İş sıkıntısı çekmeyecegim güzel bi memleket...

suat37

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, dogma büyüme yaşadıgım memleketimi elimde olmayan sebeplerden dolayı terketme kararı aldım,bu nedenle farklı bir memlekete göç etmeyi düşünüyorum.
Kiraları hesaplı ve iş sıkıntısı çekmeyecegim bir memlekete gidecegim, elimde sadece güvenlik sertifikası var,beden gücü ile ilgili işlerde olur, bilgisayar üzerine işlerde olur, Bu konu hakkında görüş ve fikirlerinizin beni aydınlatacagını düşündügüm için konuyu açtım..
Not:Kimse yaşayacagım zorlukları dile getirmesin, hepsine mecburen gögüs gerecegim..

Merhaba arkadaşlar, dogma büyüme yaşadıgım memleketimi elimde olmayan sebeplerden dolayı terketme kararı aldım,bu nedenle farklı bir memlekete göç etmeyi düşünüyorum.
Kiraları hesaplı ve iş sıkıntısı çekmeyecegim bir memlekete gidecegim, elimde sadece güvenlik sertifikası var,beden gücü ile ilgili işlerde olur, bilgisayar üzerine işlerde olur, Bu konu hakkında görüş ve fikirlerinizin beni aydınlatacagını düşündügüm için konuyu açtım..
Not:Kimse yaşayacagım zorlukları dile getirmesin, hepsine mecburen gögüs gerecegim..

İçimden Aydın geçti nedendir bilmiyorum.

Topram Allah gonlune gore versin insallah. Ege ve Akdeniz tarafları sanırım ama maalesef tam bilgim yok onun icin sadece guzel dileklerimi iletmek istedim. umarım bu konuda bilgili arkadaslar yardımcı olrlar

Topram Allah gonlune gore versin insallah. Ege ve Akdeniz tarafları sanırım ama maalesef tam bilgim yok onun icin sadece guzel dileklerimi iletmek istedim. umarım bu konuda bilgili arkadaslar yardımcı olrlar

Sagolasın Allah razı olsun... benimde niyetimde o bölgeler var.eksik olma

edirneye git çağdaş az nüfuslu eğlenceli bir yer,illa bir iş bulursun yaşamıda rahat kira,geçim vs

İZMİT öneririm kiralar talebe göre 400 600 hayat şartlarıda orta derecede iş konusunda demeye gerek yok sanayi kenti

Memleketim aydında dediğiniz gibi iş sıkıntısı yoktur. Yaz mevsimi geleceksen dünya kadar otel güvenlik sertifikalı personel aramakta.

Yerleşecegim hocam oraya temenni olarak.yaz kış orada bulunacagım, ona göre bi yer olması lazım hocam

Son düzenleme:
Ev kirası konusunda net bir şey söyleyemem çünkü herkesin oturmak istediği ev şekli farklı bizim mahalle biraz kira bakımından uçmuş durumda. Ama sen deniz kenarında oturmak istersen uygun fiyata ev çok çünkü uzun zamanlı kiracı deniz kenarında olmadığı için devamlı oturacaklara uygun kiraya ev veriliyor. Ben senin yerine olsam bekçi olarak iş ararım bir kış tek başına takılırsın yazın kendi sebzeni dikersin balığına gidersin. Zaten her şey yetişiyor ufak bir bahçen olsa domates patlıcan biber vs hepsini rahatlıkla yetiştirirsin

Aydın Merkez'de öğrenciyim. Okul döneminde öğrencilerin yoğun olmasından dolayı merkezi çok canlı.İş konusuna gelecek olursak eğer birikiminiz varsa cafe tarzı bir yer açıp öğrencileri buraya bağlayabilirseniz cidden iyi bir gelir elde edebilirsiniz. Bıktık artık GAR CAFE'den çay 2 TL :D

Ev kirası konusunda net bir şey söyleyemem çünkü herkesin oturmak istediği ev şekli farklı bizim mahalle biraz kira bakımından uçmuş durumda. Ama sen deniz kenarında oturmak istersen uygun fiyata ev çok çünkü uzun zamanlı kiracı deniz kenarında olmadığı için devamlı oturacaklara uygun kiraya ev veriliyor. Ben senin yerine olsam bekçi olarak iş ararım bir kış tek başına takılırsın yazın kendi sebzeni dikersin balığına gidersin. Zaten her şey yetişiyor ufak bir bahçen olsa domates patlıcan biber vs hepsini rahatlıkla yetiştirirsin

Hocam ailece gelecegim, çöp bırakmıyacagım burada, ne var ne yok alıp gidecegim, cenazem bile orada yatacak, olay bu, sıfırdan yepyeni bir hayata başlamak istiyorum

Ben kocaeli Gebze'de oturuyorum kiralar 400 de var 500 e de iş sıkıntısı yok
havası berbat hocam oranın. insanın ömrünü kısaltır.

---------- Spam Engelliyici 23:18 ---------- Önceki Mesaj 23:14 ----------

bursa güzeldir tavsiye ederim hocam.

Hocam ailece gelecegim, çöp bırakmıyacagım burada, ne var ne yok alıp gidecegim, cenazem bile orada yatacak, olay bu, sıfırdan yepyeni bir hayata başlamak istiyorum

bende arayış içindeyim hocam bulursan bana da söyler mi sin okullar açılmadan seneye taşınmak istiyorum .. tercihim müstakil evlerin olduğu bir yer ..

böyle biryer varsa bilgilendirir misin hocam.Okul biter bitmez böyle bir hayata başlamayı düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri