iş arama sitesi tavsiyesi ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
D

Dean

Guest
beyler hangi iş arama sitelerinden başvuru yapıpta bi sonuç aldınız acaba ?
kariyer.netten belki 100 ilana başvurudm 1 sene içinde hiç geri dönüş yapan yok, sadece oradan başvuru yapıyorum ama bu işin uzmanı kimdir hangi sitedir ?

siteyle olmaz diyenlerde olacaktır ama bana sadece site ismi lazım

kariyer.netten belki 100 ilana başvurudm 1 sene içinde hiç geri dönüş yapan yok, sadece oradan başvuru yapıyorum ama bu işin uzmanı kimdir hangi sitedir ?

cvyolla.com da cv ni hazırlayıp gönderiyorsun, Sen gönderim yapmak istemediğin firmaları istersen çıkabiliyorsun tüm şirketlerin insan kaynakları departmanına cv ni yolluyorlar, ben 6 yıl önce yapmıştım, baya arama gelmişti. Şimdi nasıldır bilmiyorum ama bi dene istersen.

cvyolla.com da cv ni hazırlayıp gönderiyorsun, Sen gönderim yapmak istemediğin firmaları istersen çıkabiliyorsun tüm şirketlerin insan kaynakları departmanına cv ni yolluyorlar, ben 6 yıl önce yapmıştım, baya arama gelmişti. Şimdi nasıldır bilmiyorum ama bi dene istersen.

bu çok iyiymiş tek tek uğraşmaya gerekte kalmaz. teşekkür ettim

kariyerden alırım hep, fotonu değiş biraz gülümse. IK departmanları hep duruşa göre ilk elemeleri yapıyor

Yok başka site diyorsan illa yenibiris veya secretcv

hocam foto gayet güleryüzlü ama baby face değil ondan mı acaba bıyık fln var :D

la bak olm git diyom ha :D

Jilet kaydı herkese uyar, ama bıyık müşteriyle alakalı birimlerde pek istemez. Görüşmeye hiç çağrılmadıysan en büyük ihtimal fotodandır. Sana hoş gelebilir ama herkese hoş gelmeyebilir abi. Bir ilan aktif kalırsa emin olki sürekli firmayı kariyeri arar mailler atar ve bakmadığınız kişiler var diyip uyarır. Yani emin ol bakılıyor cvne, dilersen cvni at bana bir incelim:) 2.000 ne yakın cv incelemişliğim var. bir iki dipnot çıkarabilirim

Jilet kaydı herkese uyar, ama bıyık müşteriyle alakalı birimlerde pek istemez. Görüşmeye hiç çağrılmadıysan en büyük ihtimal fotodandır. Sana hoş gelebilir ama herkese hoş gelmeyebilir abi. Bir ilan aktif kalırsa emin olki sürekli firmayı kariyeri arar mailler atar ve bakmadığınız kişiler var diyip uyarır. Yani emin ol bakılıyor cvne, dilersen cvni at bana bir incelim:) 2.000 ne yakın cv incelemişliğim var. bir iki dipnot çıkarabilirim

amele lazımmı :D
çay temizlik vs :D

benüde al Allah ını sevdüğümmm :D :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=IPBzmEiA-VE

valla hemen atayım hocam özelden göndereyim eğer uygunsa bi bakın

aylardır en az 50 60 ilana başvurdum geri dönüş yok muhtemelen tecrübe olmadığından dolayı diye düşünüyorum ama cvde vesikalık var bende sakallı ama baya yani çok etkiler mi ya

Beni çok önceden başvuru yaptığım giyim mağazası ortalama 1 yıl sonra aramıştı. Aynı yerde çalışan arkadaşım bayramda çalışan açığı var demişti, ertesi gün aynı yerde başlamıştım. Bu tarz işlerde referans çabuk işliyor.
Onun dışında çok az bulunan meslek türlerinde bile ilan açılınca 300-500 oluyor, vasıf gerektirmeyenler 50K+

Siteler IK birimlerinin veritabanı gibi, ne zaman işlerine gelirse bakıyorlar ve illaki buluyorlar.

Ben hemen hemen hepsine üye olup birçok yere başvurmuştum en son sahibinden de bi iş ilanı görüp oraya başvurmuştum ertesi gün işe başlamıştım sahibinden aracılığı ile :D

eleman.net öneririm kullanışlık açısından daha rahat ve daha güzel diğerlerinden

hangi site olursa olsun eğer başvurduğunuz ilanda hem bay hem bayan calısan aranıyorsa erkek olarak şansınız yok demektir.

Üniversiteden yeni mezun olduğumuzda iş bakınca tecrübe isteyen iş yerleri, şimdi tecrübelenip yeniden iş aramaya başladığımızda bu kez de yeni mezun kişiler arıyorlar. Anlamadım gitti.

Ben de bayağıdır sağa sola başvuru yapıyorum. Pek dönen olmuyor. (Kariyer.net, yenibiris ve linkedin kullanıyorum)

@Dean

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri