da irem dericiyi bile spamcı yaptınız :D herkesi kendiniz gibi zannetmeyin :P

siz erkek beyniyle düşünüyorsunuz birde bayanların beyniyle düşünmeye çalışın o video en az 20 şer kere izlenmiştir bayanlar tarafından :)

Şarkının bu kadar popüler olmasının nedeni güzelliğinden değil. Babası reklamcı zaten kızın, eğer elinden tutan olmasa hiçbir yere gelemezsi o ses türkiye'den elenen kız olarak kalacaktı. Ama şarkısı çıktı reklamı iyi yapıldı falan sonra belki biraz hileyle başlarda çok fazla izlenim aldı, şimdiki izlenimi ise doğrudur yani.

şarkı birçok diziyle veşahan sağolsun yaptığı komik besteyle bu şarkının daha da patlamasına sebep oldu. daha ne bekliyorsunuz ki, rakam çok da uçuk değil. Türkiye nin şu anda en çok izlenen videosu.

yabancıların şarkıyı koyar koymaz milyonlarca izlenim alıyor. bize de böyle bişey lazımdı. ne güzel izelniyor işte ne karıştırıyonuz :D

Hocam sadece ben 1 milyon kez dinledim benim gibi 80 kisi olsa yeter :D

Olay sosyal medya aslında. Yani videolarının istatistiklerine bakarsanız düzenli bir paylaşım söz konusu. Kalbimin tek sahibi mesela 970 bin kez paylaşılmış. Bu facebook,twitter vb. ama çok etkili oluyor. Biz de bile 1 kişi paylaştımı patlama olabiliyor bazen. Bir de şarkı popülerdi zaten.

Sayfalarca yazı yazılmış dedim belki işe yarar bir yorum vardır ancak yok arkadaş. Ne kadar saçma bir konuyu tartışıp zaman kaybettiğimizin farkında mısınız?

Hande Yener - Alt Dudak 15M'u hakkederek geçtiyse İrem'inkine inanırım..

Bu şarkı düğün şarkısı havasında da olduğu için bence normal bu kadar dinlenmesi. Tüm Türkiye'ye hitap eden bir şarkı. (hatta komsu ülkelerdende çok izleyen var) Artık youtube ülkemizde de çok yaygın oldugu için bu kadar izlenme normal. 1-2 sene sonra onu geçenler bile çıkacaktır eminim.

Bence bu konu kadar 80m tık alması Saçma değil.
Bu konu daha SAÇMA bence.
:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri