Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gerceklerı soyluyorum hıcbır mesajım konuyala alakasız degıl yonetıcılerden mesajlarımın ıncelenmesını ısterım yada sen sıkayet et ıncelesınler o kadar konu gordum yardım amaclı acılmıs acmıs oldugum ama tam anlamıyla kımse yardım etmedı (kı mesajım herkez tarafından yanlıs anlasılmasın atamu parcalamak on yargıyı yıkmaktan daha basıttır)
arkdaşım inan bende borç içinde yüzüyorum şuan bile her gün 3 farklı işte 18-20 saat abartısız çalışıyorum
ama kalkıpta direk bana kategori verin video verin demem şuan yt den para kazanan insanlar kendi araştırmalarıyla bilgi birikimiyle bu noktaya gelen insanlar direk yardım edin demek bence haksızlık olur
ha forumun hepsini okursun baktın olmadı bu yerde takılıyorum tavsiye verin dersin inan herkesin sana olumlu bir cevabı olur
diğer arkadaşların dediği gibi önce bir araştır başla ondan sonra gerisi gelir inşallah
Allah işini rast getirsin kardeşim..
Bence hocam sen forumu tamamen bi oku süz hepsini sonra youtube video yükleme işine başla çünkü bu mail açma işleri kısa vadelik işler bence youtubeda işleri oturtmaya bak
bende evlendiğimde gırtlağa kadar borca girmiştim.çöpümüze kadar kendimiz almıştık ve sonrasında yolunda gitmeyen durumlardan borçlar boyumu aşmıştı.youtube işine girene kadar da her gece yarın olmasın diye yatar olmuştum.o yüzden durumunu az çok anlıyorum.
bazıları anlamak istemiyor ama forumda yeterince bilgi paylaşımı var.en azından bir yerlerden başlamak isteyenler için yeterli diye düşünüyorum.gmail açamıyorum demişsiniz.forumda nasıl temiz gmail açıldığına dair en az on tane mesaj bulabilirim.
ben yardımcı olmayı severim ama daha en baştan her işin alfabesini öğret diyene de yardım edesim gelmiyor.siz araştıracakısınız gayret edip yapmaya çalışacaksınız ama bir yerde takılıyorsanız o zaman her türlü skype dan yardımcı olurum.
ve inanın ki burdan çıkacak yardım pek yararlı olmayacaktır.forumda içeriğinden,yolunuzu bulmanıza kadar pek çok yararlı konu vardır.bir hafta daha uykularınız kaçsın ama ne olur o bir hafta da o konuları okuyun.kazandıracak konuları bulamıyorsanız da ne kadar bilgi sahibi oldugunuzu belirten bir pm atın yarın size okumanız gereken konu linklerini atayım.
Arkadaşın Durumunu En iyi Ben Bilirim. 2 Ay Oldu İşten Ayrılalı Evli ve Çocuklu Birisi Olarak İş Aramama Rağmen Bulamadım. Ayda 2.000,00 TL Civarında Giderim Var. Bu Boşluğumu KIsa Sürede Paraya Çevirmek için Bir Kaç Bilgisine Güvendiğim Arkadaştan Yardım İstememe Rağmen Kimisi Olumsuz Oldu. Kimisi Geri Dönme Tenezzülünde Bile Bulunmadı. Oysaki Onlardan İsteğim Ne Paraydı, Ne de Sadakaydı. Benim İsteğim Sadece Taktikti. Bu Arkadaşın İlacı da Bana Göre Taktik veya Dünya Engelini Geçme v.s. Şayet Yardım Etmek İsteyen Varsa ALLAH Rızası için Bence Arkadaşa Kısa Sürede Zamanını Paraya Çevirebilecek Taktik Versin...
k
hocam siz beni yeni sanıyorsunuz lütfen mesaj sayıma bakıp aldanmayın. ben bu foruma yeni üye oldum ama bu işle çok ilgilendim ben zamanında. ara verdiğimden beri çok şey değişmiş. eskiden bu kadar çok dünya engelli yoktu. ünlem her videoya gelmiyordu dizi çizgi film ne varsa denedim 1 hafta içinde izlenebilecek bütün filmler çizgi filmler dünya engeli. şimdi forumda aradım bulamadım çerçevesiz dünya engeli nasıl geçilir? mesela bu noktada takıldım. İnan forumu okumasam yardım istemezdim. Yinede halimden anladığın için Allah razı olsun.
Sevgili kardesim borclanarak evlilik yapmasaydin keske, hem ne acelesi vardi.
1-Egitim
2-Saglam bir is
3-Evlik
Bu siralamadan cikmayacaksin asla.
http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/46763-dunya-engeli-ses-esleseni-3-taraf-nasil-gecilir.html
arayınca herşey var ama daha kolayı var mı dersen artık hiçbirşeyin kolay yolu yok her türlü uğraşacaksın
1- eğitimimi tamamladım hocam
2-sağlam bir işimde var
3-yeni evlendim.
maalesef kardeşim ailem zengin olmadığı için düğünümü kendim yaptım. Maaşım kiraya ve borçlara yetmiyor. Bugün zor durumdayım ama yarının ne getireceği belli olmaz. Bugün bana yardım edenleri ömür boyu unutmam çünkü en zor anım şuan. Bu youtube de ömür boyu gitmeyecek sonuçta. Ömür boyu gidecek olan dostluğumuz kardeşliğimiz karşılıklı yardımlaşmalarımız olur ancak.
---------- Spam Engelliyici 16:00 ---------- Önceki Mesaj 15:58 ----------
teşekkür ederim link için. present effect nedir bilmiyorum. google ararsam bulabilir miyim
Ben daha önceden youtube ile ilgilenmiştim ama okulumdan dolayı bırakmıştım. Şimdi okulumu bitirdim düğünümü yaptım. Gırtlağa kadar borçlandım arkadaşlar. Stresten uyuyamıyorum. Allah rızası için bana biri yardım edebilir mi? İster youtube da taktik göstersin ister başka bir iş olsun. Foruma yeni üye oldum. Üyelikler benim zamanımda açık değildi o yüzden üye olamamıştım.Forumu uzun süre okudum. 3cx numara satanlar var, gmail satanlar var vs. vs. Bu gibi işlerde olabilir tabi ki. Ben düştüm lütfen düşene bir tekmede siz atmayın olumlu mesajlarınızı bekliyorum nolursunuz!!!
ddizi.org sitesinden güncel türk dizilerini taki et yükle. kanalın partner olsun. ben creative kullanıyorum telif gelmediği müddetçe ödüyorlar. telif gelirse paranın üstüne yatarlar haberin olsun. en iyisi vur kaç yap. elinde misal 5 tane creative partner olsun. dizileri sürekli dönüşümlü olarak kanallarına yükle. ve bir dizi 1 haftadan fazla kanalında kalmasın gözünün yaşına bakmaz adiler telif atar hemen sonra çok ağlarsın.
Daha sonraki aşamalar;
1- nasıl rakiplerimi geçerim
2- izlenimi nasıl arttırırım
3- nasıl sürekli tepede kalabilirim
4- teliflerden nasıl kaçabilirim.
vs vs...
diye gider artık kendini geliştirirsin zaten zamanla. sen hele ipin ucundan tut bi başla.
NOT: Kanal d ve stardan uzak dur hiç gözünün yaşına bakmazlar. Tabi trt nin dizileride eşleşen ve dünya engeli veriyor. Artık engel geçmeyi bende bilmiyorum. Denemek istersen arkadaşların verdiği linklerden deneyebilirsin. deneye deneye kendini geliştireceksin ama sana hak veriyorum kardeşim. senin denemeye vaktin olamayabilir. Sen elinden geleni yapta gerisi teferruatta biter. Her şey gelir geçer.
sokak sokak dolaş en uygun işi bul garsonluk yap illah ytdan kazanma. ek iş olarak yt ile uğraş.
Allah razı olsun kardeşim teşekkürler tavsiyen için üşenmeyip yazmışsın ama dizi işi bitmiş. bitmediyse bile bana yedirmezler onu biliyorum.
Ben daha önceden youtube ile ilgilenmiştim ama okulumdan dolayı bırakmıştım. Şimdi okulumu bitirdim düğünümü yaptım. Gırtlağa kadar borçlandım arkadaşlar. Stresten uyuyamıyorum. Allah rızası için bana biri yardım edebilir mi? İster youtube da taktik göstersin ister başka bir iş olsun. Foruma yeni üye oldum. Üyelikler benim zamanımda açık değildi o yüzden üye olamamıştım.Forumu uzun süre okudum. 3cx numara satanlar var, gmail satanlar var vs. vs. Bu gibi işlerde olabilir tabi ki. Ben düştüm lütfen düşene bir tekmede siz atmayın olumlu mesajlarınızı bekliyorum nolursunuz!!!
Arkadaşın ihtiyacı var belliki
Yardım edenin ALLAH da yardımcısı olur inşAllah
VDS ihtiyacın olursa pm atman yeterli her türlü yardımcı olurum.
Kardeşim Bana ulaş sana dizi film taktiği yapalım elindeki kanallarla çalışır ve hareket edersin
herkesin borcu var muhakkak ama msjın dokundu elimden gelen bilgiyi vereceğim sana
skype adresinide yolla ...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.