Is ariyorum acill

benim bildiğim asgari ücret alanlar 30 yıldır hala asgari ücret alıyor.
hiçbir yol katedemedi malesef.
emekli olcak

asgari ücret dediğim 8 saat çalışma hocam he Türkiye de çoban çok ama bak arkadaş yazmıs markette sabah 8 akşam 10 bu nedir ya ? hemde 700 lira için

burada market dediğin 7 de 8 de kapanır ben 3 senedir fransadayım bazı şeyleri görmek lazım aptal da olmamak lazım bence. bazı ********ler 12 16 saat çalıştırıp askeri ücreti geçtim daha altını verenler var. he gidip orada çalışmak sana kalmış

Allah yardımcınız olsun hocam aynı durumdayız

askeri ücret diyorsunuz da ilk başta insanların size 2 k vermesini mi bekliyorsunuz okumadıysan elinde mesleğin yoksa askeri ücreti alacaksın 3 sene 5 sene yoksa zaten yol kat edemezsin

---------- Spam Engelliyici 14:56 ---------- Önceki Mesaj 14:55 ----------

öyle diyorsun ama burada iş arıyorsun yoksa zihin gücünü kullanıp kendinde yapardın değil mi?

Zihin gucune ornek olarak spam verilebilir bunu zaten yapiyorum yapiyoruz kazaniyoruz ama sanayide calismak belli bi duzenin olmasi gerekiyor

Zihin gucune ornek olarak spam verilebilir bunu zaten yapiyorum yapiyoruz kazaniyoruz ama sanayide calismak belli bi duzenin olmasi gerekiyor

youtube bir yere kadar he internet para bırakır çalışmak lazım ben yaptım maalesef battım. para biriktirip kendi işini kurmak en iyisi her zaman

asgari ücret dediğim 8 saat çalışma hocam he Türkiye de çoban çok ama bak arkadaş yazmıs markette sabah 8 akşam 10 bu nedir ya ? hemde 700 lira için

burada market dediğin 7 de 8 de kapanır ben 3 senedir fransadayım bazı şeyleri görmek lazım aptal da olmamak lazım bence. bazı ********ler 12 16 saat çalıştırıp askeri ücreti geçtim daha altını verenler var. he gidip orada çalışmak sana kalmış
bende onu diyom ya işte hocam. sömürücü çok adama gidiyorsun ne 8 saati 12 13 saat çalıştıran var. bişey desen ortalık işci dolu işine gelmiyorsa git diyorlar.
zor valla Allah herkesin yardımcısı olsun

O kadar yorum okudum bir türlü Asgari ücret yazmayı beceremeyeceğiz ülkece, daha adını yazmayı bilmiyoruz ama ülkede 8-10m Asgari ücretli çalışan var.
:D

Hocam Avrupa hakkında bilginiz yoksa hiç konuşmayın..gidin bi bakın Avrupa ülkelerinin enflasyon değerlerine sonra gelin konuşun.. artık Avrupa dada eskisi gibi bolluk yok

avrupa daki yaşam koşulunda cok bilgiye sahip olduğunuz gorunuyor. ama orda asgari ucretin 393 avro olmadığı konusunda hic mi hic bir bilgiye yada fikre sahip olmadığınız daha net bir sekilde gorunuyor bilgili konuşmanızdan....

Yt den gelen parayi bildigimizden normal asgari ucrete calismak biraz zor geliyor artik dewir beden gucu ile degilde zihin gucu ile kazanma dewri

Orası tabi ki öyle lakin yetenekleriniz kabiliyetleriniz iş geçmişiniz nedir?

Bunları güçlendiren kişiler aranan personel niteliğine sahip olup güzel pozisyonlarda yer alıyor. Neden sizi tercih etsinler ya da kendinizi geliştirmek için ne yaptınız?

Zaten iyi bir özgeçmişe sahipseniz rahatlıkla iş bulabilirsiniz aksi durumda çabalamanız kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Aza kanaat getirmeyi de öğrenmek gerekiyor. Kimse asgari ücret işe girip hayatınızı orada bitirmenizi zaten istemez. Başlangıç bu sadece çalışın bir yandan kendinizi geliştirin.

Burada şunu unutuyor bir çok arkadaş. Youtube, Webmaster pazarı profesyonel anlamda yapılmadığı sürece sadece ek gelir. Aksi durumda üzülen, sıkıntıya düşen bir çok arkadaşımız oldu.

Gerçekten çalışkan adam her zaman kazanır. Az çok...

avrupa daki yaşam koşulunda cok bilgiye sahip olduğunuz gorunuyor. ama orda asgari ucretin 393 avro olmadığı konusunda hic mi hic bir bilgiye yada fikre sahip olmadığınız daha net bir sekilde gorunuyor bilgili konuşmanızdan....

asgari ücret 2000 euro olsa ne olur kira 1000 euro ve deli gibi vergiler olduktan sonra ?

Avrupa artık 10-15 yıl önceki avrupa değil haa Ben İsveç veya Norveç'den bahsediyorum derseniz oo başka onlar'da öyle bi sistem var ki gelen parayı ne biriktirirsin nede aç kalırsın tam yeten bi sistemleri var adamların

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri