iş arıyorum...

saolasın aragon kardeş allah razı olsun gerçekten yardımlarınız için bu formun herşeyi bırak bu milliyetçi yaklaşımı için zaten inanın bu youtubeden pes etmedim hepiniz ilgilendiniz hakkınızı helal edin inşaallah daha fazlasını verir rabbim herkese kalbine göre versin ..

kardes rusca film sitem icin gunluk 30 film ekleye bilirsen aylik 120 tl benden
site bu bak istersen detaylari vericem sana
http://filmman.ru

skype muruz1993

Hepimiz Turkuz Ve AzeriTurku olmamla gurur duyuyorum

kardeş herkes bişeyler soylemıs.ama ben partner calısıyorum adsenseden cok cok daha az dertsiz.awe hariç tabi :) bı kanal ayarla yada burda satıyolar bi partner kanal al.tag acıklama gırerek telıfsız oldugunu dusundugun bı vıdeoyu koy. izlenecegıne emın olabılırsın.

istersen videoyap.com hesabımı seninle paylaşırım kanalını eklersin üstad girer birşeyler paylasırsın kanalına ?

Makale falan yazarım diyorsan ve r10 üyeliğin yoksa r10 davetiye atayım ben sana gir gez gör bi orada ekmek var

Arkadaşlar yaklaşık 4-5 aydır youtube işi ile uğraşıyorum bu ay ancak 50 tl ye ulaşabildim toplamda gerçekten işe ihtiyacım var çalıştığım iş te aldığım asgari ücret yetmiyor geçinmeme çoluk çocuk bilirsiniz durumum çok iyi değil vds + bot falan alamadım eğer çok kanalı olup yardımcı veya ne bileyim arkadaşlar işte bişeyler yapmak istiyorum şu son olaylardan dolayı8-10 kanalım vardı günde 1-2 lira getiriye ulaştırdığım onlarda kapandı açtım tekrar ama toparlayana kadar aylar geçecek zaten 1-2 lira getiriyordu kısacası yardımcı olursanız gerçekten duacı olurum kimseden borç istemiyorum sadece çalışmak ve gelirime katkıda bulunmam gerek şimdiden hepinizden allah razı olsun burda gerçekten güzel arkadaşlıklar edindim ama pes etmeyecem bu youtube işinde inşaallah işim gereği neredeyse haftanın 5-6 günü ,günde 5-6 saat internet başındayım güvenlik işiyle uğraştığım için eğer ilgilenen arkadaşlar olursa bende elimden geleni yaparım yeterki karşılıklı güven olsun herkese yardımcı olmaya çalışırım herkese kolay gelsin...

ödeme alabileceğin bi adsense hesabın varsa sana günlük 5ila 10 lira arası para getireceğini tahmin ettiğim bi kaç kanal vereyim ekle adsensene hem çalışıp geliştirirsen çok rahat bi şekilde artı bir maaş ta ordan alırsın

Not:Kanallar için para istemiyorum

abi ytpsms sistemiyle günlük ip değiştirip çerez silerek 10-20 mail açabilirsen bende ek gelir sağlamana yardımcı olabilirim korayın kefil oldugu herkesin basımızın üzerinde yeri var hemşerimdir zaten kendisi. (ytpsms hesapları bana ait)

Arkadaşlar yaklaşık 4-5 aydır youtube işi ile uğraşıyorum bu ay ancak 50 tl ye ulaşabildim toplamda gerçekten işe ihtiyacım var çalıştığım iş te aldığım asgari ücret yetmiyor geçinmeme çoluk çocuk bilirsiniz durumum çok iyi değil vds + bot falan alamadım eğer çok kanalı olup yardımcı veya ne bileyim arkadaşlar işte bişeyler yapmak istiyorum şu son olaylardan dolayı8-10 kanalım vardı günde 1-2 lira getiriye ulaştırdığım onlarda kapandı açtım tekrar ama toparlayana kadar aylar geçecek zaten 1-2 lira getiriyordu kısacası yardımcı olursanız gerçekten duacı olurum kimseden borç istemiyorum sadece çalışmak ve gelirime katkıda bulunmam gerek şimdiden hepinizden allah razı olsun burda gerçekten güzel arkadaşlıklar edindim ama pes etmeyecem bu youtube işinde inşaallah işim gereği neredeyse haftanın 5-6 günü ,günde 5-6 saat internet başındayım güvenlik işiyle uğraştığım için eğer ilgilenen arkadaşlar olursa bende elimden geleni yaparım yeterki karşılıklı güven olsun herkese yardımcı olmaya çalışırım herkese kolay gelsin...
Aylık 47 k kaybettiginde bile tınlamayanlar var.Asıl yardımı bunların yapması gerekir ama nerdeeee :)
Benimde öyle ahım sahım bir kazanc bilgim yok.Keske olsaydı sana yardım etmek isterdim kardesim.Allah yolunu acık etsin ins.

ekle abicim sana r10 üyeliği vereyim bir tane imsoldiers üyeliği vereyim.
Seo yap seo yapmaya çalış :) sana en ince ayrıntısına kadar öğreteyim inşALLAH.
birde site açarız onun üstündede denemeler yaparsın.
ALLAH Yardımcınız olsun,yardımcımız olsun.

Merhaba iyi günler size bu konuda yardımcı olabilirim. Youtube işine yatırım yapmayı düşünüyorum düzenli bir adsense gelirim oluşsun diye günlük video yükleme ve kanal editörlüğü yapabileceğinizi düşünüyorum. Pm olarak iletişim bilgilerinizi atarsanız detaylı konuşabiliriz.

Hocam arayıs devam ediyorsa pm atın görüşelim

arkadaşlar burada kaç tane boot satan arkadaşlar var 3 kişi bu arkadaşa bir aylıpına ücretsiz versin ytkazan,ytpro,videoyap 3 ay eder.mail satan arkadaşlar 10"ar adet mail verse 5 kişi verse 50 mail.50 mail bot ile eminim 3 ayda arkadaş bir asgari ücret çıkaracaktır.admin gerekli kişilerden rica etse kimsenin kıracağını sanmam.Ayrıca kabul etmeyen olursa aramızda birşeyler yapabiliriz mesala benden 10 mail,şundan şu gibi? (tabi bu yazımı ytpro adminin kefil olmasına dayanarak yazıyorum yoksa önüne gelen böyle birşey isteyebilir suistimal olması.)Farkındayım bunları değil iş istiyor ama pekte iş çıkacağını sanmam bu bir öneri

Konuyu acan arkadas 6 Subat'tan beri foruma girmemis. Forum disinda onunla gorusme imkani olan varsa haber verir mi acaba, bir suru teklifi var son giris yaptigi tarihten itibaren...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri