iş bankası

Sahin01

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar forumda konusunu bulamadım. İş bankası hesabına yatırılan parada kesinti oluyor mu? Ayrıca bildiğim kadarıyla hesap adı ile alacaklı adının farklı olması sorun yaratmıyor ama kimlikle dogrulama yaparken alacaklı kimliği mi gönderilmei yoksa hesaptaki ismin kimliği mi gönderilmeli?

adsense kesınlesen bakıye oldugu gıbı yatırılır,
onaylandımı pekıı bu sartlar altında adsensen

Daha onaylama yapmadım ama onaylanır bu sekilde yapanlar oldugunu biliyorum.

Benim de iban adres herşey farklı olacak ama sorun şu ki hesaptaki isimle ödeme almak istemiyorum alacaklı profilinin hesap sahibinin isminden farklı olması herhangi bi sorun yaratır mı acaba? o şeklde odeme alanlar oldugunu billyorum ama emin olmak lazım.

Benim de iban adres herşey farklı olacak ama sorun şu ki hesaptaki isimle ödeme almak istemiyorum alacaklı profilinin hesap sahibinin isminden farklı olması herhangi bi sorun yaratır mı acaba? o şeklde odeme alanlar oldugunu billyorum ama emin olmak lazım.

anladım dostum,yardımcı olucak bırılerı cıkar umarım

hazır iş bank ıle ılgılı konu acılmısken bende soru soruyum 29 mayıs cuma gunu banka hesabı acıp adsenseme ekledım 2 gun gectıkten sonra test odemesı gelmeyınce sıldım tekrar ekledım tekrar bırkac gun bekledım sılıp tekrardan adsenseye ısbank hesabımı ekledım test odemesı hala gelmedı ne yapacagımı sasırdım acaba ıs banktamı sorun var bendemı sorun var ılk adsensem.
-onlıne ısbank kullanan varsa gelen havaleyı nerden sorgulayacagımı bırısı ogretebılırmı

hazır iş bank ıle ılgılı konu acılmısken bende soru soruyum 29 mayıs cuma gunu banka hesabı acıp adsenseme ekledım 2 gun gectıkten sonra test odemesı gelmeyınce sıldım tekrar ekledım tekrar bırkac gun bekledım sılıp tekrardan adsenseye ısbank hesabımı ekledım test odemesı hala gelmedı ne yapacagımı sasırdım acaba ıs banktamı sorun var bendemı sorun var ılk adsensem.
-onlıne ısbank kullanan varsa gelen havaleyı nerden sorgulayacagımı bırısı ogretebılırmı

bende iş bankası kullanıyorum,atmden bak gelmemişse musteri hizmetlerini ara ıstersen
ibanı dogru yazdıgına emın ol ama

bende iş bankası kullanıyorum,atmden bak gelmemişse musteri hizmetlerini ara ıstersen
ibanı dogru yazdıgına emın ol ama
dogru yazıyorum ıban ı neden acaba atm den bakmamı onerdınız havale gelınce gozukmuyormu hesapta bıde atm kullanmayı bılmıyorum

dogru yazıyorum ıban ı neden acaba atm den bakmamı onerdınız havale gelınce gozukmuyormu hesapta bıde atm kullanmayı bılmıyorum

hesap hareketlerinden gorursun zaten gelen tutarı yazman gerekecek adsensenın onaylanması ıcın

Yorumları görünce iş Bankası'ndan vazgeçtim ;)

ARKADASLAR hemen gelmeye bılıyor bılgınız olsun,2 veya 3 gunde bıle gelmedıgı oluyor

ayın 1 inden beri test parası yollamada bi sorun var gibi görünüyor. ben 3 tane hesap ekledim 3 üne de gelmedi

diger banklarda hemen gelen var mi acaba. ozellikle 1 hazirandan sonrasi icin

Enparada ilk defa böyle bişey duyuyorum hocam umarım gelir bi an önce

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri