Ben daha önceden youtube ile ilgilenmiştim ama okulumdan dolayı bırakmıştım. Şimdi okulumu bitirdim düğünümü yaptım. Gırtlağa kadar borçlandım arkadaşlar. Stresten uyuyamıyorum. Allah rızası için bana biri yardım edebilir mi? İster youtube da taktik göstersin ister başka bir iş olsun. Foruma yeni üye oldum. Üyelikler benim zamanımda açık değildi o yüzden üye olamamıştım.Forumu uzun süre okudum. 3cx numara satanlar var, gmail satanlar var vs. vs. Bu gibi işlerde olabilir tabi ki. Ben düştüm lütfen düşene bir tekmede siz atmayın olumlu mesajlarınızı bekliyorum nolursunuz!!!
Kardeş takıldığın yerde özel msj atabilirsin. Dünya engeli,görüntü ve ses eşleşeni,ünlem geçme taktiği verebilirim. Elimden gelen bu ALLAH yardımcın olsun.
Ben bu forumda üyeliğimde ve çok daha önce adam gibi adamlar gördüm sanada yardım ederler. Çıkar bi babayiğit birazdan çözer sıkıntını.
Son düzenleme: