İş ortağı arıyorum.

Apoled

Kayıtlı Üye
Merhaba youtube spam konusunda bana yardımcı olacak bir arkadaş arıyorum. Ben ona devamlı içerik bulacağım oda kanal yapacak ve kanal gelirlerinden kar marjı vereceğim. Kanallar quiz yapılacak yt to yt olacak render yok . Detaylar için gokhan.gitar_1 sykpe

sen içerik bulacaksın o kişi de çalışacak yüklicek kanal yapacak mail aşcak sen sadece içeriği vercen kenara çekilcne bide kar marjı vercen sana mantıklı geliyor mu ? yoksa kendine çalışacak amele mi arıyorsun

biri bana içerik vercek ben de ona kanal hazırlicam. Anlamadığım içerik bulmak mı çok zor!!!!!!!

Arkadaşlar ticaret konusunu baltalayıcı mesajlar yazmayın arkadaş açık ve net oalrak isteklerini yazmış yapacak varsa iletişim kursun.

sen içerik bulacaksın o kişi de çalışacak yüklicek kanal yapacak mail aşcak sen sadece içeriği vercen kenara çekilcne bide kar marjı vercen sana mantıklı geliyor mu ? yoksa kendine çalışacak amele mi arıyorsun

bence kastı o değil botu kanalı vs herşeyi vericek karşı taraftaki kanalı yapıcak para kazanma ünlemli vs videoları silip video ortası girip kanalı hazır duruma getiricek galiba

şu ortakla ilgili isteklerini konuya detaylıca yazsan da, biz de ona göre yorum atalım. Sonra adam geliyo bize ceza yazıyo. Hey Allah'ım ya

Beğenmiyorsanız kolunuzdan tutup çalıştıracak değilim :) eğer zaten içeriği ben buluyorum derseniz kendiniz yaparsınız :)

Herşeyi yapıyorum ama kazanamıyorum diyen arkadaşlar için bu fırsatı değerlendirin.
[MENTION=15328]wareback[/MENTION] ayrıca sizde kendinize kazançı %50 bölüştürmek şartıyla amele aramak için bir konu açdığınızı ve sonrasında kapatıldığını unutmayın ve size baya tepkiler geldi siz bu arkadaşın konusuna neden böyle tepki verdiniz ki?

Konuda herşeyi açık açık yazsan herkes birşey yazmaz.

Kanalları senmi vereceksin?
Kanalları içeriği atanmı temin edecek?
İçeriği atan kişi Vds-Bot artık neyle atılacaksa onları kendimi alacak senmi vereceksin?
Bunların hiçbiri konuda belirtilmemiş.
İnsanlarda soruyor haliyle.

Burada amele vs demişsiniz ama işi öğrenmek için bence iyi bir fırsat, konuyu açan arkadaşın da kendisini koruması açısından ayda bir ödeme yapması bence gayet normal. Verdiği yüzde biraz düşük ama işi bilmesem açıkcası ben yapardım.

Konuda herşeyi açık açık yazsan herkes birşey yazmaz.

Kanalları senmi vereceksin?
Kanalları içeriği atanmı temin edecek?
İçeriği atan kişi Vds-Bot artık neyle atılacaksa onları kendimi alacak senmi vereceksin?
Bunların hiçbiri konuda belirtilmemiş.
İnsanlarda soruyor haliyle.

Kardeşim neden detaylar için sykpe ekleyin yazdığımı görmüyorsun ?

Kardeşim neden detaylar için sykpe ekleyin yazdığımı görmüyorsun ?

Burda konuda yazanlar benim dediklerimi yazdıkları için bende ondan diyorum.
Skype'den ekle konuşak yazmışsın gördüm onu zaten.
Herkes skype kullanmıyor misalen.

Neyse şartları kabul edenlere hayırlısı olsun.
Ne diyek çalışmaya devam o halde.
:D :D :D

Burda konuda yazanlar benim dediklerimi yazdıkları için bende ondan diyorum.
Skype'den ekle konuşak yazmışsın gördüm onu zaten.
Herkes skype kullanmıyor misalen.

Neyse şartları kabul edenlere hayırlısı olsun.
Ne diyek çalışmaya devam o halde.
:D :D :D

Skype yoksa özel mesaj var :) neyse devam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri